Jumbo - Folder van 08.10.2021 tot 28.11.2021 - Pagina 78
Hier is pagina 78 van 132 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 08.10.2021 tot 28.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Ene
ER:
Eer
1e
ae
he
N;
res
LE
Zn
:
5
LES
Far
La
&
ER
Ÿ
LE
ne
5
de
en
x
x
Sr
a
A
%
u
Ra
\
1 Verwarm de oven voor tot 180 °C. Laat
goed dicht. Zet de appelbollen met de
Appelbollen
gebak - 15 min. (+30 min. oventijd) +
het bladerdeeg ontdooien. Bekleed een
'mooie’ kant naar boven op de bakplaat.
Apers.
bakplaat met bakpapier. 2 Schilde
Bestrijk de appelbollen met derestvan
appels en boor er het klokhuis uit met de
de eidooier en bestrooi ze met EN CE
4 plakjes roomboterbladerdeeg
appelboor 3 Splits het ei. Het éiwit wordt
Bak ze 30 min. in het midden van de
‘oven. 5 Neem de appelbollen uit de
(diepvries)
niet gebruikt. Meng de helft van de
KRTEK RE
eidooier en kardemom door de
EME ENE
lei
A
amandelspijs. Boen de sinaasappel
kamertemperatuur,
% tl gemalen kardemom
schoon en rasp % van de oranje schil
80 g amandelspijs (pakje à 300 g)
boven de amandelspijs en kneed door.
voedingswaarde p.p. 340 kcal, vet 169,
waarvan verzadigd8 9, koolhydraten
RET N]
4 Zet de appels elk op een plakje
1elsuiker
bladerdeeg en vul de holtes met de
43 9, waarvan suikers 26 9,
& bakpapier
amandelspijs. Vouw het deeg zo strak
vezels 29, eiwit 5 9, zout 0,59
appelboor
mogelijk om de appelen druk de naden
78