Jumbo - Folder van 01.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 22
Hier is pagina 22 van 140 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.11.2021 tot 31.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Ap
7
À
To
Ce
Ex
mr
7
PA
ee
Pr
N
x
Te
|
A
CEE: 1
Plaattaart met spruitjes,
Gehaktballen met ansjovis
Spinaziestamppot
hamen kaas
hoofdgerecht « 35 min. 4 pers.
met blauwe kaas
lunchgerecht + 5 min. (+ 25 min.
hoofdgerecht 30 min. + 4 pers.
oventijd) « 4 pers.
EJ 1 schaal gemengd gehakt
rund/varken (ca. 500 9)
EJ 1% kg kruimige aardappelen
300 g spruiten (zakà 450 9,
4 MSC ansjovisfilets in olijfolie
1pakje magor (kaas, 150 g)
diepvries)
(blikje à 46 9)
B 1 zak gewassen spinazie (600 9)
1rode ui
qui
1schaal warmgerookte
1rol vers bladerdeeg (270 g,
2tlfijne mosterd
kipfiletreepjes (225 9)
koeling)
lei
& pureestamper
1 zakje geraspte oude kaas (175 9)
6 el panko (broodkruim, zakje à150 9)
1 pakje flinterdunne achterham
50 g roomboter
1Schil de aardappelen en snijd ze
(ea. 100 9)
in gelijke stukken. Doe ze in een
1Doehet gehakt in een kom. Snijd de
grote pan, voeg zo veel water toe
1 Verwarm de oven voor tot 180 *
ansjovisfilets zo fijn mogelijk, snipper de
dat de aardappelen net onder staan
Laat de spruiten ontdooien. 2 Snijd de
ui heel fijn en kneed met de mosterd, het
en kook ze in ca. 25 min. gaar. Giet
ui in ringen. Rol het bladerdeeg met
ei en 4 el panko door het gehakt.
de aardappelen af en laat ze 3min.
het bakpapier uit op een bakplaat.
2 Verdeel het gehakt in 4 gelijke porties
droogstomen in de pan. 2 Voeg
en draai er ballen van. Wentel de ballen
3 Bestrooi het bladerdeeg met de
de magor toe en stamp met de
helft van de kaas. Laat een rand deeg
door de rest van de panko. 3 Verhit
pureestamper tot puree. Zet de pan
van 1 cm vrij. Leg er de plakken ham
de boter in een hapjespan en bak de
met puree op het kleinste pitje en
op en bestrooi met de rest van de
gehaktballen in 20-25 min. gaar. Keer
voeg al roerend de rauwe spinazie in
kaas. 4 Halveer de spruiten en verdeel
om de paar minuten zodat de ballen
4 delen toe. Voeg pas een nieuw deel
ze over de plaattaart, samen met de
gelijkmatig garen.
toeals het vorige is geslonken. 3 Meng
uienringen. Bak de plaattaart in
de kipreepjes door de stamppot en
25 min. knapperig en gaar.5 Snijd de
voedingswaarde p.p. 483 kcal, vet 37 9,
serveer.
plaattaart in 4 stukken en serveer.
waarvan verzadigd 18 9, koolhydraten
119, waarvan suikers 2 9, vezels 19,
voedingswaarde p.p. 542 kcal,
voedingswaarde p.p.506 kcal,
eiwit 26 9, zout 1,09
vet 16 9, waarvan verzadigd 119,
vet 32 9, waarvan verzadigd 19 9,
koolhydraten 66 g, waarvan suikers
koolhydraten 30 g, waarvan suikers
Tip: lekker met gebakken aardappelen en
49, vezels 9 g, eiwit 29 9, zout 1,3 9.
5 g, vezels 5 g, eiwit 22 g, zout 16 9,
sla met komkommer, tomaat en slasaus.
groente 150 g
groente 100 g
Tip: met een groene salade met
komkommer maak je er een
jd Lage Prijs producten Deze producten zijn van hoge kwaliteit en altijd laag geprijsd.
hoofdgerecht van.
22