Jumbo - Folder van 01.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 122




Hier is pagina 122 van 140 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.11.2021 tot 31.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

at

I,

er

en

#

À

ve...

3

Ÿ

x

N

x B

4

es À

»

À

:#E

Ya

AN

vi

&

x

ke

al

Es

Pe

2

0 ul shmet krieltjes

ofdgerecht « 20 min.

À

(+10 min. oventijd) - 4 pers.

AE

Da eltjes in de schil (500 g)

2uien

2groene paprika's

me

_

=

3elolijfolie

ns

1blikje tomatenpuree (70 9)

k



wad

1schaal filetlapjes à la minute (ca. 300 9)

Arne

1el bloem

=

ej

1runderbouillonblokje

Ea

fi

1pak zuurkool naturel (500 g)

7 1 beker crème fraîche (200 9)

& bakpapier

y

pureestamper

AN

voedingswaarde p.p. 498 kcal, vet 26 9,

kan

2,0%

waarvan verzadigd 13 9, koolhydraten 36 9,

PP.

su

IR

waarvan suikers 10 g, vezels 10 9, eiwit 25.9,

zout 3,19, groente 2509

1 Verwarm de ovengrill voor. Bekleed een

tegen de kook aan en stoof zonder deksel in

bakplaat met bakpapier. Kook de krieltjes in

10 min. gaar. 4 Giet de krieltjes af, doe terug in

15 min. beetgaar. 2 Snijd de uienin halve ringen

de panen laat droogstomen. Scheper lelolie

‘en de paprika's inreepjes. Verhit 2 el olie in een

door. Verdeel de krieltjes over de bakplaat. Duw

hapjespan en fruit de ui en paprika. Voeg de

de krieltjes met de onderkant van een mok plat.

tomatenpuree toe en bak 1 min. mee. 3 Snijd

Schuif ze 10 min. onder de grilltot ze knapperig

abh

intussen het vlees in reepjes en schep om met

zijn. Breng op smaak. 5 Giet intussen de

1el bloem. Klop het overtollige bloem van het

zuurkoolaf, schep door de goulash en warm

Scan de QR-code

voorde

vlees, voeg het vlees toe aan de hapjespan en

3 min. mee. Roer de crème fraîche los en breng

receptvideo.

bak rondom aan. Schenk er 200 ml water bijen

‘op smaak met peper. Schep de goulash, krieltjes

verkruimel er het bouillonblokje boven. Breng

en crème fraîche op 4 borden.

122 JUMBO