Jumbo - Folder van 08.10.2021 tot 28.11.2021 - Pagina 78




Hier is pagina 78 van 132 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 08.10.2021 tot 28.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Ene

ER:

Eer

1e

ae

he

N;

res

LE

Zn

:

5

LES

Far

La

&

ER

Ÿ

LE

ne

5

de

en

x

x

Sr

a

A

%

u

Ra

\

1 Verwarm de oven voor tot 180 °C. Laat

goed dicht. Zet de appelbollen met de

Appelbollen

gebak - 15 min. (+30 min. oventijd) +

het bladerdeeg ontdooien. Bekleed een

'mooie’ kant naar boven op de bakplaat.

Apers.

bakplaat met bakpapier. 2 Schilde

Bestrijk de appelbollen met derestvan

appels en boor er het klokhuis uit met de

de eidooier en bestrooi ze met EN CE

4 plakjes roomboterbladerdeeg

appelboor 3 Splits het ei. Het éiwit wordt

Bak ze 30 min. in het midden van de

‘oven. 5 Neem de appelbollen uit de

(diepvries)

niet gebruikt. Meng de helft van de

KRTEK RE

eidooier en kardemom door de

EME ENE

lei

A

amandelspijs. Boen de sinaasappel

kamertemperatuur,

% tl gemalen kardemom

schoon en rasp % van de oranje schil

80 g amandelspijs (pakje à 300 g)

boven de amandelspijs en kneed door.

voedingswaarde p.p. 340 kcal, vet 169,

waarvan verzadigd8 9, koolhydraten

RET N]

4 Zet de appels elk op een plakje

1elsuiker

bladerdeeg en vul de holtes met de

43 9, waarvan suikers 26 9,

& bakpapier

amandelspijs. Vouw het deeg zo strak

vezels 29, eiwit 5 9, zout 0,59

appelboor

mogelijk om de appelen druk de naden

78