Jumbo - Folder van 01.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 59
Hier is pagina 59 van 140 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.11.2021 tot 31.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
IETEN MET |
LS
Si
“ur:
FA
ar
if
Lj
Fa
an
57
Tr
1
oe Al
a
a
dE,
x
(2
Se
æ
,
4
AN
N
5
EE Aa
SO
Spaghetti frutti di mare
Soto ajam
Côte de boeuf met
hoofdgerecht » 20 min. + 4 pers.
hoofdgerecht « 25 min.
zoete-aardappelfriet
(+2uur wachten) « 4 pers.
hoofdgerecht : 20 min. » 4 pers.
EX 400 g spaghetti
3teentjes knoflook
1zakje boemboe speciaal verse
2zakken verse zoete-aardappelfriet
% bakje verse Italiaanse kruidenmix
kruidenmix soto (Tokolien, 100 9)
@400 g, koeling)
(à 20 9)
1schaal scharrelkiphaasjes (ca. 350 9)
5 el olijfolie
3 el olijfolie
1elzonnebloemolie
4 maïskolven
1zakfruits de mer (ca. 350 9,
4 eieren
3teentjes knoflook
diepvries)
200 g pandanrijst
1côte de boeuf (ca. 500 g)
1groentebouillonblokje
1bakje taugé (125 9)
%tlzeezout
1bakje platte peterselie (15 9)
75 grijstvermicelli
&bakpapier
1bakje platte peterselie (15 g)
aluminiumfolie
EJ 1 bakje cherrytomaten (250 9)
1citroen
1 Verwarm de oven voor tot 230 °C.
1 Kook de spaghetti beetgaar volgens de
2el gebakken uitjes
aanwijzingen op de verpakking. 2 Snijd
1zak kroepoek naturel
Verdeel de friet over een met bakpapier
de knoflook fijn. Haal de blaadjes van de
beklede bakplaat, meng met 3 elolie en
takjes kruiden en snijd de blaadjes fijn.
1Bak de boemboe en kip 2 min. in de olie
breng op smaak. Bak in ca. 25 min. gaar en
3 Verhit de olijfolie in een grote pan en
in een soeppan. Voeg 1,2L water toe en
krokant. 2 Kook de maïskolven in ca.
fruit de knoflook 1 min. Voeg de kruiden,
laat 2 uur op laag vuur trekken. 2 Kook de
10 min. gaar. 3 Snijd de knoflook in zo dun
bevroren zeevruchten en 150 ml water
eieren 8 min. en halveer. Kook de rijst,
mogelijke plakjes. Spoel het vlees af en
toe. Verkruimel er het bouillonblokje
verdeel over 4 kommetjes, druk aan en
dep het goed droog. Bestrooi 1 kant met
boven en breng aan de kook. Zet het vuur
stort in 4 diepe borden. 3 Week detaugé
zeezout. Verhit de rest van de olie in een
laag en laat zonder deksel op de pan ca.
en vermicelli apart 5 min. in kokend
koekenpan en bak het vlees 2-3 min. per
5 min. koken. 4 Snijd de peterselie fijn en
water. Snijd de peterselie fijn en de
kant op hoog vuur.4 Verpak het vlees
halveer detomaten. Meng de
citroen in partjes. Zeef de soep. 4 Trek de
losjes in aluminiumfolie en laat 5 min.
zeevruchten met de pasta en schep er de
kip in reepjes. Leg de taugé, kip,
rusten. Fruit intussen de plakjes knoflook
peterselie en tomaten door. Bestrooi met
vermicelli en ei om de rijst. Schep er de
in dezelfde pan op laag vuur. Serveer het
peper.
soep bij. Garneer met peterselie, uitjes,
vlees met de knoflook over het vlees.
kroepoek en citroen.
Scheper de friet en maïskolven naast.
voedingswaarde p.p. 520 kcal, vet 109,
waarvan verzadigd 29, koolhydraten
voedingswaarde p.p. 624 kcal, vet 20 9,
voedingswaarde p.p. 617 kcal, vet 23 9,
80 g, waarvan suikers 4 g, vezels 59,
waarvan verzadigd 6 9, koolhydraten
waarvan verzadigd 8 9, koolhydraten
eiwit 25 g, zout 1,8 g, groente 639
73 9, waarvan suikers 6 g, vezels 29,
64 9, waarvan suikers 26 g, vezels 9 g,
eiwit 37 9, zout 2,59, groente 319
eiwit 34 9, zout 0,9 g, groente 350 g
ana Lage Prijs producten Deze producten zijn van hoge kwaliteit en altijd laag geprijsd.
20180
59