Jumbo - Folder van 01.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 57
Hier is pagina 57 van 140 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.11.2021 tot 31.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
—
ee
N MET |
ja
Eed
Megan: “We hebben de kinderen altijd
alles laten proeven, van gezond tot
minder gezond. Zo werd eten een
ontspannen bezigheid. Hebben ze een
keer geen zin? Dan niet. Maar ik bied
geen alternatief. Als je daaraan begint is
|
het einde zoek. Het zijn makkelijke
el
kinderen, dat speelt natuurlijk ook een
rol. Ze eten vrijwel alles. Kiezen kinderen
TZ
bij een restaurantbuffet al gauw
Qu
kipnuggets en pannenkoeken, die van
ons scheppen paella, inktvisringen en
1
kreeft op hun bord. Maar natuurlijk
nl
houdt Belle ook van zoete toetjes.
Belle (5): “En van lolly’s en kauwgum!
ih
s Avonds eet ik het liefst rijst met
broccoli. Dat is heel gezond en ziet er
leuk uit. Mosselen vind ik ook lekker. Die
b
smaken een beetje zoetig en ook
OEDER ZEGT
zoutig.
ALTIJD: wi) ETEN NIETOM
Megan: “Mijn moeder Truitje zegt altijd:
‘Wij eten niet om te leven, wij leven om
TE LEVEN, WIJ LEVEN
te eten’. Ik ben half Indisch, half Moluks,
Francisco is half Chileens. In die culturen
OMTE ETEN”
zijn koken en samen eten heel belangrijk
Plofte ik vroeger na school op de bank,
kwam mijn moeder aan met haar
Logan (3):“Jaaa, garnalen zijn lekker. En
boeuf te kruiden en bakken.
vertrouwde, gele vergiet voltaugé en
mosselen!
Zoete aardappelfrietjes en maiskolven
maakte ik die schoon voor de soto
erbij: een groot succes in ons gezin.
(Indonesische soep). Een hele klus, maar
Megan: “Ik heb altijd vis in de vriezer, dus
ik wist dat we heerlijk gingen eten die
na een lange werkdag is dat zo gemaakt.
Megan: “Eén dag in de week passen onze
avond. Dat maakte alles goed. Nu zijn
Ookal zijn we druk, we koken toch. Ik zie
ouders op de kinderen. Om en om. Als ik
mijn kinderen ook helemaal weg van
dat als een stukje liefde dat ik geef. In het
ze dan kom halen rond etenstijd staat er
soto. Francisco en ik koken allebei, de
weekend maken we er nog meer werk
7
altijd iets lekkers Indisch of Chileens op
kinderen helpen vaak. Snijden wij de vis
van.
tafel en hoef ik zelf niet koken. Dat is ook
of kip open, helpen zij om die te vullen
weleens fijn
met groenten, kruiden of citroen. Maken
Francisco: “Nu we allebei ook soms
we soep? Dan doen zij de ingrediënten
's avonds werken, kook ik vaker en vind
Belle: “Weet je wat ook leuk is? Als er
dat steeds leuker. Het liefst
in de pan. Ook dat maakt enthousiast
vriendjes of neefjes en nichtjes bij ons
om te eten. We koken gevarieerd, pittig
vleesrecepten, waarschijnlijk zit die
eten. Dan krijgen ze dingen die ze
normaal nooit eten.
en soms exotisch. Een favoriet van de
liefde in mijn Zuid-Amerikaanse bloed.
kinderen is spaghetti met zeevruchten.
Fantastisch is het om een goeie côte de
57