Jumbo - Folder van 01.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 74




Hier is pagina 74 van 140 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.11.2021 tot 31.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Pasteitje met champignonragout

voor-of lunchgerecht « 25 min.

(+15 min.oventijd) « 4 pers.

1 8 plakjes bladerdeeg (diepvries)

1paddenstoelenbouillonblokje

40 groomboter

50 9 bloem

1bakje gesneden

kastanjechampignons (250 9)

1bakje bieslook (20 9)

& muffinvorm met 8 holtes

1 Verwarm de oven voor tot 200 °C. Vet

de muffinvorm in. Laat het bladerdeeg

ontdooien. Los het bouillonblokje op in

400 ml kokend water. 2 Prik met een

vork overal gaatjes in het bladerdeeg.

Snijd 1 plakje bladerdeeg in vieren en leg

zein een holte van de muffinvorm, op de.

bodem iets overlappend en met de

punten naar buiten gevouwen over de

2!

rand heen. Druk de bodem en zijkanten

stevig aan en prik met een vork

nogmaals gaatjes in de bodem. Verdeel

de rest van het bladerdeeg op dezelfde

manier over nog 7 holtes. Bak in 15 min.

gaar in de oven. 3 Smelt de boter in een

steelpan op laag vuur en voeg de bloem

toe. Gaar 3 min. op laag vuur. Voeg al

roerend de bouillon toe en breng aan de

kook. Zet het vuur laag en voeg de

KNAPPERIGE

champignons toe. Laat in ca. 5 min. gaar

PASTEIBAKJES

worden. Breng op smaak met peper.

Knip de bieslook fijn. 4 Verdeel de

EN SMEUÏGE

ragout over de bakjes en bestrooi met

de bieslook.

RAGOUT GAAN

voedingswaarde p.p. 449 kcal,

PRIMA SAMEN

vet 27 g, waarvan verzadigd 15 9,

koolhydraten 42 g, waarvan suikers 2 g,

Er 2

#

vezels 39, eiwit 8 9, zout 2,39,

groente 639

74

wi