Lidl - Folder van 08.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 32
Hier is pagina 32 van 84 pagina's van de Lidl folder, geldig van 08.03.2021 tot 05.04.2021.

Hier is pagina 32 van 84 pagina's van de Lidl folder, geldig van 08.03.2021 tot 05.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Lidl - Folder van 08.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 32
BORREL 888 PERS. @ 20 MIN. +15 MIN. OVENTIJD BENODIGDHEDEN « 300 g zelfrijzend bakmeel « Snuf zout « 50 9 boter « 50 9 geraspte oude kaas an « 150 ml karnemelk «1 tl mosterd . AAT + 10 g verse kruiden naar keuze, fijngehakt F2 + 50 g paprika, in blokjes (of andere leftover A St groente) Les LA Pr « 15 g pistachenoten, fijngesneden «Tei, losgeklopt «100 g roomkaas in bloemvorm 2 «100 g prosciutto crudo K ne SE Ästen « Bakplaat Er & a BEREIDINGSWIJZE « Verwarm de oven voor op 220 graden. À 1 « Meng het zelfrijzend bakmeel, zout, de boter, Ee geraspte kaas, karnemelk, mosterd, kruiden, N paprika en pistachenoten tot een deeg. kod zl « Rol het deeg uit tot een dikte van 3 cm en [7 pj } verdeel in 8 stukken. Vorm deze stukken tot 4 h 8 ronde scones. Leg de scones op een ee bakplaat, bestrijk met het losgeklopte ei en bak 15 minuten in de voorverwarmde oven. « Snijd de warme scones voorzichtig nr 2 1 doormidden en beleg met roomkaas en prosciutto. Ë > >; a pe, ie) en EE adem au et pn EE 4 4 > ® » ‘ À A we Ô $ ht = RODMKAAS to ont : ROËMRAAS 100 GRAM crade ha perk en Zet de lente op met deze smeuïge JS -roomaas met Ps, LE N perzik& sinaasappel. NIEUW! Verse roomkaas Frisse roomkaas in de varianten perzik-sinaasappel en komkommer-dille. In bloem- of eivorm. SE Verkrijgbaar vanaf 25 maart.
Lidl - Folder van 08.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 32