Jumbo - Folder van 01.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 124




Hier is pagina 124 van 140 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.11.2021 tot 31.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Fn

%

ú,

sr

A



I

3

5

el

N

ke

&

a.

ze

hr

DS

1,32

A

PP.

=

as

En

N

EN

he

Wi

k à

er

EN

CO

Li

EL’

Linzenstoof met rijst

la

A

.

hoofdgerecht : 30 min. » 4 pers.

+

LA

.

300 grijst

x

1groentebouillonblokje

N

5

7

75 ml zonnebloemolie

N

2el Indiase curry madras (potje à 75 9)

|

200 g gedroogde rode linzen

=

131zak pompoenblokjes (400 g,

a

koe

9)

ze

4

N

1blik kokosmelk (400 ml)



“4

sk

4 sjalotten

1zak erwten en wortelen (450 9,

N

.

diepvries)

& schuimspaan

keukenpapier

voedingswaarde p.p. 803 kcal, vet 319,

waarvan verzadigd 19 g, koolhydraten

99 g, waarvan suikers 9 g, vezels 16 9,

eiwit 24 g, zout 1,19, groente 238 g

1Spoel de rijst af en doe in een pan. Schenk er

met het deksel op de pan 10 min. 3 Snijd intussen

450 ml water bij en voeg het bouillonblokje toe.

de sjalotten in dunne halve ringen. Verhit de rest

Breng het water aan de kook en los al roerend het

van de olie in een pan en frituur de sjalotten al

Eee

bouillonblokje op. Zet het vuur laag en laat met

omscheppend in 5-8 min. krokant. Schep met een

het deksel op de pan in 15 min. gaar worden.

schuimspaan uit de pan en laat uitlekken op

2 Verhit 2 el zonnebloemolie in een hapjespan

keukenpapier. 4 Voeg na 10 min. de erwten en

met deksel. Fruit de curry madras 3 min. Voeg de

wortelen toe aan de linzenstoof en gaar nog 5 min.

Scan de QR-code

voorde

linzen en pompoenblokjes toe. Schenk erde

met het deksel op de pan. Breng op smaak.

receptvideo.

kokosmelk bij, vul het blikje voor de helft met

5 Schep de rijst op 4 borden. Verdeel er de stoof

water en voeg toe. Breng aan de kook en kook

over en garneer met de krokante sjalot.

124 DUMEBO