Jumbo - Folder van 08.10.2021 tot 28.11.2021 - Pagina 57




Hier is pagina 57 van 132 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 08.10.2021 tot 28.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

IETEN MET |

æ

Nm.

Ke)

es

u

NE

>

ha

CT

%



volgens de aanwijzingen op de

Romige farfalle met wodka

Vegan bloemkooltaco’s

verpakking. Beleg ze met de bloemkool,

hoofdgerecht 20 min. + 4 pers.

met limoensaus

uien limoen-mayonaise. Serveer met de

hoofdgerecht «15 min. (+35 min.

limoenpartjes.

400 g farfalle

oventijd) 4 pers.

3 sjalotten

voedingswaarden p.p. 419 kcal, vet 159,

2 teentjes knoflook

1 bloemkool

waarvan verzadigd 3 9, koolhydraten

2 el olijfolie

A el bloem

56 9, waarvan suikers 13 9, vezels 89,

1blikje tomatenpuree (70 9)

1tlknoflookpoeder

eiwit 119, zout 2,29, groente 200 g

5 el wodka

1tluienpoeder

1tl zout

200 ml slagroom

% tlchiliviokken

1el gerookte paprikapoeder

Broodje kater

100 g Pecorino

5 el haverdrink naturel

ontbijt- of lunchgerecht + 10 min» 4 pers.

% bakje oregano (à 15 9)

2rode uien

3 elazijn

30 g pijnboompitten

1el suiker

1 Kook de pasta volgens de

1warmgerookte kipfilet (ca. 160 9)

‘aanwijzingen op de verpakking.

% limoen

Tavocado

2 Snipper de sjalotten ensnijd de

4 el vegan mayonaise

4 witte kaiserbroodjes

knoflook fijn. Verhit de olie in een

1 pak mini-tortilla’s naturel (12 stuks)

4 el truffelmayonaise

koekenpan en fruit de sjalottenen

& bakpapier

1zak biologische rucola (40 9)

knoflook 4 min. op laag vuur. Zet het

vuurhoog, doe er de tomatenpuree bij

1 Verwarm de oven voor tot 200 °C.

1 Verhit een koekenpan zonder boter of

en fruit 1 min. 3 Voeg de wodka toe.

Verdeel de bloemkool in roosjes. 2 Meng

olie en rooster de pijnboompitten

Doe er vervolgens de slagroom en

ca. 3 min. Laat afkoelen op een bord.

bloem, knoflookpoeder, uienpoeder, zout

chilivlokken bijen breng aan de kook.

en paprikapoeder en voeg al roerend met

2 Snijd de kipfilet en avocado in plakjes.

Laat op laag vuur iets inkoken. Breng

een garde de haverdrinktoe tot er een

Snijd de broodjes open en bestrijkde

op smaak. 4 Rasp de kaas. Giet de pasta

dik papje ontstaat. Schep de bloemkool

snijkanten met de mayonaise. 3 Verdeel

af. Meng de pasta met de saus. Roer er

roosjes door het beslag. 3 Verdeel over

de helft van de rucola over de onderste

de helft van de kaas door. 5 Verdeel

helften. Verdeel er de kip en avocado over,

de met bakpapier bekleedde bakplaat en

over 4 borden en bestrooi met de rest

bak in ca. 30 min. krokant in de oven. Keer

bestrooi met de pijnboompitten en

van de kaas en de blaadjes oregano.

halverwege om.4 Snijd de uien in halve

verdeel er de rest van de rucola over. Leg

ringen. Meng 150 ml kokend water met

er de bovenste helften van de broodjes op.

voedingswaarden p.p. 692 kcal,

de azijn en suiker in een kom en marineer

vet 329, waarvan verzadigd 16 9,

er de ui in. 5 Rasp de schil van de limoen

voedingswaarden p.p. 427 kcal, vet 23 9,

koolhydraten 78 g, waarvan

en pers een helft uit. Snijd de andere helft

waarvan verzadigd 29, koolhydraten 35 9,

suikers 6 9, vezels 4 9, eiwit 219,

in partjes. Meng limoensap en -rasp met

waarvan suikers 39, vezels 4 9, eiwit 18 9,

zout 1,49, groente 19 g

de mayonaise. 6 Verwarmde tortilla's

zout 1,7g, groente 10 g

BD

57