Jumbo - Folder van 01.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 113
Hier is pagina 113 van 140 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.11.2021 tot 31.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
SIMPEL VAN JUMBO & GRAND’ITALIA
Heerlijk: klassieke lasagne met sugocasatradizionale zoals
de Italianen hem thuis maken.
Ne
Lasagne al forno
hoofdgerecht + 50 min.
hu
pi
(+30 min. oventijd) 4 pers.
re
1pot Grand'ltalia sugocasa tradizionale
(690 g)
* id
200 g winterpeen
À
2 teentjes knoflook
>
qui
”
a
1bakje verse Italiaanse
kruidenmix (20 9)
\
1el olijfolie
1schaal mager rundergehakt
(ca. 350 9)
100 g Parmezaanse kaas
Gs
!
1pak Grand’Italia lasagne
:
tradizionali (250 g)
“2
73
1pot Grand'ltalia besciamella saus (400 9)
& ovenschaal, ingevet (20 x 30 cm)
{
keukentouw
Y
#f
‚
2
1Snijd de winterpeen in blokjes. Snijd de
knoflook fijn en snipper de ui. Bind de kruiden
er
samen met het touw. 2 Verhit de oliein een
;
Fi
%
braadpan en bak het gehakt rul. Breng op
4
F
kond
À
!
smaak. Voeg knoflook, ui en winterpeen toe
!
;
en fruit 4 min. Voeg de sugocasatoe en breng
1
aan de kook. Voeg de kruiden toe. 3 Zet het
Er
Pr
vuur laag en laat afgedekt 30 min. sudderen.
/
nn
Káld
x
4 Verwarm de oven voor tot 180 °C. Raspde
kaas. Leg 3lasagnebladen op de bodem van
ÿ
Fa
de ovenschaal. Verdeel er een laagje
4
x
gehaktsaus over, dan een laagje
1
bechamelsaus en een beetje kaas. Leg de
Ee
rf
volgende lasagnebladen er in een andere
cl
richting op. Herhaal tot je 4 lagen hebt. Eindig
i
;
met lasagnebladen met bechamelsausen
strooi er de rest van de kaas over. 5 Bak in ca.
Le,
30 min. gaar in de oven.
Ee
ER
use
Le
voedingswaarde p.p. 694 kcal, vet 309,
waarvan verzadigd 15 9, koolhydraten 66 9,
Grand'Italiasugocasa -
7
waarvan suikers 10 g, vezels 6 g, eiwit 37 9,
tradizionale
«
5
É
zout 2,8 g groente 75 g
690 92,33
JUMBO 113