Jumbo - Folder van 08.10.2021 tot 28.11.2021 - Pagina 121




Hier is pagina 121 van 132 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 08.10.2021 tot 28.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

N

er

WA

ce

Pe

8

| _

w“

x

de

b

AE

#

if

D

=

B

NT

D

3

Sl

Met kikkererwten kun jevéél

>

meer dan houmous maken!

Gebruik zebijvoorbeeld in een

hartverwarmend stoofgerecht.

Kijkvoorallerecepten op

Jumbo.com/recepten

ES

Kikkererwten-linzenstoof met spinazie enkokosyoghurt

hoofdgerecht « 20 min. » 4 pers

2 blikken Bonduelle kikkererwten

1Spoel de kikkererwten af onder koud

koriander fijn en meng met de naturel

@ 310 9)

stromend water en laat uitlekken. Spoel

kokos. Breng op smaak en bestrooi

1blik Bonduelle linzen (310 g)

de linzen af en laat uitlekken. 2 Snijdde

met de granaatappelpitjes. 5 Roer de

2uien

uien in halve ringen en de knoflook en

spinazie door de stoof. Bestrooi met de

2 teentjes knoflook

peper fijn. Verhit 2 el olie en fruit de ui,

gebakken kikkererwten en serveer met

de kokos.

1groene peper (pepermix mild, 50 9)

peper, knoflook en 1 el baharat 3 min.

3 el olijfolie

Voeg de helft van de kikkererwten,

1% el baharat (specerijenmengsel)

alle linzen en kokosmelk toe en breng

voedingswaarde p.p. 651kcal, vet 39 9,

1blik kokosmelk (400 ml)

aan de kook. Laat op laag vuur zonder

waarvan verzadigd 25 g, koolhydraten

1bakje koriander (15 9)

deksel 10 min. stoven. 3 Meng de

44 g, waarvan suikers 8 g, vezels 20 g,

% beker plantaardig naturel kokos

rest van de kikkererwten met derest

eiwit 219, zout 0,8 9, groente 1509

van de olie en de rest van de baharat

(à 400 9)

1bakje granaatappelpitjes (90 9)

en bakin ca. 8 min. krokant ineen

Tip: serveer met Libanees platbrood.

1zak gewassen spinazie (400 9)

koekenpan. Breng op smaak. 4 Snijd de

DUWABD 121