Jumbo - Folder van 08.10.2021 tot 28.11.2021 - Pagina 97




Hier is pagina 97 van 132 pagina's van de Jumbo folder, geldig van 08.10.2021 tot 28.11.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

| WEEKMENU |

af

Am

| Kl.

GE

ed

ar)

Sc

Ti

eN

54

Groenterisotto

PP.

met rozemarijn

hoofdgerecht + 30 min. +

4pers.

1 groentebouillonblokje

Le

2 uien

2 teentjes knoflook

6 el olijfolie

2

nse

ä

300 g Ita

À

carnarolirijst

12 courgettes

de

% bakje rozemarijn (à 15 g)

Hg

2100 g ongebrande en

a

SV

laag geprijsd

>

ongezouten cashewnoten

(zak à 200 9)

1 pakje Jumbofeta (200 9)

Fa

Lid

N

E

voedingswaarde p.p.

B

da

="

723 kcal, vet 37 g, waarvan

+

nis

verzadigd 13 g, koolhydraten

A/S

ae

nn

739, waarvan suikers 8 9,

vezels 5 g, eiwit 229, zout 29,

groente 225 9

1Breng 1 L water met het bouillonblokje tegen de.

bak de cour

9

tot de groente

kookaan. Pel en snipper de uien. Snijd de knoflook

gekeramelliseerdis!Schep regelmatig om.4 Ris de

fijn. Verhit 2 el olie in een hapjespan en fruit de uien

naaldjes rozemarijn van detakjes. Verhit de rest van

knoflook 3 min. op laag vuur. Voeg de rijst toe en

de olie in een koekenpan. Bak de cashewnoten met

bak glazig. Roer regelmatig. 2 Voeg scheutje voor

de rozemarijn in 5 min. knapperig. Schep de

Ex,

scheutje de bouillon toe. Voeg pas een volgende

courgette door de risotto. Verkruimel de feta en

FL

scheut toe als de vorige door de rijst is opgenomen.

roer er de helft door. Breng op smaak met

Scan de QR-code

Roer regelmatig. De rijst is na 15-20 min. gaar.

versgemalen peper. 5 Verdeel de risotto over

voor de

4 borden. Verdeel er de rest van de feta en de

3 Snijd intussen de courgettes in blokjes van

receptvideo.

Ema Lage Prijs producten Deze producten zijn van hoge kwaliteit en

ca. 2cm. Verhit 2el olie in een ruime koekenpan en

cashewnoten met rozemarijn over.

JUMBO 97