Lidl - Folder van 08.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 32
Hier is pagina 32 van 84 pagina's van de Lidl folder, geldig van 08.03.2021 tot 05.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
BORREL 888 PERS. @ 20 MIN. +15 MIN. OVENTIJD
BENODIGDHEDEN
« 300 g zelfrijzend bakmeel
« Snuf zout
« 50 9 boter
« 50 9 geraspte oude kaas
an
« 150 ml karnemelk
«1 tl mosterd
.
AAT
+ 10 g verse kruiden naar keuze, fijngehakt
F2
+ 50 g paprika, in blokjes (of andere leftover
A
St
groente)
Les
LA
Pr
« 15 g pistachenoten, fijngesneden
«Tei, losgeklopt
«100 g roomkaas in bloemvorm
2
«100 g prosciutto crudo
K
ne
SE
Ästen
« Bakplaat
Er
&
a
BEREIDINGSWIJZE
« Verwarm de oven voor op 220 graden.
À
1
« Meng het zelfrijzend bakmeel, zout, de boter,
Ee
geraspte kaas, karnemelk, mosterd, kruiden,
N
paprika en pistachenoten tot een deeg.
kod
zl
« Rol het deeg uit tot een dikte van 3 cm en
[7 pj
}
verdeel in 8 stukken. Vorm deze stukken tot
4
h
8 ronde scones. Leg de scones op een
ee
bakplaat, bestrijk met het losgeklopte ei en
bak 15 minuten in de voorverwarmde oven.
« Snijd de warme scones voorzichtig
nr
2
1
doormidden en beleg met roomkaas
en prosciutto.
Ë
>
>;
a
pe,
ie)
en
EE
adem
au
et
pn
EE
4
4
>
®
» ‘
À A
we
Ô
$
ht
=
RODMKAAS
to ont
:
ROËMRAAS
100 GRAM
crade
ha perk
en
Zet de lente op
met deze smeuïge
JS
-roomaas met
Ps,
LE
N
perzik& sinaasappel.
NIEUW!
Verse roomkaas
Frisse roomkaas in de varianten perzik-sinaasappel
en komkommer-dille. In bloem- of eivorm.
SE
Verkrijgbaar vanaf 25 maart.