Jumbo - Folder van 01.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 26
Hier is pagina 26 van 140 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.11.2021 tot 31.12.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
a
È
A
je
1)
$
ij
en
ira
bi
|.
hä
Fi
Ë
#
he
ig
Roze poffertjes met biet
Gekaramelliseerde witlof
PSE
lunchgerecht 20 min. + 4 pers.
met puree en fricandeau
Captain's
ner met krokante tofu
hoofdgerecht : 20 min. » 4 pers.
hoofdgerecht « 25 min. pers.
% pak mix voor poffertjes origineel
(44009)
EU 1kg kruimige- of
1pak tofu biologisch (250 9)
%tlkaneel
stamppotaardappelen (koeling)
1tIgerookte paprikapoeder
400 ml halfvolle melk
EZ 600 g witlof
2tluienpoeder
lei
50 ml vloeibare margarine
1el maïzena
3el zonnebloemolie
3elsuiker
3uien
5el zonnebloemolie
150 g biologische gekookte bietjes
% bakje platte peterselie (à 15 g)
(pak à 500 9)
EJ 1 beker crème fraîche (200 g)
1blik kapucijners (800 9)
20 groomboter
300 g fricandeau (vleeswaren)
1pot Amsterdamse uien (320 9)
2el suiker voor stoofperen (Kindly’s
&pureestamper
1pot fijne augurken zoetzuur (340 9)
zoete herinneringen, potä 200 9)
%pot piccalilly zoetzuur (à 375 ml)
& poffertjespan
1Kook de aardappelen in een diepe pan
& keukenpapier
bakkwastje
met water in ca. 10 min. gaar. Giet ze af
en stamp ze fijn. 2 Halveer intussen de
1Snijd de tofuin plakken van een %cm en snijd
1 Doede poffertjesmix en de kaneel in
struikjes witlof. Verhit de helft vande
de plakken in reepjes van een Ycm. Doe ze in
een beslagkom. Voeg de melk, het ei en
vloeibare margarine in een hapjespan,
een komen schep om met het paprikapoeder,
1elolietoe en roer met een gardetot
voeg het witlof en een beetje water toe.
uienpoederen de maïzena. 2 Snipper de uien.
een glad beslag. Rasp de gekookte
Gaar 5 min. op laag vuur met het dekselop
Verhit ineen hapjespan 2el olie en bak de uien
bietjes fijn en roer door het beslag.
de pan. Bestrooi het witlof met de suiker
ca. 7 min. 3 Verhit in een andere koekenpan
2 Verhit de poffertjespan op middelhoog
en laat de suiker op hoog vuur in ca. 3 min.
de rest van de olie en bak op middelhoog vuur
vuur. Bestrijk met een bakkwastje de
smelten totdat het witlof gekaramelliseerd
detofureepjes in ca. 7 min. krokant. 4 Laat de
holtes met olie. Schep % van het beslag
is. Schep regelmatig om. 3 Snijd de
kapucijners uitlekken in een zeef en spoel af.
in de holtes. Keer de poffertjes na
peterselie fijn. Meng de crème fraîche en
Voeg toe aan de gebakken uien warm
2-3 min. met een vork en bak ze nog
kruiden door de puree en breng op smaak.
3 min. mee. Laat intussen de Amsterdamse
2-3 min. tot ze gaar zijn. 3 Haal de
4 Verdeel de fricandeau over 4 borden, leg
uien en augurken uitlekken. 5 Verdeelde
poffertjes uit de pan en leg ze op een
erhet gekaramelliseerde witlof naast en
kapucijners met ui over 4 borden. Schep erde
bord. Leg er een klontje boter op en
serveer met de puree.
krokante tofureepjes op. Schep op elk bord
bestrooi met wat perensuiker. Maak zo
een flinke eetlepel piccalilly en serveer met de
nog 3 porties.
voedingswaarde p.p. 632 kcal, vet 30 9,
Amsterdamse uien en augurken.
waarvan verzadigd 13 9, koolhydraten
voedingswaarde p.p. 314 kcal, vet 89,
59 g, waarvan suikers 17 9, vezels 7 9,
voedingswaarde p.p. 361 kcal, vet 15 9,
waarvan verzadigd 5 g, koolhydraten
eiwit 28 g, zout 1,6 9, groente 135 9
waarvan verzadigd 2 g, koolhydraten 319,
49 9, waarvan suikers 15 g, vezels 19,
waarvan suikers 129, vezels 13 g, eiwit 199,
eiwit 119, zout 0,9 9, groente 38 9
zout 189, groente 759
Tip: jekunt de poffertjes ook bestrooien
EB
met poedersuiker.
@ Bloemfontein
chenin blanc 750 ml 5,99
O Duvel 566 4x33c17,39
26
JUB