Lidl - Folder van 08.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 26
Hier is pagina 26 van 84 pagina's van de Lidl folder, geldig van 08.03.2021 tot 05.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
BENODIGDHEDEN
Voor de cake:
+4 eieren
+ 90 g suiker
=
« Snuf zout
+ 2 el agavesiroop
+100 gbloem
« 1 biologische citroen, geraspt
Denn
az
« Elektrische mixer
« Bakplaat
et
Bi
+ Bakpapier
Voor de vulling:
«400 g roomkaas
S
As 4
„eN
+ 4 el agavesiroop
+ 250 g aardbeien, in plakjes
+ 100 gaardbeienjam
zo
me à /
+ Poedersuiker
ie
}
|
Voor de decoratie:
+100 g fondant
+ 1 vlinder uitsteekvormpje
BEREIDINGSWIJZE
es
« Verwarm de oven voor op 200 graden.
« Splits de eieren en klop de eidooiers samen met
de suiker luchtig. Klop met een vetvrije mixer in
kj
een kom de eiwitten luchtig met een snuf zout
x
8
ie,
PE
en de agavesiroop.
|
+ Schep het eigeel voorzichtig door het eiwit en
voeg de bloem en citroenrasp toe. Meng het
geheel tot een glad beslag.
ee |,
3
ae
« Bekleed een bakplaat met bakpapier. Verdeel het
mi =
Lt
beslag over de bakplaat, in een rechthoekige laag
van 25 bij 30 cm met een dikte van 2 cm.
%
Bak 15 minuten in de voorverwarmde oven.
« Beleg de cake aan de bovenkant met een extra
ss
8
nen
vel bakpapier zodra deze uit de oven komt.
a
Verplaats de cake met het bakpapier op een
schone theedoek. Maak een rol met de twee
zijden bakpapier om ervoor te zorgen dat de cake
alvast een goede vorm krijgt. Begin hierbij aan de
Ÿ
lange kant van de cake. Laat vervolgens afkoelen.
ar
-
&
Mi.
« Breng de roomkaas op smaak met agavesiroop.
+ Rol de cakerol uit, verwijder het bakpapier en
besmeer eerst met aardbeienjam.
D
+ Verdeel vervolgens de roomkaas gelijkmatig.
=
Houd wat roomkaas over voor de garnering.
Maak een lange rij met de helft van de plakjes
-
aardbei in de breedte van de cakerol. Rol de
cakerol voorzichtig weer op.
« Laat de cakerol minstens 2 uur opstijven
=
in de koelkast.
« Bestrooi uw werkblad licht met poedersuiker
es
‚om plakken te voorkomen. Rol de fondant uit
en steek met een uitsteekvormpje vlinders uit.
« Decoreer de cakerol met roomkaas, vlinders
van fondant en aardbeien. Snijd de rol in
plakken en serveer aan uw gasten.
< 7
mene
26 KIJK VOOR MEER LEKKERE LENTE-RECEPTEN OP RECEPTEN.LIDL.NL