Lidl - Folder van 08.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 38
Hier is pagina 38 van 84 pagina's van de Lidl folder, geldig van 08.03.2021 tot 05.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
US
K
rn
4
NA LS
7
Es
Fe
a
v
a
J
2
N
de
Fr
A
on
A4
x
Be:
Ir
NESETA, >
”
#3
er
4
;
5
Eager
BENODIGDHEDEI
«1 komkommer
« 200 g Griekse yoghurt
+ 1 teen knoflook, gepeld en fijne
+ 20 g dille, fijngesneden
1.98
+ 1 biologische citroen, geraspt
Li
« Zout en peper
PER PERSOON
«1 courgette
IN
+ 2 kropjes mini romanasla
8
+ 200 g falafel
et.
V
+ 200 g gekookte biet, in parten
æ
+ 200 g snacktomaten, gehalveerd
V
+100 ghummus
N
+ Rasp
ZI
zE
N
N
Z
« Vergiet
24
+ Dunschiller of kaasschaaf
»
BEREIDINGSWIJZE
« Rasp de komkommer en laat
uitlekken in een vergiet.
eit
« Meng de Griekse yoghurt met de
\
komkommerrasp, knoflook, dille en
citroenrasp. Breng deze raita op smaak
tal
met zout en peper.
« Maak lange noedels van courgette,
Je
u kunt hiervoor een dunschiller of een
x
=
kaasschaaf gebruiken.
« Haal de blaadjes Los van de kropjes mini
nz
romanasla en verdeel samen met de
2
x
courgette noedels over vier diepe
Na
kommen.
Ri
\
2
« Bak de falafel volgens de aanwijzingen
op de verpakking en verdeel vervolgens
vs
GN
74
pe
over de salade, samen met de partjes
pan
5
gekookte biet en snacktomaten.
ig
« Maak de salade af met de zelfgemaakte raita.
WR
7
‘en een lepel hummus.
dl
Tip: serveer met pitabroodjes.
rd
à
2
À
Ee
Ir:
4
j
ER LEKKERE LENTE-RECEPTEN OP RECEPTEI
ze OENE
sa
ne