Jumbo - Folder van 01.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 113




Hier is pagina 113 van 140 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.11.2021 tot 31.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

SIMPEL VAN JUMBO & GRAND’ITALIA

Heerlijk: klassieke lasagne met sugocasatradizionale zoals

de Italianen hem thuis maken.

Ne

Lasagne al forno

hoofdgerecht + 50 min.

hu

pi

(+30 min. oventijd) 4 pers.

re

1pot Grand'ltalia sugocasa tradizionale

(690 g)

* id

200 g winterpeen

À

2 teentjes knoflook

>

qui



a

1bakje verse Italiaanse

kruidenmix (20 9)

\

1el olijfolie

1schaal mager rundergehakt

(ca. 350 9)

100 g Parmezaanse kaas

Gs

!

1pak Grand’Italia lasagne

:

tradizionali (250 g)

“2

73

1pot Grand'ltalia besciamella saus (400 9)

& ovenschaal, ingevet (20 x 30 cm)

{

keukentouw

Y

#f



2

1Snijd de winterpeen in blokjes. Snijd de

knoflook fijn en snipper de ui. Bind de kruiden

er

samen met het touw. 2 Verhit de oliein een

;

Fi

%

braadpan en bak het gehakt rul. Breng op

4

F

kond

À

!

smaak. Voeg knoflook, ui en winterpeen toe

!

;

en fruit 4 min. Voeg de sugocasatoe en breng

1

aan de kook. Voeg de kruiden toe. 3 Zet het

Er

Pr

vuur laag en laat afgedekt 30 min. sudderen.

/

nn

Káld

x

4 Verwarm de oven voor tot 180 °C. Raspde

kaas. Leg 3lasagnebladen op de bodem van

ÿ

Fa

de ovenschaal. Verdeel er een laagje

4

x

gehaktsaus over, dan een laagje

1

bechamelsaus en een beetje kaas. Leg de

Ee

rf

volgende lasagnebladen er in een andere

cl

richting op. Herhaal tot je 4 lagen hebt. Eindig

i

;

met lasagnebladen met bechamelsausen

strooi er de rest van de kaas over. 5 Bak in ca.

Le,

30 min. gaar in de oven.

Ee

ER

use

Le

voedingswaarde p.p. 694 kcal, vet 309,

waarvan verzadigd 15 9, koolhydraten 66 9,

Grand'Italiasugocasa -

7

waarvan suikers 10 g, vezels 6 g, eiwit 37 9,

tradizionale

«

5

É

zout 2,8 g groente 75 g

690 92,33

JUMBO 113