Hoogvliet - Folder van 27.03.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 7
Hier is pagina 7 van 68 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 27.03.2020 tot 31.05.2020.

Hier is pagina 7 van 68 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 27.03.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Hoogvliet - Folder van 27.03.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 7
Pita shoarma 2 broodjes 2 volkoren pitabroodjes e tl kaneelpoeder © tl korianderzaad © tl karwijzaad © tl komijnpoeder e tl paprikapoeder etl cayennepeper © 100 g kipfilet © 2 el Ves magere kwark © citroensap © komkommer e 1 rode vie 1 handje ijsbergsla © 55 9 wortel © olijfolie © knoflookpoeder e zout en peper 3 Verwarm de pitabroodjes volgens de aanwijzingen. Meng het kaneel- poeder. korianderzaad, karwijzaad, komijnpoeder, paprikapoeder, cayennepeper, zout en peper in een kom. Snijd de kipfilet in repen en meng deze met 3 eetlepels van su de specerijenmix in een aparte kom. Verhit wat olijfolie in een =, - koekenpan en bak de kipin 8 Pr minuten goudbruin en gaar op She middelhoog vuur. Meng voor de x pr > knoflooksaus de magere kwark LA met het citroensap, knoflook- À poeder en wat peper en zet in de % % a koelkast. Snijd de komkommer vd in plakjes en de rode ui in ringen 5 — en meng deze met de ijsbergsla en 3 julienne gesneden wortel. Beleg het pitabroodje met de sla, kip en knoflooksaus H 4 x \ al A if 11) | | | r hee 414 ij | | | Aat | ak | | à ij & A ii ij Ih | | | 1 ZAHETE | | C JH D I | | ij IR ji | 5 D I = — Deze recepten komen vit Het Geluksdieet van RENE Carolina van Dorenmalen. ï Rr FRE LEEN voorjaar 2020 7 06-LEEN-01-20-Recepten Carolina.W.indd 7 27-02-20 10:34
Hoogvliet - Folder van 27.03.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 7