Lidl - Folder van 08.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 22
Hier is pagina 22 van 84 pagina's van de Lidl folder, geldig van 08.03.2021 tot 05.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
_
y
BENODIGDHEDEN
«100 g biscuits,
+ 50 9 boter, gesmolten
+ 200 g roomkaas
« 200 g volle kwark
+ 2 el agavesiroop
+ 1 biologische citroen, geraspt
+100 g witte chocolade
«125 g aardbeien
te
+125 g blauwe bessen
« 50 9 witte druiven, in plakjes
« 50 9 frambozen
6
« Keukenmachine
« 4 kleine springvormen van 12 cm
+ Bakpapier
EN:
&
BEREIDINGSWIJZE
A
+
+ Maal de biscuits fijn in een keukenmachine
4
en meng met de gesmolten boter.
}
ve
5
« Bekleed de bodem van de springvormpjes met
bakpapier en verdeel de koekkruimels erover.
Druk stevig aan met de achterkant van een
lepel en zet tot gebruik in de vriezer.
« Meng de roomkaas, kwark, agavesiroop en
citroenrasp door elkaar met een spatel.
« Smelt de witte chocolade au bain-marie of
4
op laag vermogen in de magnetron. Meng
vervolgens door het mascarpone-kwark-
mengsel. Schep de vulling op de bodem in
de springvormpjes en laat minimaal 2 uur
opstijven in de vriezer.
+ Maak de aardbeien schoon en snijd in plakjes.
Decoreer de kwarktaartjes met aardbeien,
blauwe bessen, druivenplakjes en frambozen.
er
Tip: decoreer met paasdecoratie.
z
N
A
PR:
./
Er
7”
Xi
eo
à
D
Be
8
(2
% 41
1-19 GRAM
=
=
=
2
Suiker paasdecoratie
à
In bloemetjes-, paashaas-
en paaseivorm.
22 KIJKVOOR MEER LEKKERE LENTE-RECEPTEN OP RECEPTEN.LIDL.NL B