Lidl - Folder van 08.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 22




Hier is pagina 22 van 84 pagina's van de Lidl folder, geldig van 08.03.2021 tot 05.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

_

y

BENODIGDHEDEN

«100 g biscuits,

+ 50 9 boter, gesmolten

+ 200 g roomkaas

« 200 g volle kwark

+ 2 el agavesiroop

+ 1 biologische citroen, geraspt

+100 g witte chocolade

«125 g aardbeien

te

+125 g blauwe bessen

« 50 9 witte druiven, in plakjes

« 50 9 frambozen

6

« Keukenmachine

« 4 kleine springvormen van 12 cm

+ Bakpapier

EN:

&

BEREIDINGSWIJZE

A

+

+ Maal de biscuits fijn in een keukenmachine

4

en meng met de gesmolten boter.

}

ve

5

« Bekleed de bodem van de springvormpjes met

bakpapier en verdeel de koekkruimels erover.

Druk stevig aan met de achterkant van een

lepel en zet tot gebruik in de vriezer.

« Meng de roomkaas, kwark, agavesiroop en

citroenrasp door elkaar met een spatel.

« Smelt de witte chocolade au bain-marie of

4

op laag vermogen in de magnetron. Meng

vervolgens door het mascarpone-kwark-

mengsel. Schep de vulling op de bodem in

de springvormpjes en laat minimaal 2 uur

opstijven in de vriezer.

+ Maak de aardbeien schoon en snijd in plakjes.

Decoreer de kwarktaartjes met aardbeien,

blauwe bessen, druivenplakjes en frambozen.

er

Tip: decoreer met paasdecoratie.

z

N

A

PR:

./

Er

7”

Xi

eo

à

D

Be

8

(2

% 41

1-19 GRAM

=

=

=

2

Suiker paasdecoratie

à

In bloemetjes-, paashaas-

en paaseivorm.

22 KIJKVOOR MEER LEKKERE LENTE-RECEPTEN OP RECEPTEN.LIDL.NL B