Lidl - Folder van 08.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 22
Hier is pagina 22 van 84 pagina's van de Lidl folder, geldig van 08.03.2021 tot 05.04.2021.

Hier is pagina 22 van 84 pagina's van de Lidl folder, geldig van 08.03.2021 tot 05.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Lidl - Folder van 08.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 22
_ y BENODIGDHEDEN «100 g biscuits, + 50 9 boter, gesmolten + 200 g roomkaas « 200 g volle kwark + 2 el agavesiroop + 1 biologische citroen, geraspt +100 g witte chocolade «125 g aardbeien te +125 g blauwe bessen « 50 9 witte druiven, in plakjes « 50 9 frambozen 6 « Keukenmachine « 4 kleine springvormen van 12 cm + Bakpapier EN: & BEREIDINGSWIJZE A + + Maal de biscuits fijn in een keukenmachine 4 en meng met de gesmolten boter. } ve 5 « Bekleed de bodem van de springvormpjes met bakpapier en verdeel de koekkruimels erover. Druk stevig aan met de achterkant van een lepel en zet tot gebruik in de vriezer. « Meng de roomkaas, kwark, agavesiroop en citroenrasp door elkaar met een spatel. « Smelt de witte chocolade au bain-marie of 4 op laag vermogen in de magnetron. Meng vervolgens door het mascarpone-kwark- mengsel. Schep de vulling op de bodem in de springvormpjes en laat minimaal 2 uur opstijven in de vriezer. + Maak de aardbeien schoon en snijd in plakjes. Decoreer de kwarktaartjes met aardbeien, blauwe bessen, druivenplakjes en frambozen. er Tip: decoreer met paasdecoratie. z N A PR: ./ Er 7” Xi eo à D Be 8 (2 % 41 1-19 GRAM = = = 2 Suiker paasdecoratie à In bloemetjes-, paashaas- en paaseivorm. 22 KIJKVOOR MEER LEKKERE LENTE-RECEPTEN OP RECEPTEN.LIDL.NL B
Lidl - Folder van 08.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 22