Lidl - Folder van 08.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 73




Hier is pagina 73 van 84 pagina's van de Lidl folder, geldig van 08.03.2021 tot 05.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

BENODIGDHEDEN

+ 300 g vlinderpasta

+ 200 g andijvie

+100 g verse pesto

+ 200 g pittige hummus

>

+ Zout en peper

+ 1 granaatappel (of 150 g granaatappelpitjes

uit de diepvries)

+ 200 g kikkererwten

+100 g tutti frutti

C1 4

« 50 g pompoenpitten

=

2

BEREIDINGSWIJZE

Tk

« Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de

9

2

verpakking. Spoel af in een vergiet onder koud

stromend water.

« Meng de andijvie, pesto en hummus door de

pasta en breng op smaak met zout en peper.

« Halveer de granaatappel overlangs. Houd

een helft boven een diepe kom en tik met

een houten lepel tegen de schil. Blijf rondom

tikken totdat de pitjes er vanzelf uitvallen.

Doe dit ook met de andere helft.

Pd

« Spoel de kikkererwten af onder koud stromend.

water. Snijd de tutti frutti in plakjes en

schep samen met de kikkererwten door de

pastasalade.

« Garneer met pompoenpitten.

La

&

+

2

hd

se

RE

A

en

y

WS

À

en

Nak

3

ot

>46

ei:

vr

ï

ST

=

ae

LE

ST

usa rs

Ee

EN

Gb

4

a

Qué

2

Er

il

7

s

a

/ 4

&

he

4

À

n.

*

KL,

x

VE

>

x

A

Y

2

Griekse olijfolie

Griekse olijfolie

99

Ÿ

verkregen uit de

4

© 750mı

eerste persing.

1