Lidl - Folder van 08.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 65
Hier is pagina 65 van 84 pagina's van de Lidl folder, geldig van 08.03.2021 tot 05.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
BENODIGDHEDEN
« 8 vellen bladerdeeg
«1 grapefruit
« 3 el mayonaise
« Ya limoen, geraspt en uitgeperst
« Zout en peper
« Ya komkommer
% &
«2 el azijn
ce
4
+ 1tlagavesiroop
re.
+ 246 g zalmearpaccio
Ge
|
+ 30 g zeekraal
ww
+ 50 9 pistachenoten, fijngesneden
« Bakplaat
57
+ Bakpapier
“+
+ Kaasschaaf
d
7 u
BEREIDINGSWIJZE
« Verwarm de oven voor op 200 graden.
er y
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
« Snijd 8 cirkels uit de bladerdeegvellen
en leg deze op de bakplaat. Leg
4
een tweede vel bakpapier op de
bladerdeegcirkels en leg hierop iets
45
zwaars, zoals een ovenschaal.
u
Bak de bladerdeegstapeltjes
15 minuten in de voorverwarmde
oven.
5
Schil de grapefruit en snijd de
pe
vrucht in partjes. Meng vervolgens
À
de mayonaise met de limoenrasp
4
FT
(1
en het -sap en breng op smaak met
zout en peper.
>
B
Snijd de komkommer in lange
ra
linten met een kaasschaaf en meng
met de azijn en agavesiroop.
Beleg de knapperige
bladerdeegbodems met de
mens
limoenmayonaise, zalmcarpaccio,
x
on
zeekraal, grapefruit, komkommer en
de pistachenoten.
Kr
Serveer2 pizzaatjes per persoon.
De
=
SALMON CARPACCIO
y
Wirk Üinaiprett and Pamigieno Keggiane
1,2
>
3
Le
ze
FRS
ge
Eer
I
is
|
a
Zalmcarpaccio
99
Dun gesneden zalm met
2
© 35
dressing en Parmigiano
Reggiano kaassnippers.
Verkrijgbaar vanaf 25 maart.
= KIJK VOOR MEER LEKKERE LENTE-RECEPTEN OP RECEPTEN.LIDL.NL 65 ©
5