Hoogvliet - Folder van 27.03.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 7


Hier is pagina 7 van 68 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 27.03.2020 tot 31.05.2020.



Hoogvliet Folder 27.03.2020

Hier is pagina 7 van 68 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 27.03.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Hoogvliet - Folder van 27.03.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 7

Pita shoarma 2 broodjes 2 volkoren pitabroodjes e tl kaneelpoeder © tl korianderzaad © tl karwijzaad © tl komijnpoeder e tl paprikapoeder etl cayennepeper © 100 g kipfilet © 2 el Ves magere kwark © citroensap © komkommer e 1 rode vie 1 handje ijsbergsla © 55 9 wortel © olijfolie © knoflookpoeder e zout en peper 3 Verwarm de pitabroodjes volgens de aanwijzingen. Meng het kaneel- poeder. korianderzaad, karwijzaad, komijnpoeder, paprikapoeder, cayennepeper, zout en peper in een kom. Snijd de kipfilet in repen en meng deze met 3 eetlepels van su de specerijenmix in een aparte kom. Verhit wat olijfolie in een =, - koekenpan en bak de kipin 8 Pr minuten goudbruin en gaar op She middelhoog vuur. Meng voor de x pr > knoflooksaus de magere kwark LA met het citroensap, knoflook- À poeder en wat peper en zet in de % % a koelkast. Snijd de komkommer vd in plakjes en de rode ui in ringen 5 — en meng deze met de ijsbergsla en 3 julienne gesneden wortel. Beleg het pitabroodje met de sla, kip en knoflooksaus H 4 x \ al A if 11) | | | r hee 414 ij | | | Aat | ak | | à ij & A ii ij Ih | | | 1 ZAHETE | | C JH D I | | ij IR ji | 5 D I = — Deze recepten komen vit Het Geluksdieet van RENE Carolina van Dorenmalen. ï Rr FRE LEEN voorjaar 2020 7 06-LEEN-01-20-Recepten Carolina.W.indd 7 27-02-20 10:34

Hoogvliet - Folder van 27.03.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 7