Hoogvliet - Folder van 27.03.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 17
Hier is pagina 17 van 68 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 27.03.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ENE
ji
Junior kok
SR
N
N
À
N
N
I
ln
en
Ee
At
»)
\
N
:
/
5
|
B
))
) 4
|
(|
N
F
voor 4 personen
le
afbakbroodjes
Xi
1eetlepel boter
50 gram gerookte zalm
N
RN
Cin stukjes)
NS
N
N
Be
1 handje spinazie (panklaar)
5
DA
U
N
Ru
4 eieren
Ml
Hl
\
\
a
Thandje bieslook
1
Pr
2
Cfüngehakt)
Ri
aluminiumfolie
Ea
fe
à
ij
=
Te
U
—
à
oi
Verwarm de oven voor op
ns
180°C. Snijd een kapje van
Pe
2
17
de broodjes af en hol ze uit.
{à
Smeer de binnenkant in met
boter en bestrooi met zout
en peper. Verdeel de zalm en
|
spinazie over de broodjes,
|
3)
(|
breek boven ieder broodje
|
Tei en bestrooi met zout en
#
A
|
peper. Haal de broodjes na
ekker
10 minuten uit de oven, dek
af met aluminiumfolie en bak
nog ongeveer 20 minuten
verder, totdat het ei is gestold.
Bestrooi met bieslook.
NE
X
op
#
Fe
Ik
nd
F
D
8
IV
N
KO
AN
2
’)
[
N
| Il
Hr
RR
2
B
a
hf:
5
be
er
“à
Ep
à
ER
À
Ÿ
IR
$
D.
x
|
fn
RR
L
I
N
sa
ti
mes
ee
=
4
1
BAS
VS
voorjaar 2020 17
17-LEEN-01-20-Junior kok2.W.indd 17
27-02-20 10:47