Jumbo - Folder van 01.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 121
Hier is pagina 121 van 140 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.11.2021 tot 31.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
| vera)
1
N
Bi
Tip van Roberta:
«
geen fan vanblauwe kaas?
£
Vervang die dan door 250g
3;
5
geraspte oudekaas.
ed
aL
tés
À
5
ey
U
LA
Bf
lé
%
)
‘
a
©
Gnocchi met champignons
Le
enblauwekaassaus
le
hoofdgerecht 30 min. (+20 min.
a
3
oventijd) « 4 pers.
me
1zakgesnedencavolonero (2009)
4 el olijfolie
1zak gnocchi (500 g)
Vi
151 bakchampignons (400 g)
De.
Eftschaal vegetarische spekreepjes
(175 g)
Æ
E31 pakje kookroom 20% vet (250 ml)
laag geprijsd
1stuk Castello Danablu 50+(125 9)
EN
2
1citroen
E
Re
1el maïzena
DN
pe RC
& bakpapier
88
|
be
a
IR
> er
voedingswaarde p.p. 688 kcal, vet 40 9,
R
waarvan verzadigd 18 9, koolhydraten
Td
55 g, waarvan suikers 4 9, vezels 69,
eiwit 24 9, zout 3,79, groente 1509
Y
1 Verwarm de oven voor tot 200 'C. Bekleed
8-10 min. knapperig. 3 Breng intussen de
een bakplaat met bakpapier. Hak de cavolo
kookroom tegen de kook aan. Verkruimel er de
nero grof, doe in een kom en voeg 1 el olijfolie
kaas boven en laat smelten. Boen de citroen
toe. Breng op smaak en schep om. Verdeel over
schoon, rasp er de gele schil boven en pers er
de helft van de vrucht over uit. Roer de maïzena
de bakplaat en bakin 20 min. knapperig in de
=
oven. Schep halverwege de baktijd orn.
met 2 el water tot een glad papje, voeg toe en
2 Verhit 2 el olijfolie in een hapjespan en bak de
verwarm op laag vuur al roerend mee. 4 Verdeel
ahh
gnocchi in 20 min. krokant. Veeg de
de gnocchi met de champignons over 4 diepe
Scan de QR-code
‘champignons schoon, snijd in kwarten, voeg toe
borden. Schenk er de saus over. Verdeel er de
voor de
en bak mee. Verhit 1 el olijfolie in een
spekjes over. Garneer met de cavolo nero.
receptvideo.
Em Lage Prijs producten Deze producten zijn van hoge kwaliteit en
koekenpan en bak de vegetarische spekjes in
DUMBO 121