Hoogvliet - Folder van 27.03.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 6


Hier is pagina 6 van 68 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 27.03.2020 tot 31.05.2020.



Hoogvliet Folder 27.03.2020

Hier is pagina 6 van 68 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 27.03.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Hoogvliet - Folder van 27.03.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 6

Interview Eet jezelf gelu kkeig met CEO Ina Frisse witlofsalade 5 1persoon 100 g witlof e Tei e appels 20 g walnoten © citroensap e 1 el olijfolie © 100 g ijsbergsla © 1 el rozijnen e zout en peper Kook het ei. Verwijder het IR kontje van de witlof en snijd x | doormidden. Verwijder de harde 7 kern, trek de blaadjes los, spoel v 6 ze af en dep ze droog. Snijd de we” er À appel in dunne plakjes en hak Fa, I de walnoten grof. Meng voor LA de dressing het citroensap, de AR er olijfolie en wat zout en peper. 2 Meng de witlof met de ijsbergsl appel. walnoten, rozijnen en giet a de dressing eroverheen. Hussel voorzichtig en serveer met het 3 gekookte ei 4 den B ek Cute carrot cake € om uit te delen een staafmixer de bananen, FEES: 220 g wortele 60 g pecannoten © 2 bananen amandelmelk, eieren en dadel: AN © 3 dadels e 200 g speltmeel e 1 zakje tot een glad rnengsel en meng | LES bakpoeder (16 9) e 1 el lijnzaad © 3 tl door het meelmengsel. Roer al: speculaaskruiden © 2 tl kaneelpoeder laatste de geraspte wortel (bewaar Hi (4 A © 100 ml ongezoete amandelmelk e 2 eieren een beetje voor de garnering) en ja f e 200 ml roomkaas (light) e citroensap de pecannoten (bewaar wat voor | etelhoning de garnering) erdoor. Bekleed een 7 ovenschaal met bakpapier en giet x B Verwarm de oven voor tot 180°C het mengsel erin. Zet 55 minuten \\ el | | Rasp de wortels en hak de in de oven. Meng de roomkaas, if 775 pecannoten fijn, snijd de bananen het citroensap en de honing en = verdeel dit met de bolle kant van 3 ; I in stukjes, ontpit de dadels en snijd ook deze in stukjes. Meng in een een lepel over de afgekoelde taart kom het speltmeel, bakpoeder, en garneer met wortel, pecannoten, lijnzaad, de speculaaskruiden kaneel en speculaaskruiden. en het kaneelpoeder. Maal met ke 6 LEEN voorjaar 2020 06-LEEN-01-20-Recepten Carolina.W.indd 6 27-02-20 10:34

Hoogvliet - Folder van 27.03.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 6