Jumbo - Folder van 08.10.2021 tot 28.11.2021 - Pagina 121
Hier is pagina 121 van 132 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 08.10.2021 tot 28.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
N
er
WA
ce
Pe
8
| _
w“
x
de
b
AE
#
if
D
=
B
NT
D
3
Sl
Met kikkererwten kun jevéél
>
meer dan houmous maken!
Gebruik zebijvoorbeeld in een
hartverwarmend stoofgerecht.
Kijkvoorallerecepten op
Jumbo.com/recepten
ES
Kikkererwten-linzenstoof met spinazie enkokosyoghurt
hoofdgerecht « 20 min. » 4 pers
2 blikken Bonduelle kikkererwten
1Spoel de kikkererwten af onder koud
koriander fijn en meng met de naturel
@ 310 9)
stromend water en laat uitlekken. Spoel
kokos. Breng op smaak en bestrooi
1blik Bonduelle linzen (310 g)
de linzen af en laat uitlekken. 2 Snijdde
met de granaatappelpitjes. 5 Roer de
2uien
uien in halve ringen en de knoflook en
spinazie door de stoof. Bestrooi met de
2 teentjes knoflook
peper fijn. Verhit 2 el olie en fruit de ui,
gebakken kikkererwten en serveer met
de kokos.
1groene peper (pepermix mild, 50 9)
peper, knoflook en 1 el baharat 3 min.
3 el olijfolie
Voeg de helft van de kikkererwten,
1% el baharat (specerijenmengsel)
alle linzen en kokosmelk toe en breng
voedingswaarde p.p. 651kcal, vet 39 9,
1blik kokosmelk (400 ml)
aan de kook. Laat op laag vuur zonder
waarvan verzadigd 25 g, koolhydraten
1bakje koriander (15 9)
deksel 10 min. stoven. 3 Meng de
44 g, waarvan suikers 8 g, vezels 20 g,
% beker plantaardig naturel kokos
rest van de kikkererwten met derest
eiwit 219, zout 0,8 9, groente 1509
van de olie en de rest van de baharat
(à 400 9)
1bakje granaatappelpitjes (90 9)
en bakin ca. 8 min. krokant ineen
Tip: serveer met Libanees platbrood.
1zak gewassen spinazie (400 9)
koekenpan. Breng op smaak. 4 Snijd de
DUWABD 121