Jumbo - Folder van 01.11.2021 tot 31.12.2021 - Pagina 26




Hier is pagina 26 van 140 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 01.11.2021 tot 31.12.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

a

È

A

je

1)

$

ij

en

ira

bi

|.



Fi

Ë

#

he

ig

Roze poffertjes met biet

Gekaramelliseerde witlof

PSE

lunchgerecht 20 min. + 4 pers.

met puree en fricandeau

Captain's

ner met krokante tofu

hoofdgerecht : 20 min. » 4 pers.

hoofdgerecht « 25 min. pers.

% pak mix voor poffertjes origineel

(44009)

EU 1kg kruimige- of

1pak tofu biologisch (250 9)

%tlkaneel

stamppotaardappelen (koeling)

1tIgerookte paprikapoeder

400 ml halfvolle melk

EZ 600 g witlof

2tluienpoeder

lei

50 ml vloeibare margarine

1el maïzena

3el zonnebloemolie

3elsuiker

3uien

5el zonnebloemolie

150 g biologische gekookte bietjes

% bakje platte peterselie (à 15 g)

(pak à 500 9)

EJ 1 beker crème fraîche (200 g)

1blik kapucijners (800 9)

20 groomboter

300 g fricandeau (vleeswaren)

1pot Amsterdamse uien (320 9)

2el suiker voor stoofperen (Kindly’s

&pureestamper

1pot fijne augurken zoetzuur (340 9)

zoete herinneringen, potä 200 9)

%pot piccalilly zoetzuur (à 375 ml)

& poffertjespan

1Kook de aardappelen in een diepe pan

& keukenpapier

bakkwastje

met water in ca. 10 min. gaar. Giet ze af

en stamp ze fijn. 2 Halveer intussen de

1Snijd de tofuin plakken van een %cm en snijd

1 Doede poffertjesmix en de kaneel in

struikjes witlof. Verhit de helft vande

de plakken in reepjes van een Ycm. Doe ze in

een beslagkom. Voeg de melk, het ei en

vloeibare margarine in een hapjespan,

een komen schep om met het paprikapoeder,

1elolietoe en roer met een gardetot

voeg het witlof en een beetje water toe.

uienpoederen de maïzena. 2 Snipper de uien.

een glad beslag. Rasp de gekookte

Gaar 5 min. op laag vuur met het dekselop

Verhit ineen hapjespan 2el olie en bak de uien

bietjes fijn en roer door het beslag.

de pan. Bestrooi het witlof met de suiker

ca. 7 min. 3 Verhit in een andere koekenpan

2 Verhit de poffertjespan op middelhoog

en laat de suiker op hoog vuur in ca. 3 min.

de rest van de olie en bak op middelhoog vuur

vuur. Bestrijk met een bakkwastje de

smelten totdat het witlof gekaramelliseerd

detofureepjes in ca. 7 min. krokant. 4 Laat de

holtes met olie. Schep % van het beslag

is. Schep regelmatig om. 3 Snijd de

kapucijners uitlekken in een zeef en spoel af.

in de holtes. Keer de poffertjes na

peterselie fijn. Meng de crème fraîche en

Voeg toe aan de gebakken uien warm

2-3 min. met een vork en bak ze nog

kruiden door de puree en breng op smaak.

3 min. mee. Laat intussen de Amsterdamse

2-3 min. tot ze gaar zijn. 3 Haal de

4 Verdeel de fricandeau over 4 borden, leg

uien en augurken uitlekken. 5 Verdeelde

poffertjes uit de pan en leg ze op een

erhet gekaramelliseerde witlof naast en

kapucijners met ui over 4 borden. Schep erde

bord. Leg er een klontje boter op en

serveer met de puree.

krokante tofureepjes op. Schep op elk bord

bestrooi met wat perensuiker. Maak zo

een flinke eetlepel piccalilly en serveer met de

nog 3 porties.

voedingswaarde p.p. 632 kcal, vet 30 9,

Amsterdamse uien en augurken.

waarvan verzadigd 13 9, koolhydraten

voedingswaarde p.p. 314 kcal, vet 89,

59 g, waarvan suikers 17 9, vezels 7 9,

voedingswaarde p.p. 361 kcal, vet 15 9,

waarvan verzadigd 5 g, koolhydraten

eiwit 28 g, zout 1,6 9, groente 135 9

waarvan verzadigd 2 g, koolhydraten 319,

49 9, waarvan suikers 15 g, vezels 19,

waarvan suikers 129, vezels 13 g, eiwit 199,

eiwit 119, zout 0,9 9, groente 38 9

zout 189, groente 759

Tip: jekunt de poffertjes ook bestrooien

EB

met poedersuiker.

@ Bloemfontein

chenin blanc 750 ml 5,99

O Duvel 566 4x33c17,39

26

JUB