Jumbo - Folder van 08.10.2021 tot 28.11.2021 - Pagina 22
Hier is pagina 22 van 132 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 08.10.2021 tot 28.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
IH
ie
En
er
En
Sad
re
en
Ke
Quiche met pompoen
Pesto-notenbrood
Goulashsoep
hoofdgerecht « 20 min.
bijgerecht » 20 min.
hoofdgerecht « 35 min. « 4 pers.
(+45 min. oventijd) » 4-6 pers.
(+45 min. oventijd) » 4 pers.
1 zak paprikamix (3 stuks)
1rol vers quiche- en taartdeeg rond
1pak broodmix wit (500 9)
500 g vastkokende aardappelen
(300 g, koeling)
1zakje ongebrande notenmix (150 9)
2uien
1varkensbraadworst (ca. 400 g)
1bakje groene pesto (100 g, koeling)
3 el olijfolie
2el olijfolie
1el zonnebloemolie
2tl gerookte paprikapoeder
&J 2zakken pompoenblokjes (à 400 g)
&deegroller
1tI karwijzaad
1zak gesneden cavolo nero
bakkwastje
1schaal 100% plantaardige stooflapjes
(200 g, koelvers)
cakevorm (25 cm)
(200 9)
aluminiumfolie
EI Aeieren
EJ 1 blik gepelde tomaten (400 9)
1zak geraspte kaas Jong belegen (175 9)
1bekertje zure room (125 ml)
EZ 100 ml kookroom 20% vet
1 Maak het brooddeeg volgens de
(pakje a 250 mi)
‘aanwijzingen op de verpakking en laat
1 Halveer de paprika's en verwijder de
&springvorm (24 cm)
20 min. afgedekt rijzen. Hak intussen
steelaanzet en zaadlijsten. Snijd de
bakpapier
de noten
2Rol het deeg opeen
paprika's in stukjes. Schil de aardappelen
met bloem bestoven werkblad uit tot
‘en snijd zein blokjes van 1 bij 1em.
1 Verwarm de oven voor tot 200 °C.
een lap van ca. 25 bij 50 cm. 3 Bestrijk
Halveer de uien en snijd in halve ringen.
Bekleed de vorm met het bakpapier
met de pesto en bestrooi met de
2 Verhit de olie in een grote pan en bak
en het deeg. 2 Verwijder met een
noten. Laat 2 cm van de randen vrij.
de uien, paprika en aardappel met het
scherp mes het vel van de braadworst.
Rol vanaf de korte kant strak op.
paprikapoeder en karwijzaad 5 min.
3 Verhit de olie in een braadpan en bak
4 Halveer de deegrol met een scherp
3 Snijd intussen destooflapjes in reepjes
het worstvlees in 5 min. rul met een
mes in de lengte. Leg de helften in het
‘en voeg toe, samen met de gepelde
houten lepel. Voeg de pompoenblokjes
midden kruislings over elkaar heen
tomaten en 500 ml water. 4 Breng aan
en cavolo nero toe en bak 3 min. mee.
met de snijkanten naar boven. Draai
de kook, zet het vuur laag en laat in ca.
AKlop in een kom de eieren los en meng
de uiteinden een keer om elkaar heen.
20 min. gaar worden. Roer regelmatig.
met de kaas en kookroom. 5 Schep het
5 Vet de vorm in met de olie en leger
5 Breng op smaak en verdeel over
pompoenmengsel in de vorm en verdeel
het brood in. Laat afgedekt 45 min.
4 kommen met een lepel zure room op
er het eimengsel over. Bak in 45 min.
rijzen. 6 Verwarm de oven voor tot
de soep.
gaar in de oven.
200 °C en bak het brood in 45 min
gaar. Dek de bovenkant na ca. 30 min.
voedingswaarde p.p. 309 kcal, vet 119,
voedingswaarde p.p. o.b.v. 6 pers.
af met aluminiumfolie. Laat afkoelen.
waarvan verzadigd 3 g, koolhydraten
620 kcal, vet 44 9, waarvan verzadigd
37 9,waarvan suikers 139, vezels
20 g,koolhydraten 26.9, waarvan
voedingswaarde p.p. 846 kcal,
79, eiwit 12 9, zout 0,79, groente 163 9
suikers 5 9, vezels 4 9, eiwit 28 9,
vet 42 g, waarvan verzadigd 6 9,
zout 29, groente 1679
koolhydraten 88 g, waarvan suikers
49, vezels 8 g, eiwit 25 9, zout 4,89
Tip: vervang de cavolo nero (palmkool)
Cheval de Katarzyna cabernet
eventueel door gesneden boerenkool.
sauvignon 750 ml 6,49
En jd Lage Prijs producten Deze producten zijn van hoge kwaliteit en altijd laag geprijsd.
22
JUB