Lidl - Folder van 08.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 61
Hier is pagina 61 van 84 pagina's van de Lidl folder, geldig van 08.03.2021 tot 05.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
BENODIGDHEDEN
« 1 ovenschotel kipdijfilet
asperge-bacon
« 400 g penne pasta
«100 g peultjes
+ 1 rode ui, in parten
a
« 2 tenen knoflook,
gepeld en fijngesneden
B
» Olijfolie
EN
+ 200 g broccoli, in roosjes,
« Zout en peper
+125 g verse pesto
APE
WA
+10 g basilicum
®
4
BEREIDINGSWIJZE
« Verwarm de oven voor op
5
180 graden.
« Bereid de ovenschotel kipdijfilet
volgens de aanwijzingen op
de verpakking.
« Kook de pasta volgens de
en
4
Là:
28
aanwijzingen op de verpakking.
&
#
ARS
del,
Kook de peultjes de laatste
à
3 minuten van de kooktijd mee.
Pnt.
N
RB
+ Fruit de ui en knoflook in een
%
9
)
I
Lo
scheutje olijfolie, voeg de
%
N
\ Et
2
broccoliroosjes toe en roerbak
5 minuten mee.
Ÿ
SIR
« Breng op smaak met zout en
CP
pr
2
N
peper. Voeg vervolgens de
pesto en de gekookte pasta
IE
ha
4
met peultjes toe en schep om.
N
er
Ie
©
eo
va
Serveer de pasta met de kipdijfilet
nd
bc
ovenschotel en garneer met
#
+
verse basilicum.
ED
4,
Les
ek
s
a
4
a
LS
4
Eu
Ei
OVENSCHOTEL*
Po
id
=, KIPDIJFILET
À
A
ne
& st asperge-bacon
=
4
Et
ar,
SL
As 5
NIEUW!
”
RS
Beter
‘400 GRA
ed
Leven
ms
=
Ltatat
4
99
Kipd
let asperge-bacon
Malse kipdijfilet met asperge en
bacon. In een handige ovenschaal.
KIJK VOOR MEER LEKKERE LENTE-RECEPTEN OP RECEPTEN.LIDL.NL
61