Hoogvliet - Folder van 27.03.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 15


Hier is pagina 15 van 68 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 27.03.2020 tot 31.05.2020.



Hoogvliet Folder 27.03.2020

Hier is pagina 15 van 68 pagina's van de Hoogvliet folder, geldig van 27.03.2020 tot 31.05.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Hoogvliet - Folder van 27.03.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 15

Junior kok Haas) D ver: Nodig voor 4 personen 2 u 1pak mix voor cupcakes 2 eieren _ 100 gram zachte boter N, 1eetlepel cacaopoeder 100 milliliter melk 12 paaseitjes | eeceeee 40 gram gele fondant of marsepein e 12 papieren cupcake- 4 % vormpjes .* Voor de botercrème: « e 200 gram zachte boter e 200 gram poedersuiker e evt. groene kleurstof nf lan de balk Á Verwarm de oven voor op 180°C. Doe de eieren, de boter en het cacaopoeder met FENDT 4 pen ve de cupcakemix in een kom ‘à en roer dit met de mixer op de laagste stand door elkaar. = Klop het beslag daarna op de hoogste stand in 1 minuut % mooi glad. Verdeel het beslag Pr over de bakjes en zet deze in 7e ko de voorverwarmde oven. Bak = A ze in ongeveer 20 minuten w gaar. Roer de boter en poeder- 4 suiker door elkaar. Roer de groene kleurstof er doorheen E (of laat deze weg). Doe de Ë de) en botercrème in een spuitzak \ Y A met een gekartelde mond X 7 en decoreer de afgekoelde à 3 71 h 4 KA cupcakes ermee. Maak 2 \ paashaasjes van marsepein of fondant. Versier met 2 paaseitjes en -haasjes Ne \ N £ 7 = Le e — il. d É À ill 3 ne ER 4 a) Ee 5 = = LEEN voorjaar 2020 15 15-LEEN-01-20-Junior kok W.indd 15 27-02-20 10:44

Hoogvliet - Folder van 27.03.2020 tot 31.05.2020 - Pagina 15