Lidl - Folder van 08.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 65




Hier is pagina 65 van 84 pagina's van de Lidl folder, geldig van 08.03.2021 tot 05.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

BENODIGDHEDEN

« 8 vellen bladerdeeg

«1 grapefruit

« 3 el mayonaise

« Ya limoen, geraspt en uitgeperst

« Zout en peper

« Ya komkommer

% &

«2 el azijn

ce

4

+ 1tlagavesiroop

re.

+ 246 g zalmearpaccio

Ge

|

+ 30 g zeekraal

ww

+ 50 9 pistachenoten, fijngesneden

« Bakplaat

57

+ Bakpapier

“+

+ Kaasschaaf

d

7 u

BEREIDINGSWIJZE

« Verwarm de oven voor op 200 graden.

er y

Bekleed een bakplaat met bakpapier.

« Snijd 8 cirkels uit de bladerdeegvellen

en leg deze op de bakplaat. Leg

4

een tweede vel bakpapier op de

bladerdeegcirkels en leg hierop iets

45

zwaars, zoals een ovenschaal.

u

Bak de bladerdeegstapeltjes

15 minuten in de voorverwarmde

oven.

5

Schil de grapefruit en snijd de

pe

vrucht in partjes. Meng vervolgens

À

de mayonaise met de limoenrasp

4

FT

(1

en het -sap en breng op smaak met

zout en peper.

>

B

Snijd de komkommer in lange

ra

linten met een kaasschaaf en meng

met de azijn en agavesiroop.

Beleg de knapperige

bladerdeegbodems met de

mens

limoenmayonaise, zalmcarpaccio,

x

on

zeekraal, grapefruit, komkommer en

de pistachenoten.

Kr

Serveer2 pizzaatjes per persoon.

De

=

SALMON CARPACCIO

y

Wirk Üinaiprett and Pamigieno Keggiane

1,2

>

3

Le

ze

FRS

ge

Eer

I

is

|

a

Zalmcarpaccio

99

Dun gesneden zalm met

2

© 35

dressing en Parmigiano

Reggiano kaassnippers.

Verkrijgbaar vanaf 25 maart.

= KIJK VOOR MEER LEKKERE LENTE-RECEPTEN OP RECEPTEN.LIDL.NL 65 ©

5