Lidl - Folder van 08.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 26




Hier is pagina 26 van 84 pagina's van de Lidl folder, geldig van 08.03.2021 tot 05.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

BENODIGDHEDEN

Voor de cake:

+4 eieren

+ 90 g suiker

=

« Snuf zout

+ 2 el agavesiroop

+100 gbloem

« 1 biologische citroen, geraspt

Denn

az

« Elektrische mixer

« Bakplaat

et

Bi

+ Bakpapier

Voor de vulling:

«400 g roomkaas

S

As 4

„eN

+ 4 el agavesiroop

+ 250 g aardbeien, in plakjes

+ 100 gaardbeienjam

zo

me à /

+ Poedersuiker

ie

}

|

Voor de decoratie:

+100 g fondant

+ 1 vlinder uitsteekvormpje

BEREIDINGSWIJZE

es

« Verwarm de oven voor op 200 graden.

« Splits de eieren en klop de eidooiers samen met

de suiker luchtig. Klop met een vetvrije mixer in

kj

een kom de eiwitten luchtig met een snuf zout

x

8

ie,

PE

en de agavesiroop.

|

+ Schep het eigeel voorzichtig door het eiwit en

voeg de bloem en citroenrasp toe. Meng het

geheel tot een glad beslag.

ee |,

3

ae

« Bekleed een bakplaat met bakpapier. Verdeel het

mi =

Lt

beslag over de bakplaat, in een rechthoekige laag

van 25 bij 30 cm met een dikte van 2 cm.

%

Bak 15 minuten in de voorverwarmde oven.

« Beleg de cake aan de bovenkant met een extra

ss

8

nen

vel bakpapier zodra deze uit de oven komt.

a

Verplaats de cake met het bakpapier op een

schone theedoek. Maak een rol met de twee

zijden bakpapier om ervoor te zorgen dat de cake

alvast een goede vorm krijgt. Begin hierbij aan de

Ÿ

lange kant van de cake. Laat vervolgens afkoelen.

ar

-

&

Mi.

« Breng de roomkaas op smaak met agavesiroop.

+ Rol de cakerol uit, verwijder het bakpapier en

besmeer eerst met aardbeienjam.

D

+ Verdeel vervolgens de roomkaas gelijkmatig.

=

Houd wat roomkaas over voor de garnering.

Maak een lange rij met de helft van de plakjes

-

aardbei in de breedte van de cakerol. Rol de

cakerol voorzichtig weer op.

« Laat de cakerol minstens 2 uur opstijven

=

in de koelkast.

« Bestrooi uw werkblad licht met poedersuiker

es

‚om plakken te voorkomen. Rol de fondant uit

en steek met een uitsteekvormpje vlinders uit.

« Decoreer de cakerol met roomkaas, vlinders

van fondant en aardbeien. Snijd de rol in

plakken en serveer aan uw gasten.

< 7

mene

26 KIJK VOOR MEER LEKKERE LENTE-RECEPTEN OP RECEPTEN.LIDL.NL