Jumbo - Folder van 01.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 59




Hier is pagina 59 van 140 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.11.2021 tot 31.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

IETEN MET |

LS

Si

“ur:

FA

ar

if

Lj

Fa

an

57

Tr

1

oe Al

a

a

dE,

x

(2

Se

æ

,

4

AN

N

5

EE Aa

SO

Spaghetti frutti di mare

Soto ajam

Côte de boeuf met

hoofdgerecht » 20 min. + 4 pers.

hoofdgerecht « 25 min.

zoete-aardappelfriet

(+2uur wachten) « 4 pers.

hoofdgerecht : 20 min. » 4 pers.

EX 400 g spaghetti

3teentjes knoflook

1zakje boemboe speciaal verse

2zakken verse zoete-aardappelfriet

% bakje verse Italiaanse kruidenmix

kruidenmix soto (Tokolien, 100 9)

@400 g, koeling)

(à 20 9)

1schaal scharrelkiphaasjes (ca. 350 9)

5 el olijfolie

3 el olijfolie

1elzonnebloemolie

4 maïskolven

1zakfruits de mer (ca. 350 9,

4 eieren

3teentjes knoflook

diepvries)

200 g pandanrijst

1côte de boeuf (ca. 500 g)

1groentebouillonblokje

1bakje taugé (125 9)

%tlzeezout

1bakje platte peterselie (15 9)

75 grijstvermicelli

&bakpapier

1bakje platte peterselie (15 g)

aluminiumfolie

EJ 1 bakje cherrytomaten (250 9)

1citroen

1 Verwarm de oven voor tot 230 °C.

1 Kook de spaghetti beetgaar volgens de

2el gebakken uitjes

aanwijzingen op de verpakking. 2 Snijd

1zak kroepoek naturel

Verdeel de friet over een met bakpapier

de knoflook fijn. Haal de blaadjes van de

beklede bakplaat, meng met 3 elolie en

takjes kruiden en snijd de blaadjes fijn.

1Bak de boemboe en kip 2 min. in de olie

breng op smaak. Bak in ca. 25 min. gaar en

3 Verhit de olijfolie in een grote pan en

in een soeppan. Voeg 1,2L water toe en

krokant. 2 Kook de maïskolven in ca.

fruit de knoflook 1 min. Voeg de kruiden,

laat 2 uur op laag vuur trekken. 2 Kook de

10 min. gaar. 3 Snijd de knoflook in zo dun

bevroren zeevruchten en 150 ml water

eieren 8 min. en halveer. Kook de rijst,

mogelijke plakjes. Spoel het vlees af en

toe. Verkruimel er het bouillonblokje

verdeel over 4 kommetjes, druk aan en

dep het goed droog. Bestrooi 1 kant met

boven en breng aan de kook. Zet het vuur

stort in 4 diepe borden. 3 Week detaugé

zeezout. Verhit de rest van de olie in een

laag en laat zonder deksel op de pan ca.

en vermicelli apart 5 min. in kokend

koekenpan en bak het vlees 2-3 min. per

5 min. koken. 4 Snijd de peterselie fijn en

water. Snijd de peterselie fijn en de

kant op hoog vuur.4 Verpak het vlees

halveer detomaten. Meng de

citroen in partjes. Zeef de soep. 4 Trek de

losjes in aluminiumfolie en laat 5 min.

zeevruchten met de pasta en schep er de

kip in reepjes. Leg de taugé, kip,

rusten. Fruit intussen de plakjes knoflook

peterselie en tomaten door. Bestrooi met

vermicelli en ei om de rijst. Schep er de

in dezelfde pan op laag vuur. Serveer het

peper.

soep bij. Garneer met peterselie, uitjes,

vlees met de knoflook over het vlees.

kroepoek en citroen.

Scheper de friet en maïskolven naast.

voedingswaarde p.p. 520 kcal, vet 109,

waarvan verzadigd 29, koolhydraten

voedingswaarde p.p. 624 kcal, vet 20 9,

voedingswaarde p.p. 617 kcal, vet 23 9,

80 g, waarvan suikers 4 g, vezels 59,

waarvan verzadigd 6 9, koolhydraten

waarvan verzadigd 8 9, koolhydraten

eiwit 25 g, zout 1,8 g, groente 639

73 9, waarvan suikers 6 g, vezels 29,

64 9, waarvan suikers 26 g, vezels 9 g,

eiwit 37 9, zout 2,59, groente 319

eiwit 34 9, zout 0,9 g, groente 350 g

ana Lage Prijs producten Deze producten zijn van hoge kwaliteit en altijd laag geprijsd.

20180

59