Jumbo - Folder van 08.10.2021 tot 28.11.2021 - Pagina 99




Hier is pagina 99 van 132 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 08.10.2021 tot 28.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

EEKMENU |

5

Ee

ah.

ef

hen

a

u

ol

en

{1

n Roberta:

Nd

ts

voeg %tlnootmuskaat toe

aandehutspot vooreen

ae

kruidige, warme smaak.



[

eaf

BL

ik

Ai

Hutspot met bruine

bonen en spek

he

RR

hoofdgerecht - 25 min.»

Apers.

#

u

EN

1knolselderij (ca. 1 kg)

El: fs

1zak hutspotgroenten

ce

PA ga À

4

+

(500 g)

Pi

E51 pakje ontbijtspek gerookt

ar

(ca.150 g)

2 +

2 elzonnebloemolie

ra

1 pot bruine bonen (680 9)

% pot Amsterdamse uien

(@ 320 9)

EE

Ge

& schuimspaan

keukenpapier

pureestamper

Je

voedingswaarde p.p.

402kcal, vet 16 9, waarvan

verzadigd 5 g, koolhydraten

35 9, waarvan suikers 9 9,

vezels 19 g, eiwit 20 g,

zout 29, groente 300 9

1 Schil de knolselderij, houd de helft apart en snijd

water. Roer de aanbaksels los en breng op sma

de rest in stukken van ca. 3 cm. Kook de

Laat de jus tot gewenste dikte inkoken. 4 Giet de

knolselderij met de hutspotgroenten in 15 min.

bruine bonen af, spoel onder koud stromend water

gaar. 2 Scheur of snijd het spekin grove stukken.

en laat uitlekken. Houd een kopje kookvocht van

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak

de groenten apart. Giet de knolselderij met

oi

wen

het spek al omscheppend in 10 min. knapperig.

hutspotgroenten af en doe terug in de pan. Stamp

=

Snijd intussen de rest van de knolselderij in blokjes

de groenten met een scheutje kookvocht tot een

van een Ycm. Verhit de olie in een koekenpanen

smeuïge puree en breng op smaak. Schep er

bee

bak de blokjes knolselderij al omscheppend in

voorzichtig de bonen door. 5 Verdeel de hutspot

Scan de QR-code

12-15 min. beetgaar. 3 Schep het spek met de

over 4 borden en schenk er de jus over. Schep er

voorde

schuimspaan uit de pan en laat uitlekken op

de Amsterdamse uien bij. Verdeel de blokjes

receptvideo.

keukenpapier. Blus de pan af met een scheutje

knolselderij en spek over de hutspot.

BD

99