Jumbo - Folder van 08.10.2021 tot 28.11.2021 - Pagina 57
Hier is pagina 57 van 132 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 08.10.2021 tot 28.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
IETEN MET |
æ
Nm.
Ke)
es
u
NE
>
ha
CT
%
O®
volgens de aanwijzingen op de
Romige farfalle met wodka
Vegan bloemkooltaco’s
verpakking. Beleg ze met de bloemkool,
hoofdgerecht 20 min. + 4 pers.
met limoensaus
uien limoen-mayonaise. Serveer met de
hoofdgerecht «15 min. (+35 min.
limoenpartjes.
400 g farfalle
oventijd) 4 pers.
3 sjalotten
voedingswaarden p.p. 419 kcal, vet 159,
2 teentjes knoflook
1 bloemkool
waarvan verzadigd 3 9, koolhydraten
2 el olijfolie
A el bloem
56 9, waarvan suikers 13 9, vezels 89,
1blikje tomatenpuree (70 9)
1tlknoflookpoeder
eiwit 119, zout 2,29, groente 200 g
5 el wodka
1tluienpoeder
1tl zout
200 ml slagroom
% tlchiliviokken
1el gerookte paprikapoeder
Broodje kater
100 g Pecorino
5 el haverdrink naturel
ontbijt- of lunchgerecht + 10 min» 4 pers.
% bakje oregano (à 15 9)
2rode uien
3 elazijn
30 g pijnboompitten
1el suiker
1 Kook de pasta volgens de
1warmgerookte kipfilet (ca. 160 9)
‘aanwijzingen op de verpakking.
% limoen
Tavocado
2 Snipper de sjalotten ensnijd de
4 el vegan mayonaise
4 witte kaiserbroodjes
knoflook fijn. Verhit de olie in een
1 pak mini-tortilla’s naturel (12 stuks)
4 el truffelmayonaise
koekenpan en fruit de sjalottenen
& bakpapier
1zak biologische rucola (40 9)
knoflook 4 min. op laag vuur. Zet het
vuurhoog, doe er de tomatenpuree bij
1 Verwarm de oven voor tot 200 °C.
1 Verhit een koekenpan zonder boter of
en fruit 1 min. 3 Voeg de wodka toe.
Verdeel de bloemkool in roosjes. 2 Meng
olie en rooster de pijnboompitten
Doe er vervolgens de slagroom en
ca. 3 min. Laat afkoelen op een bord.
bloem, knoflookpoeder, uienpoeder, zout
chilivlokken bijen breng aan de kook.
en paprikapoeder en voeg al roerend met
2 Snijd de kipfilet en avocado in plakjes.
Laat op laag vuur iets inkoken. Breng
een garde de haverdrinktoe tot er een
Snijd de broodjes open en bestrijkde
op smaak. 4 Rasp de kaas. Giet de pasta
dik papje ontstaat. Schep de bloemkool
snijkanten met de mayonaise. 3 Verdeel
af. Meng de pasta met de saus. Roer er
roosjes door het beslag. 3 Verdeel over
de helft van de rucola over de onderste
de helft van de kaas door. 5 Verdeel
helften. Verdeel er de kip en avocado over,
de met bakpapier bekleedde bakplaat en
over 4 borden en bestrooi met de rest
bak in ca. 30 min. krokant in de oven. Keer
bestrooi met de pijnboompitten en
van de kaas en de blaadjes oregano.
halverwege om.4 Snijd de uien in halve
verdeel er de rest van de rucola over. Leg
ringen. Meng 150 ml kokend water met
er de bovenste helften van de broodjes op.
voedingswaarden p.p. 692 kcal,
de azijn en suiker in een kom en marineer
vet 329, waarvan verzadigd 16 9,
er de ui in. 5 Rasp de schil van de limoen
voedingswaarden p.p. 427 kcal, vet 23 9,
koolhydraten 78 g, waarvan
en pers een helft uit. Snijd de andere helft
waarvan verzadigd 29, koolhydraten 35 9,
suikers 6 9, vezels 4 9, eiwit 219,
in partjes. Meng limoensap en -rasp met
waarvan suikers 39, vezels 4 9, eiwit 18 9,
zout 1,49, groente 19 g
de mayonaise. 6 Verwarmde tortilla's
zout 1,7g, groente 10 g
BD
57