Jumbo - Folder van 01.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 123
Hier is pagina 123 van 140 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.11.2021 tot 31.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
| WEEKMENU |
Tip van Roberta:
voeg voor extrasmaak
24
*, we
2teentjes fiingesneden
knoflook en een snufje
chilipoedertoe aande
PP.
boerenkool.
PA
MIR
=
JA}
ir
/ |
Fi
nd
wd
en
A
D
Ar
ww
Ek
Spaghetti met
boerenkool en pastinaak
hoofdgerecht - 25 min..4 pers.
Van
y
er
<
1schaal pastinaak (500 9)
0
A el olijfolie
©
a
1zakboerenkool (400 9)
ÈS
PE
1blikje ansjovisfilets in olijfolie
rt
(469)
13300 g spaghetti
4 eieren
80 9 Parmezaanse kaas
voedingswaarde p.p. 623 kcal,
vet 239, waarvan verzadigd 79,
koolhydraten 68 9, waarvan
suikers 7 9, vezels 129, eiwit 30 9,
zout 0,8 9, groente 2139
1Schil de pastinaken en snijd in blokjes van.
ruime kom. Rasp er de kaas boven. Breng op
een % bij een % cm. Verhit 2el olie in een
smaak met peper en roer door. 4 Houd een
ES
koekenpan en bak de pastinaak al
kopje kookvocht van de pasta apart, giet de
omscheppend in 20 min. gaar. 2 Verhit 2el olie
spaghetti af en doe terug in de pan. Voeg het
in een hapjespan of woken roerbak de
eimengsel met ca. 100 ml kookvocht toe en
ara
boerenkool 5-8 min. Snijd intussen de ansjovis
roer tot een smeuïge saus. Schep de
Scan de QR-code
fijn, voeg toe en bak mee. Kook de spaghetti
boerenkool door de pasta en verdeel over
voor de
volgens de aanwijzingen op de verpakking
4 borden. Strooi er de gebakken pastinaak
receptvideo.
over en serveer direct.
beetgaar. 3 Klop intussen de eieren los in een
JUMBO 123