Lidl - Folder van 08.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 61




Hier is pagina 61 van 84 pagina's van de Lidl folder, geldig van 08.03.2021 tot 05.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

BENODIGDHEDEN

« 1 ovenschotel kipdijfilet

asperge-bacon

« 400 g penne pasta

«100 g peultjes

+ 1 rode ui, in parten

a

« 2 tenen knoflook,

gepeld en fijngesneden

B

» Olijfolie

EN

+ 200 g broccoli, in roosjes,

« Zout en peper

+125 g verse pesto

APE

WA

+10 g basilicum

®

4

BEREIDINGSWIJZE

« Verwarm de oven voor op

5

180 graden.

« Bereid de ovenschotel kipdijfilet

volgens de aanwijzingen op

de verpakking.

« Kook de pasta volgens de

en

4

Là:

28

aanwijzingen op de verpakking.

&

#

ARS

del,

Kook de peultjes de laatste

à

3 minuten van de kooktijd mee.

Pnt.

N

RB

+ Fruit de ui en knoflook in een

%

9

)

I

Lo

scheutje olijfolie, voeg de

%

N

\ Et

2

broccoliroosjes toe en roerbak

5 minuten mee.

Ÿ

SIR

« Breng op smaak met zout en

CP

pr

2

N

peper. Voeg vervolgens de

pesto en de gekookte pasta

IE

ha

4

met peultjes toe en schep om.

N

er

Ie

©

eo

va

Serveer de pasta met de kipdijfilet

nd

bc

ovenschotel en garneer met

#

+

verse basilicum.

ED

4,

Les

ek

s

a

4

a

LS

4

Eu

Ei

OVENSCHOTEL*

Po

id

=, KIPDIJFILET

À

A

ne

& st asperge-bacon

=

4

Et

ar,

SL

As 5

NIEUW!



RS

Beter

‘400 GRA

ed

Leven

ms

=

Ltatat

4

99

Kipd

let asperge-bacon

Malse kipdijfilet met asperge en

bacon. In een handige ovenschaal.

KIJK VOOR MEER LEKKERE LENTE-RECEPTEN OP RECEPTEN.LIDL.NL

61