Lidl - Folder van 08.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 73
Hier is pagina 73 van 84 pagina's van de Lidl folder, geldig van 08.03.2021 tot 05.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
BENODIGDHEDEN
+ 300 g vlinderpasta
+ 200 g andijvie
+100 g verse pesto
+ 200 g pittige hummus
>
+ Zout en peper
+ 1 granaatappel (of 150 g granaatappelpitjes
uit de diepvries)
+ 200 g kikkererwten
+100 g tutti frutti
C1 4
« 50 g pompoenpitten
=
2
BEREIDINGSWIJZE
Tk
« Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de
9
2
verpakking. Spoel af in een vergiet onder koud
stromend water.
« Meng de andijvie, pesto en hummus door de
pasta en breng op smaak met zout en peper.
« Halveer de granaatappel overlangs. Houd
een helft boven een diepe kom en tik met
een houten lepel tegen de schil. Blijf rondom
tikken totdat de pitjes er vanzelf uitvallen.
Doe dit ook met de andere helft.
Pd
« Spoel de kikkererwten af onder koud stromend.
water. Snijd de tutti frutti in plakjes en
schep samen met de kikkererwten door de
pastasalade.
« Garneer met pompoenpitten.
La
&
+
2
hd
se
RE
A
en
y
WS
À
en
Nak
3
ot
>46
ei:
vr
ï
ST
=
ae
LE
ST
usa rs
Ee
EN
Gb
4
a
Qué
2
Er
il
7
s
a
/ 4
&
he
4
À
n.
*
KL,
x
VE
>
x
A
Y
2
Griekse olijfolie
Griekse olijfolie
99
Ÿ
verkregen uit de
4
© 750mı
eerste persing.
1