Hoogvliet - Folder van 27.03.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 6
Hier is pagina 6 van 68 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 27.03.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Interview
Eet jezelf
gelu
kkeig
met
CEO
Ina
Frisse witlofsalade
5
1persoon
100 g witlof e Tei e appels 20 g
walnoten © citroensap e 1 el olijfolie
© 100 g ijsbergsla © 1 el rozijnen e zout
en peper
Kook het ei. Verwijder het
IR
kontje van de witlof en snijd
x |
doormidden. Verwijder de harde
7
kern, trek de blaadjes los, spoel
v
6
ze af en dep ze droog. Snijd de
we”
er
À
appel in dunne plakjes en hak
Fa,
I
de walnoten grof. Meng voor
LA
de dressing het citroensap, de
AR
er
olijfolie en wat zout en peper.
2
Meng de witlof met de ijsbergsl
appel. walnoten, rozijnen en giet
a
de dressing eroverheen. Hussel
voorzichtig en serveer met het
3
gekookte ei
4
den
B
ek
Cute carrot cake
€
om uit te delen
een staafmixer de bananen,
FEES:
220 g wortele 60 g pecannoten © 2 bananen
amandelmelk, eieren en dadel:
AN
© 3 dadels e 200 g speltmeel e 1 zakje
tot een glad rnengsel en meng
|
LES
bakpoeder (16 9) e 1 el lijnzaad © 3 tl
door het meelmengsel. Roer al:
speculaaskruiden © 2 tl kaneelpoeder
laatste de geraspte wortel (bewaar
Hi
(4
A
© 100 ml ongezoete amandelmelk e 2 eieren
een beetje voor de garnering) en
ja
f
e 200 ml roomkaas (light) e citroensap
de pecannoten (bewaar wat voor
|
etelhoning
de garnering) erdoor. Bekleed een
7
ovenschaal met bakpapier en giet
x
B
Verwarm de oven voor tot 180°C
het mengsel erin. Zet 55 minuten
\\
el
|
|
Rasp de wortels en hak de
in de oven. Meng de roomkaas,
if
775
pecannoten fijn, snijd de bananen
het citroensap en de honing en
=
verdeel dit met de bolle kant van
3
; I
in stukjes, ontpit de dadels en snijd
ook deze in stukjes. Meng in een
een lepel over de afgekoelde taart
kom het speltmeel, bakpoeder,
en garneer met wortel, pecannoten,
lijnzaad, de speculaaskruiden
kaneel en speculaaskruiden.
en het kaneelpoeder. Maal met
ke
6 LEEN voorjaar 2020
06-LEEN-01-20-Recepten Carolina.W.indd 6
27-02-20 10:34