Jumbo - Folder van 08.10.2021 tot 28.11.2021 - Pagina 26




Hier is pagina 26 van 132 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 08.10.2021 tot 28.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

“em

nn

wi

ef

Le

4!

Kr)

LE

k

CM

4

ur

Ki

à

Flammkuchen met pompoen

Shepherd's pie (jachtschotel)

Pappardelle met paddenstoelen

en cavolo nero

hoofdgerecht « 5 min.

hoofdgerecht » 25 min.

lunch- of brunchgerecht - 20 min.

(+45 min. oventijd) » 4-6 pers.

{+10 min. oventijd) » 4-6 pers.

(+60 min. wachten en 15 min. oventijd)

“Apers.

2 pakken sous-vide draadjesvlees

1pakje pancetta (ca. 110 9)

(43009)

2 pakken pappardelle all’uovo

1pak mix voor flammkuchen (390 9)

{Rummo, à 250 g)

EZ 2 schalen zoete-aardappelpuree

2el olijfolie

(à 500 g, koeling)

2sjalotten

1zak erwten en wortelen

U flespompoen

2 schalen paddenstoelen

1rode ui

(450 g, diepvries)

pastamelange (à 200 g)

100 gkastanjechampignons

20 g roomboter

2el olijfolie

1bekertje crème fraîche (125 ml)

2el paneermeel

1tlharissa

% zak cavolo nero (à 200 g)

& ovenschaal (20 x 30 cm)

E71 pakje kookroom 20% vet (250 ml)

& mixer met deeghaken

&bakpapier

2 bakplaten

1 Verwarm de oven voor tot 200 °C.

bakpapier

Vet de ovenschaal in. Trek of snijd het

1 Verwarm de oven voor tot 200 °C.

vlees in stukjes. 2 Verdeel de helft van

Bekleed een bakplaat met bakpapier.

1 Bereid de mix voor flammkuchen

de aardappelpuree over de bodem

Verdeel erde pancetta overen bakin

van de ovenschaal. Verdeel er de helft

ca. 10 min. krokant in de oven. Laat

volgens de aanwijzingen op de

verpakking. 2 Schil het stuk pompoenen

van het vlees over. 3 Verdeel erde

afkoelen en verdeel in stukjes. 2 Kook

snijd in partjes van ca. 2 mm dik. Snijd de

erwten en wortelen over en dek af met

de pasta volgens de aanwijzingen op de

ui in dunne ringen en de champignons

de rest van het vlees en de rest van de.

verpakking. Snipper de sjalotten. Snijd

in plakjes. 3 Verwarm de oven voor

aardappelpuree. 4 Verdeel de boter in

de paddenstoelen in reepjes. 3 Verhit de

tot 200 °C. Bekleed 2 bakplaten met

klontjes over de puree en bestrooi met

olie in een wokof hapjespan en bak de

bakpapier. 4 Verdeel het deeg in 2 gelijke

het paneermeel. 5 Laat in ca. 45 min.

paddenstoelen en sjalot 3 min. op hoog

delen en rol elk deel uit tot een ovale lap

heet worden in de oven.

vuur. Voeg de harissa en kookroom toe en

vanca.2mmdik.5 Leg de lappen deeg op

breng aan de kook. 4 Giet de pasta af en

de bakplaten en bestrijk ze met de crème

voedingswaarde p.p. o.b.v. 6 pers.

meng met de paddenstoelen. Verdeel over

fraîche. Laat 1cm van de rand vrij. 6 Beleg

366 kcal, vet 10 9, waarvan verzadigd 49,

de borden. Verdeel er de pancetta over.

deflammkuchen met de pompoen, ui,

koolhydraten 40 9, waarvan

‘champignons en cavolo nero. Bestrooi

suikers 119, vezels 6 9, eiwit 269,

voedingswaarde p.p. o.b.v. 6 pers.

met peper.7 Bak de flammkuchen ca.

zout 1,9 g, groente 75 g

489 kcal, vet 19 g, waarvan verzadigd 8 9,

15 min. in de oven. Wissel de bakplaten

koolhydraten 58 9, waarvan suikers 4 9,

halverwege de baktijd van plekinde oven.

Tip: voeg 100g cheddar in blokjestoe

vezels 3 g, eiwit 20 g, zout 1,19,

aan de aardappelpuree.

groente 759

voedingswaarde p.p. 358 kcal, vet 28 9,

waarvan verzadigd 14 9, koolhydraten

119, waarvan suikers 7 g, vezels 79,

eiwit 12 9, zout 2,5 g, groente 125 g

@ Terra Pura single vineyard

@ Mezzacorona chardonnay

carmenere 750 ml 7,99

riserva 750 ml 7,99

26

JUB