Hoogvliet - Folder van 27.03.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 15
Hier is pagina 15 van 68 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 27.03.2020 tot 31.05.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Junior kok
Haas)
D
ver:
Nodig
voor 4 personen
2
u
1pak mix voor cupcakes
2 eieren
_
100 gram zachte boter
N,
1eetlepel cacaopoeder
100 milliliter melk
12 paaseitjes
|
eeceeee
40 gram gele fondant of
marsepein
e
12 papieren cupcake-
4 %
vormpjes
.*
Voor de botercrème:
«
e
200 gram zachte boter
e
200 gram poedersuiker
e
evt. groene kleurstof
nf
lan de balk
Á
Verwarm de oven voor op
180°C. Doe de eieren, de
boter en het cacaopoeder met
FENDT
4
pen
ve
de cupcakemix in een kom
‘à
en roer dit met de mixer op
de laagste stand door elkaar.
=
Klop het beslag daarna op
de hoogste stand in 1 minuut
%
mooi glad. Verdeel het beslag
Pr
over de bakjes en zet deze in
7e
ko
de voorverwarmde oven. Bak
=
A
ze in ongeveer 20 minuten
w
gaar. Roer de boter en poeder-
4
suiker door elkaar. Roer de
groene kleurstof er doorheen
E
(of laat deze weg). Doe de
Ë
de)
en
botercrème in een spuitzak
\
Y
A
met een gekartelde mond
X
7
en decoreer de afgekoelde
à
3
71
h
4
KA
cupcakes ermee. Maak
2
\
paashaasjes van marsepein
of fondant. Versier met
2
paaseitjes en -haasjes
Ne
\
N
£
7
=
Le
e
—
il.
d
É
À
ill
3
ne
ER
4
a)
Ee
5
=
=
LEEN voorjaar 2020
15
15-LEEN-01-20-Junior kok W.indd 15
27-02-20 10:44