Jumbo - Folder van 01.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 74
Hier is pagina 74 van 140 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.11.2021 tot 31.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Pasteitje met champignonragout
voor-of lunchgerecht « 25 min.
(+15 min.oventijd) « 4 pers.
1 8 plakjes bladerdeeg (diepvries)
1paddenstoelenbouillonblokje
40 groomboter
50 9 bloem
1bakje gesneden
kastanjechampignons (250 9)
1bakje bieslook (20 9)
& muffinvorm met 8 holtes
1 Verwarm de oven voor tot 200 °C. Vet
de muffinvorm in. Laat het bladerdeeg
ontdooien. Los het bouillonblokje op in
400 ml kokend water. 2 Prik met een
vork overal gaatjes in het bladerdeeg.
Snijd 1 plakje bladerdeeg in vieren en leg
zein een holte van de muffinvorm, op de.
bodem iets overlappend en met de
punten naar buiten gevouwen over de
2!
rand heen. Druk de bodem en zijkanten
stevig aan en prik met een vork
nogmaals gaatjes in de bodem. Verdeel
de rest van het bladerdeeg op dezelfde
manier over nog 7 holtes. Bak in 15 min.
gaar in de oven. 3 Smelt de boter in een
steelpan op laag vuur en voeg de bloem
toe. Gaar 3 min. op laag vuur. Voeg al
roerend de bouillon toe en breng aan de
kook. Zet het vuur laag en voeg de
KNAPPERIGE
champignons toe. Laat in ca. 5 min. gaar
PASTEIBAKJES
worden. Breng op smaak met peper.
Knip de bieslook fijn. 4 Verdeel de
EN SMEUÏGE
ragout over de bakjes en bestrooi met
de bieslook.
RAGOUT GAAN
voedingswaarde p.p. 449 kcal,
PRIMA SAMEN
vet 27 g, waarvan verzadigd 15 9,
koolhydraten 42 g, waarvan suikers 2 g,
Er 2
#
vezels 39, eiwit 8 9, zout 2,39,
groente 639
74
wi