Jumbo - Folder van 08.10.2021 tot 28.11.2021 - Pagina 22




Hier is pagina 22 van 132 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 08.10.2021 tot 28.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

IH

ie

En

er

En

Sad

re

en

Ke

Quiche met pompoen

Pesto-notenbrood

Goulashsoep

hoofdgerecht « 20 min.

bijgerecht » 20 min.

hoofdgerecht « 35 min. « 4 pers.

(+45 min. oventijd) » 4-6 pers.

(+45 min. oventijd) » 4 pers.

1 zak paprikamix (3 stuks)

1rol vers quiche- en taartdeeg rond

1pak broodmix wit (500 9)

500 g vastkokende aardappelen

(300 g, koeling)

1zakje ongebrande notenmix (150 9)

2uien

1varkensbraadworst (ca. 400 g)

1bakje groene pesto (100 g, koeling)

3 el olijfolie

2el olijfolie

1el zonnebloemolie

2tl gerookte paprikapoeder

&J 2zakken pompoenblokjes (à 400 g)

&deegroller

1tI karwijzaad

1zak gesneden cavolo nero

bakkwastje

1schaal 100% plantaardige stooflapjes

(200 g, koelvers)

cakevorm (25 cm)

(200 9)

aluminiumfolie

EI Aeieren

EJ 1 blik gepelde tomaten (400 9)

1zak geraspte kaas Jong belegen (175 9)

1bekertje zure room (125 ml)

EZ 100 ml kookroom 20% vet

1 Maak het brooddeeg volgens de

(pakje a 250 mi)

‘aanwijzingen op de verpakking en laat

1 Halveer de paprika's en verwijder de

&springvorm (24 cm)

20 min. afgedekt rijzen. Hak intussen

steelaanzet en zaadlijsten. Snijd de

bakpapier

de noten

2Rol het deeg opeen

paprika's in stukjes. Schil de aardappelen

met bloem bestoven werkblad uit tot

‘en snijd zein blokjes van 1 bij 1em.

1 Verwarm de oven voor tot 200 °C.

een lap van ca. 25 bij 50 cm. 3 Bestrijk

Halveer de uien en snijd in halve ringen.

Bekleed de vorm met het bakpapier

met de pesto en bestrooi met de

2 Verhit de olie in een grote pan en bak

en het deeg. 2 Verwijder met een

noten. Laat 2 cm van de randen vrij.

de uien, paprika en aardappel met het

scherp mes het vel van de braadworst.

Rol vanaf de korte kant strak op.

paprikapoeder en karwijzaad 5 min.

3 Verhit de olie in een braadpan en bak

4 Halveer de deegrol met een scherp

3 Snijd intussen destooflapjes in reepjes

het worstvlees in 5 min. rul met een

mes in de lengte. Leg de helften in het

‘en voeg toe, samen met de gepelde

houten lepel. Voeg de pompoenblokjes

midden kruislings over elkaar heen

tomaten en 500 ml water. 4 Breng aan

en cavolo nero toe en bak 3 min. mee.

met de snijkanten naar boven. Draai

de kook, zet het vuur laag en laat in ca.

AKlop in een kom de eieren los en meng

de uiteinden een keer om elkaar heen.

20 min. gaar worden. Roer regelmatig.

met de kaas en kookroom. 5 Schep het

5 Vet de vorm in met de olie en leger

5 Breng op smaak en verdeel over

pompoenmengsel in de vorm en verdeel

het brood in. Laat afgedekt 45 min.

4 kommen met een lepel zure room op

er het eimengsel over. Bak in 45 min.

rijzen. 6 Verwarm de oven voor tot

de soep.

gaar in de oven.

200 °C en bak het brood in 45 min

gaar. Dek de bovenkant na ca. 30 min.

voedingswaarde p.p. 309 kcal, vet 119,

voedingswaarde p.p. o.b.v. 6 pers.

af met aluminiumfolie. Laat afkoelen.

waarvan verzadigd 3 g, koolhydraten

620 kcal, vet 44 9, waarvan verzadigd

37 9,waarvan suikers 139, vezels

20 g,koolhydraten 26.9, waarvan

voedingswaarde p.p. 846 kcal,

79, eiwit 12 9, zout 0,79, groente 163 9

suikers 5 9, vezels 4 9, eiwit 28 9,

vet 42 g, waarvan verzadigd 6 9,

zout 29, groente 1679

koolhydraten 88 g, waarvan suikers

49, vezels 8 g, eiwit 25 9, zout 4,89

Tip: vervang de cavolo nero (palmkool)

Cheval de Katarzyna cabernet

eventueel door gesneden boerenkool.

sauvignon 750 ml 6,49

En jd Lage Prijs producten Deze producten zijn van hoge kwaliteit en altijd laag geprijsd.

22

JUB