Lidl - Folder van 08.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 38




Hier is pagina 38 van 84 pagina's van de Lidl folder, geldig van 08.03.2021 tot 05.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

US

K

rn

4

NA LS

7

Es

Fe

a

v

a

J

2

N

de

Fr

A

on

A4

x

Be:

Ir

NESETA, >



#3

er

4

;

5

Eager

BENODIGDHEDEI

«1 komkommer

« 200 g Griekse yoghurt

+ 1 teen knoflook, gepeld en fijne

+ 20 g dille, fijngesneden

1.98

+ 1 biologische citroen, geraspt

Li

« Zout en peper

PER PERSOON

«1 courgette

IN

+ 2 kropjes mini romanasla

8

+ 200 g falafel

et.

V

+ 200 g gekookte biet, in parten

æ

+ 200 g snacktomaten, gehalveerd

V

+100 ghummus

N

+ Rasp

ZI

zE

N

N

Z

« Vergiet

24

+ Dunschiller of kaasschaaf

»

BEREIDINGSWIJZE

« Rasp de komkommer en laat

uitlekken in een vergiet.

eit

« Meng de Griekse yoghurt met de

\

komkommerrasp, knoflook, dille en

citroenrasp. Breng deze raita op smaak

tal

met zout en peper.

« Maak lange noedels van courgette,

Je

u kunt hiervoor een dunschiller of een

x

=

kaasschaaf gebruiken.

« Haal de blaadjes Los van de kropjes mini

nz

romanasla en verdeel samen met de

2

x

courgette noedels over vier diepe

Na

kommen.

Ri

\

2

« Bak de falafel volgens de aanwijzingen

op de verpakking en verdeel vervolgens

vs

GN

74

pe

over de salade, samen met de partjes

pan

5

gekookte biet en snacktomaten.

ig

« Maak de salade af met de zelfgemaakte raita.

WR

7

‘en een lepel hummus.

dl

Tip: serveer met pitabroodjes.

rd

à

2

À

Ee

Ir:

4

j

ER LEKKERE LENTE-RECEPTEN OP RECEPTEI

ze OENE

sa

ne