Jumbo - Folder van 01.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 22




Hier is pagina 22 van 140 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.11.2021 tot 31.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Ap

7

À

To

Ce

Ex

mr

7

PA

ee

Pr

N

x

Te

|

A

CEE: 1

Plaattaart met spruitjes,

Gehaktballen met ansjovis

Spinaziestamppot

hamen kaas

hoofdgerecht « 35 min. 4 pers.

met blauwe kaas

lunchgerecht + 5 min. (+ 25 min.

hoofdgerecht 30 min. + 4 pers.

oventijd) « 4 pers.

EJ 1 schaal gemengd gehakt

rund/varken (ca. 500 9)

EJ 1% kg kruimige aardappelen

300 g spruiten (zakà 450 9,

4 MSC ansjovisfilets in olijfolie

1pakje magor (kaas, 150 g)

diepvries)

(blikje à 46 9)

B 1 zak gewassen spinazie (600 9)

1rode ui

qui

1schaal warmgerookte

1rol vers bladerdeeg (270 g,

2tlfijne mosterd

kipfiletreepjes (225 9)

koeling)

lei

& pureestamper

1 zakje geraspte oude kaas (175 9)

6 el panko (broodkruim, zakje à150 9)

1 pakje flinterdunne achterham

50 g roomboter

1Schil de aardappelen en snijd ze

(ea. 100 9)

in gelijke stukken. Doe ze in een

1Doehet gehakt in een kom. Snijd de

grote pan, voeg zo veel water toe

1 Verwarm de oven voor tot 180 *

ansjovisfilets zo fijn mogelijk, snipper de

dat de aardappelen net onder staan

Laat de spruiten ontdooien. 2 Snijd de

ui heel fijn en kneed met de mosterd, het

en kook ze in ca. 25 min. gaar. Giet

ui in ringen. Rol het bladerdeeg met

ei en 4 el panko door het gehakt.

de aardappelen af en laat ze 3min.

het bakpapier uit op een bakplaat.

2 Verdeel het gehakt in 4 gelijke porties

droogstomen in de pan. 2 Voeg

en draai er ballen van. Wentel de ballen

3 Bestrooi het bladerdeeg met de

de magor toe en stamp met de

helft van de kaas. Laat een rand deeg

door de rest van de panko. 3 Verhit

pureestamper tot puree. Zet de pan

van 1 cm vrij. Leg er de plakken ham

de boter in een hapjespan en bak de

met puree op het kleinste pitje en

op en bestrooi met de rest van de

gehaktballen in 20-25 min. gaar. Keer

voeg al roerend de rauwe spinazie in

kaas. 4 Halveer de spruiten en verdeel

om de paar minuten zodat de ballen

4 delen toe. Voeg pas een nieuw deel

ze over de plaattaart, samen met de

gelijkmatig garen.

toeals het vorige is geslonken. 3 Meng

uienringen. Bak de plaattaart in

de kipreepjes door de stamppot en

25 min. knapperig en gaar.5 Snijd de

voedingswaarde p.p. 483 kcal, vet 37 9,

serveer.

plaattaart in 4 stukken en serveer.

waarvan verzadigd 18 9, koolhydraten

119, waarvan suikers 2 9, vezels 19,

voedingswaarde p.p. 542 kcal,

voedingswaarde p.p.506 kcal,

eiwit 26 9, zout 1,09

vet 16 9, waarvan verzadigd 119,

vet 32 9, waarvan verzadigd 19 9,

koolhydraten 66 g, waarvan suikers

koolhydraten 30 g, waarvan suikers

Tip: lekker met gebakken aardappelen en

49, vezels 9 g, eiwit 29 9, zout 1,3 9.

5 g, vezels 5 g, eiwit 22 g, zout 16 9,

sla met komkommer, tomaat en slasaus.

groente 150 g

groente 100 g

Tip: met een groene salade met

komkommer maak je er een

jd Lage Prijs producten Deze producten zijn van hoge kwaliteit en altijd laag geprijsd.

hoofdgerecht van.

22