Jumbo - Folder van 08.10.2021 tot 28.11.2021 - Pagina 100




Hier is pagina 100 van 132 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 08.10.2021 tot 28.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

r

dl

Fan

A

Eh 2

er

os

Tr:

=

ik

a

im.

2,23

PP.

a

=i

&

ratineerde kip

ad

bd

=

pesto

er,

hoofdgerecht « 25 min.

(+15 min. oventijd) « 4 pers.

me Ve

EN,

ur

50 gcashewnoten

7elolijfolie

1schaal

filet

4

(ca. 350 g)

H

4 teentjes knoflook

N

@1zak spinazie (400 9)

% zakje geraspte mozzarella

(à150 9)

3 1bak champignons (400 9)

E3 300 g spaghetti

1rode peper

ib

Es

&ovenschaal (15 x 20 cm)

voedingswaarde p.p.

pr

733 kcal, vet 37 9, waarvan

verzadigd 10 g, koolhydraten

60 g, waarvan suikers 29,

vezels 69, eiwit 37 9,

en

zout 0,5 9, groente 2009

3

+

der ‘ovengrill voor. Verhit een koekenpan

champignons in 10 min. knapperig. Kook de spaghetti

zonder olie of boter en rooster de cashewnoten

in8 min. beetgaar. Snijd de rest van de knoflook fijn.

3 min. Schud op een bord en laat afkoelen. Verhit 1 el

Halveer de rode peper, verwijder de zaadjes met de

olijfolie in de koekenpan en bak de kipdijfilets in

zaadlijsten en snijd het vruchtvlees fijn. Voeg de

EEE

5 min. rondom aan. 2Doede cashewnotenineen

knoflook en rode peper na 5 min. toe aande

hoge beker. Voeg 1 teentje knoflook, 50 9 spinazie en

‘champignons en bak 5 min. mee.4 Houd een kopje

3el olie toe. Maal met een staafmixer fijn tot een

kookvocht vande pasta apart. Giet de spaghetti af,

pesto en breng op smaak. Leg de kip inde

schep samen met de rest van de spinazie door de

ovenschaal. Verdeel er de pesto over en bestrooi met

champignons enwarm 1 min. mee. Voeg 100 ml

Scan de QR-code

voorde

de mozzarella. Gratineer de kip 10-15 min. in de oven.

kookvocht toe en roer door. Breng op smaak.

receptvideo.

3 Snijd intussen de champignons in kwarten. Verhit

5 Haal de kip uit de oven. Verdeel de spaghetti over

derest van de olie in een hapjespan en bakde

4 bordenenleg erde gegratineerde kip op.

100 JUMBO