Jumbo - Folder van 08.10.2021 tot 28.11.2021 - Pagina 101
Hier is pagina 101 van 132 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 08.10.2021 tot 28.11.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
a
N
Ne
ME
U |
3
2,38
OD
PP.
Shakshuka met
+
knoflookbrood
hoofdgerecht - 30 min.
A
De,
(+20 min.oventijd) « 4 pers
a
E78 tomaten (ca. 800 g)
4 teentjes knoflook
mix (3 stuks)
131 zak pap!
SU
9
Pos
6 el oliffolie
a
4
Atlharissa
Ef
7% zakje kaas 48+ geraspt
77
u"
pittig (à 250 9)
1bakje platte peterselie.
(15 9)
BE
1rol pizzadeeg
©;
(400 9, koeling)
E38 eieren
3
5
& pureestamper
N
5
E
voedingswaarde p.p.
a
750 kcal, vet 40 g, waarvan
verzadigd 14 g, koolhydraten
619, waarvan suikers 149,
Tipvan
vezels 7 9, eiwit 33 9, zout 39,
if
Roberta:
groente 313 9
sprenkelvoor een
fris accent 150g
yoghurt Griekse
1 Verwarm de oven voor tot 200 °C. Snijd de
peterselie in een bakje. Snijd het
stijl10%vetoverde
shakshuka.
tomaten in vieren en halveer. Snijd 3teentjes
laatsteteentje knoflook fijn en voeg toe. Schenk er
knoflook fijn. Snijd de paprika's in blokjes van 3 cm
2elolie erbij en breng op smaak. Smeer het deeg
Verhit 2 el olie in een lage hapjespan en bakde
in met de knoflookolie. Snijd het deeg elke 2 cm
harissa 1 min. op laag vuur. Voeg de knoflook toe
over de volledige breedte in. Bak het knoflook-
en bak kort mee. Voeg de tomaten met de paprika
brood in 15-20 min. in de oven knapperig en gaar.
toe en stoof met het deksel op de pan in 15 min.
4Stamp intussen de tomaten met de puree-
zacht. 2 Doe de kaas in een kom. Snijd de
stamper grof. Maak 8 kuiltjes in de saus en breek
en
peterselie fijn en voeg de helft toe aan de kaas.
boven elk kuiltje een ei. Gaar de eieren 5-6 min.
Schenk er 2 el olie bij, breng op smaak en roer
met het deksel op de pan, tot het eiwit gaar en
4
door. Rolhet deeg met bakpapier uit. Verdeel het
de dooier zacht is. 5 Haal het knoflookbrood uit
Scan de QR-code
kaasmengsel over het deeg. Vouw het deeg vanaf
de oven en snijd in repen. Garneer met de rest van
voorde
de lange kant dubbel en duw de randen met de
de peterselie. Serveer de shakshuka in de pan met
receptvideo.
tanden van een vork dicht. 3 Doe de helft van de
het knoflookbrood.
JUMBO 101