Hoogvliet - Folder van 27.03.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 17




Hier is pagina 17 van 68 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 27.03.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ENE

ji

Junior kok

SR

N

N

À

N

N

I

ln

en

Ee

At

»)

\

N

:

/

5

|

B

))

) 4

|

(|

N

F

voor 4 personen

le

afbakbroodjes

Xi

1eetlepel boter

50 gram gerookte zalm

N

RN

Cin stukjes)

NS

N

N

Be

1 handje spinazie (panklaar)

5

DA

U

N

Ru

4 eieren

Ml

Hl

\

\

a

Thandje bieslook

1

Pr

2

Cfüngehakt)

Ri

aluminiumfolie

Ea

fe

à

ij

=

Te

U



à

oi

Verwarm de oven voor op

ns

180°C. Snijd een kapje van

Pe

2

17

de broodjes af en hol ze uit.



Smeer de binnenkant in met

boter en bestrooi met zout

en peper. Verdeel de zalm en

|

spinazie over de broodjes,

|

3)

(|

breek boven ieder broodje

|

Tei en bestrooi met zout en

#

A

|

peper. Haal de broodjes na

ekker

10 minuten uit de oven, dek

af met aluminiumfolie en bak

nog ongeveer 20 minuten

verder, totdat het ei is gestold.

Bestrooi met bieslook.

NE

X

op

#

Fe

Ik

nd

F

D

8

IV

N

KO

AN

2

’)

[

N

| Il

Hr

RR

2

B

a

hf:

5

be

er

“à

Ep

à

ER

À

Ÿ

IR

$

D.

x

|

fn

RR

L

I

N

sa

ti

mes

ee

=

4

1

BAS

VS

voorjaar 2020 17

17-LEEN-01-20-Junior kok2.W.indd 17

27-02-20 10:47