Jumbo - Folder van 08.10.2021 tot 28.11.2021 - Pagina 26
Hier is pagina 26 van 132 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 08.10.2021 tot 28.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
“em
nn
wi
ef
Le
4!
Kr)
LE
k
CM
4
ur
Ki
à
Flammkuchen met pompoen
Shepherd's pie (jachtschotel)
Pappardelle met paddenstoelen
en cavolo nero
hoofdgerecht « 5 min.
hoofdgerecht » 25 min.
lunch- of brunchgerecht - 20 min.
(+45 min. oventijd) » 4-6 pers.
{+10 min. oventijd) » 4-6 pers.
(+60 min. wachten en 15 min. oventijd)
“Apers.
2 pakken sous-vide draadjesvlees
1pakje pancetta (ca. 110 9)
(43009)
2 pakken pappardelle all’uovo
1pak mix voor flammkuchen (390 9)
{Rummo, à 250 g)
EZ 2 schalen zoete-aardappelpuree
2el olijfolie
(à 500 g, koeling)
2sjalotten
1zak erwten en wortelen
U flespompoen
2 schalen paddenstoelen
1rode ui
(450 g, diepvries)
pastamelange (à 200 g)
100 gkastanjechampignons
20 g roomboter
2el olijfolie
1bekertje crème fraîche (125 ml)
2el paneermeel
1tlharissa
% zak cavolo nero (à 200 g)
& ovenschaal (20 x 30 cm)
E71 pakje kookroom 20% vet (250 ml)
& mixer met deeghaken
&bakpapier
2 bakplaten
1 Verwarm de oven voor tot 200 °C.
bakpapier
Vet de ovenschaal in. Trek of snijd het
1 Verwarm de oven voor tot 200 °C.
vlees in stukjes. 2 Verdeel de helft van
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
1 Bereid de mix voor flammkuchen
de aardappelpuree over de bodem
Verdeel erde pancetta overen bakin
van de ovenschaal. Verdeel er de helft
ca. 10 min. krokant in de oven. Laat
volgens de aanwijzingen op de
verpakking. 2 Schil het stuk pompoenen
van het vlees over. 3 Verdeel erde
afkoelen en verdeel in stukjes. 2 Kook
snijd in partjes van ca. 2 mm dik. Snijd de
erwten en wortelen over en dek af met
de pasta volgens de aanwijzingen op de
ui in dunne ringen en de champignons
de rest van het vlees en de rest van de.
verpakking. Snipper de sjalotten. Snijd
in plakjes. 3 Verwarm de oven voor
aardappelpuree. 4 Verdeel de boter in
de paddenstoelen in reepjes. 3 Verhit de
tot 200 °C. Bekleed 2 bakplaten met
klontjes over de puree en bestrooi met
olie in een wokof hapjespan en bak de
bakpapier. 4 Verdeel het deeg in 2 gelijke
het paneermeel. 5 Laat in ca. 45 min.
paddenstoelen en sjalot 3 min. op hoog
delen en rol elk deel uit tot een ovale lap
heet worden in de oven.
vuur. Voeg de harissa en kookroom toe en
vanca.2mmdik.5 Leg de lappen deeg op
breng aan de kook. 4 Giet de pasta af en
de bakplaten en bestrijk ze met de crème
voedingswaarde p.p. o.b.v. 6 pers.
meng met de paddenstoelen. Verdeel over
fraîche. Laat 1cm van de rand vrij. 6 Beleg
366 kcal, vet 10 9, waarvan verzadigd 49,
de borden. Verdeel er de pancetta over.
deflammkuchen met de pompoen, ui,
koolhydraten 40 9, waarvan
‘champignons en cavolo nero. Bestrooi
suikers 119, vezels 6 9, eiwit 269,
voedingswaarde p.p. o.b.v. 6 pers.
met peper.7 Bak de flammkuchen ca.
zout 1,9 g, groente 75 g
489 kcal, vet 19 g, waarvan verzadigd 8 9,
15 min. in de oven. Wissel de bakplaten
koolhydraten 58 9, waarvan suikers 4 9,
halverwege de baktijd van plekinde oven.
Tip: voeg 100g cheddar in blokjestoe
vezels 3 g, eiwit 20 g, zout 1,19,
aan de aardappelpuree.
groente 759
voedingswaarde p.p. 358 kcal, vet 28 9,
waarvan verzadigd 14 9, koolhydraten
119, waarvan suikers 7 g, vezels 79,
eiwit 12 9, zout 2,5 g, groente 125 g
@ Terra Pura single vineyard
@ Mezzacorona chardonnay
carmenere 750 ml 7,99
riserva 750 ml 7,99
26
JUB