Jumbo - Folder van 01.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 122
Hier is pagina 122 van 140 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.11.2021 tot 31.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
at
I,
er
en
#
À
ve...
3
Ÿ
x
N
x B
4
es À
»
À
:#E
Ya
AN
vi
&
x
ke
al
Es
Pe
2
0 ul shmet krieltjes
ofdgerecht « 20 min.
À
(+10 min. oventijd) - 4 pers.
AE
Da eltjes in de schil (500 g)
2uien
2groene paprika's
me
_
=
3elolijfolie
ns
1blikje tomatenpuree (70 9)
k
€
wad
1schaal filetlapjes à la minute (ca. 300 9)
Arne
1el bloem
=
ej
1runderbouillonblokje
Ea
fi
1pak zuurkool naturel (500 g)
7 1 beker crème fraîche (200 9)
& bakpapier
y
pureestamper
AN
voedingswaarde p.p. 498 kcal, vet 26 9,
kan
2,0%
waarvan verzadigd 13 9, koolhydraten 36 9,
PP.
su
IR
waarvan suikers 10 g, vezels 10 9, eiwit 25.9,
zout 3,19, groente 2509
1 Verwarm de ovengrill voor. Bekleed een
tegen de kook aan en stoof zonder deksel in
bakplaat met bakpapier. Kook de krieltjes in
10 min. gaar. 4 Giet de krieltjes af, doe terug in
15 min. beetgaar. 2 Snijd de uienin halve ringen
de panen laat droogstomen. Scheper lelolie
‘en de paprika's inreepjes. Verhit 2 el olie in een
door. Verdeel de krieltjes over de bakplaat. Duw
hapjespan en fruit de ui en paprika. Voeg de
de krieltjes met de onderkant van een mok plat.
tomatenpuree toe en bak 1 min. mee. 3 Snijd
Schuif ze 10 min. onder de grilltot ze knapperig
abh
intussen het vlees in reepjes en schep om met
zijn. Breng op smaak. 5 Giet intussen de
1el bloem. Klop het overtollige bloem van het
zuurkoolaf, schep door de goulash en warm
Scan de QR-code
voorde
vlees, voeg het vlees toe aan de hapjespan en
3 min. mee. Roer de crème fraîche los en breng
receptvideo.
bak rondom aan. Schenk er 200 ml water bijen
‘op smaak met peper. Schep de goulash, krieltjes
verkruimel er het bouillonblokje boven. Breng
en crème fraîche op 4 borden.
122 JUMBO