Jumbo - Folder van 08.10.2021 tot 28.11.2021 - Pagina 101




Hier is pagina 101 van 132 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 08.10.2021 tot 28.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

a

N

Ne

ME

U |

3

2,38

OD

PP.

Shakshuka met

+

knoflookbrood

hoofdgerecht - 30 min.

A

De,

(+20 min.oventijd) « 4 pers

a

E78 tomaten (ca. 800 g)

4 teentjes knoflook

mix (3 stuks)

131 zak pap!

SU

9

Pos

6 el oliffolie

a

4

Atlharissa

Ef

7% zakje kaas 48+ geraspt

77

u"

pittig (à 250 9)

1bakje platte peterselie.

(15 9)

BE

1rol pizzadeeg

©;

(400 9, koeling)

E38 eieren

3

5

& pureestamper

N

5

E

voedingswaarde p.p.

a

750 kcal, vet 40 g, waarvan

verzadigd 14 g, koolhydraten

619, waarvan suikers 149,

Tipvan

vezels 7 9, eiwit 33 9, zout 39,

if

Roberta:

groente 313 9

sprenkelvoor een

fris accent 150g

yoghurt Griekse

1 Verwarm de oven voor tot 200 °C. Snijd de

peterselie in een bakje. Snijd het

stijl10%vetoverde

shakshuka.

tomaten in vieren en halveer. Snijd 3teentjes

laatsteteentje knoflook fijn en voeg toe. Schenk er

knoflook fijn. Snijd de paprika's in blokjes van 3 cm

2elolie erbij en breng op smaak. Smeer het deeg

Verhit 2 el olie in een lage hapjespan en bakde

in met de knoflookolie. Snijd het deeg elke 2 cm

harissa 1 min. op laag vuur. Voeg de knoflook toe

over de volledige breedte in. Bak het knoflook-

en bak kort mee. Voeg de tomaten met de paprika

brood in 15-20 min. in de oven knapperig en gaar.

toe en stoof met het deksel op de pan in 15 min.

4Stamp intussen de tomaten met de puree-

zacht. 2 Doe de kaas in een kom. Snijd de

stamper grof. Maak 8 kuiltjes in de saus en breek

en

peterselie fijn en voeg de helft toe aan de kaas.

boven elk kuiltje een ei. Gaar de eieren 5-6 min.

Schenk er 2 el olie bij, breng op smaak en roer

met het deksel op de pan, tot het eiwit gaar en

4

door. Rolhet deeg met bakpapier uit. Verdeel het

de dooier zacht is. 5 Haal het knoflookbrood uit

Scan de QR-code

kaasmengsel over het deeg. Vouw het deeg vanaf

de oven en snijd in repen. Garneer met de rest van

voorde

de lange kant dubbel en duw de randen met de

de peterselie. Serveer de shakshuka in de pan met

receptvideo.

tanden van een vork dicht. 3 Doe de helft van de

het knoflookbrood.

JUMBO 101