Lidl - Folder van 08.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 61
Hier is pagina 61 van 84 pagina's van de Lidl folder, geldig van 08.03.2021 tot 05.04.2021.

Hier is pagina 61 van 84 pagina's van de Lidl folder, geldig van 08.03.2021 tot 05.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Lidl - Folder van 08.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 61
BENODIGDHEDEN « 1 ovenschotel kipdijfilet asperge-bacon « 400 g penne pasta «100 g peultjes + 1 rode ui, in parten a « 2 tenen knoflook, gepeld en fijngesneden B » Olijfolie EN + 200 g broccoli, in roosjes, « Zout en peper +125 g verse pesto APE WA +10 g basilicum ® 4 BEREIDINGSWIJZE « Verwarm de oven voor op 5 180 graden. « Bereid de ovenschotel kipdijfilet volgens de aanwijzingen op de verpakking. « Kook de pasta volgens de en 4 Là: 28 aanwijzingen op de verpakking. & # ARS del, Kook de peultjes de laatste à 3 minuten van de kooktijd mee. Pnt. N RB + Fruit de ui en knoflook in een % 9 ) I Lo scheutje olijfolie, voeg de % N \ Et 2 broccoliroosjes toe en roerbak 5 minuten mee. Ÿ SIR « Breng op smaak met zout en CP pr 2 N peper. Voeg vervolgens de pesto en de gekookte pasta IE ha 4 met peultjes toe en schep om. N er Ie © eo va Serveer de pasta met de kipdijfilet nd bc ovenschotel en garneer met # + verse basilicum. ED 4, Les ek s a 4 a LS 4 Eu Ei OVENSCHOTEL* Po id =, KIPDIJFILET À A ne & st asperge-bacon = 4 Et ar, SL As 5 NIEUW! ” RS Beter ‘400 GRA ed Leven ms = Ltatat 4 99 Kipd let asperge-bacon Malse kipdijfilet met asperge en bacon. In een handige ovenschaal. KIJK VOOR MEER LEKKERE LENTE-RECEPTEN OP RECEPTEN.LIDL.NL 61
Lidl - Folder van 08.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 61