Jumbo - Folder van 01.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 123




Hier is pagina 123 van 140 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.11.2021 tot 31.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

| WEEKMENU |

Tip van Roberta:

voeg voor extrasmaak

24

*, we

2teentjes fiingesneden

knoflook en een snufje

chilipoedertoe aande

PP.

boerenkool.

PA

MIR

=

JA}

ir

/ |

Fi

nd

wd

en

A

D

Ar

ww

Ek

Spaghetti met

boerenkool en pastinaak

hoofdgerecht - 25 min..4 pers.

Van

y

er

<

1schaal pastinaak (500 9)

0

A el olijfolie

©

a

1zakboerenkool (400 9)

ÈS

PE

1blikje ansjovisfilets in olijfolie

rt

(469)

13300 g spaghetti

4 eieren

80 9 Parmezaanse kaas

voedingswaarde p.p. 623 kcal,

vet 239, waarvan verzadigd 79,

koolhydraten 68 9, waarvan

suikers 7 9, vezels 129, eiwit 30 9,

zout 0,8 9, groente 2139

1Schil de pastinaken en snijd in blokjes van.

ruime kom. Rasp er de kaas boven. Breng op

een % bij een % cm. Verhit 2el olie in een

smaak met peper en roer door. 4 Houd een

ES

koekenpan en bak de pastinaak al

kopje kookvocht van de pasta apart, giet de

omscheppend in 20 min. gaar. 2 Verhit 2el olie

spaghetti af en doe terug in de pan. Voeg het

in een hapjespan of woken roerbak de

eimengsel met ca. 100 ml kookvocht toe en

ara

boerenkool 5-8 min. Snijd intussen de ansjovis

roer tot een smeuïge saus. Schep de

Scan de QR-code

fijn, voeg toe en bak mee. Kook de spaghetti

boerenkool door de pasta en verdeel over

voor de

volgens de aanwijzingen op de verpakking

4 borden. Strooi er de gebakken pastinaak

receptvideo.

over en serveer direct.

beetgaar. 3 Klop intussen de eieren los in een

JUMBO 123