Hoogvliet - Folder van 27.03.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 17
Hier is pagina 17 van 68 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 27.03.2020 tot 31.05.2020.

Hier is pagina 17 van 68 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 27.03.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Hoogvliet - Folder van 27.03.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 17
ENE ji Junior kok SR N N À N N I ln en Ee At ») \ N : / 5 | B )) ) 4 | (| N F voor 4 personen le afbakbroodjes Xi 1eetlepel boter 50 gram gerookte zalm N RN Cin stukjes) NS N N Be 1 handje spinazie (panklaar) 5 DA U N Ru 4 eieren Ml Hl \ \ a Thandje bieslook 1 Pr 2 Cfüngehakt) Ri aluminiumfolie Ea fe à ij = Te U — à oi Verwarm de oven voor op ns 180°C. Snijd een kapje van Pe 2 17 de broodjes af en hol ze uit. {à Smeer de binnenkant in met boter en bestrooi met zout en peper. Verdeel de zalm en | spinazie over de broodjes, | 3) (| breek boven ieder broodje | Tei en bestrooi met zout en # A | peper. Haal de broodjes na ekker 10 minuten uit de oven, dek af met aluminiumfolie en bak nog ongeveer 20 minuten verder, totdat het ei is gestold. Bestrooi met bieslook. NE X op # Fe Ik nd F D 8 IV N KO AN 2 ’) [ N | Il Hr RR 2 B a hf: 5 be er “à Ep à ER À Ÿ IR $ D. x | fn RR L I N sa ti mes ee = 4 1 BAS VS voorjaar 2020 17 17-LEEN-01-20-Junior kok2.W.indd 17 27-02-20 10:47
Hoogvliet - Folder van 27.03.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 17