Lidl - Folder van 08.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 32




Hier is pagina 32 van 84 pagina's van de Lidl folder, geldig van 08.03.2021 tot 05.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

BORREL 888 PERS. @ 20 MIN. +15 MIN. OVENTIJD

BENODIGDHEDEN

« 300 g zelfrijzend bakmeel

« Snuf zout

« 50 9 boter

« 50 9 geraspte oude kaas

an

« 150 ml karnemelk

«1 tl mosterd

.

AAT

+ 10 g verse kruiden naar keuze, fijngehakt

F2

+ 50 g paprika, in blokjes (of andere leftover

A

St

groente)

Les

LA

Pr

« 15 g pistachenoten, fijngesneden

«Tei, losgeklopt

«100 g roomkaas in bloemvorm

2

«100 g prosciutto crudo

K

ne

SE

Ästen

« Bakplaat

Er

&

a

BEREIDINGSWIJZE

« Verwarm de oven voor op 220 graden.

À

1

« Meng het zelfrijzend bakmeel, zout, de boter,

Ee

geraspte kaas, karnemelk, mosterd, kruiden,

N

paprika en pistachenoten tot een deeg.

kod

zl

« Rol het deeg uit tot een dikte van 3 cm en

[7 pj

}

verdeel in 8 stukken. Vorm deze stukken tot

4

h

8 ronde scones. Leg de scones op een

ee

bakplaat, bestrijk met het losgeklopte ei en

bak 15 minuten in de voorverwarmde oven.

« Snijd de warme scones voorzichtig

nr

2

1

doormidden en beleg met roomkaas

en prosciutto.

Ë

>

>;

a

pe,

ie)

en

EE

adem

au

et

pn

EE

4

4

>

®

» ‘

À A

we

Ô

$

ht

=

RODMKAAS

to ont

:

ROËMRAAS

100 GRAM

crade

ha perk

en

Zet de lente op

met deze smeuïge

JS

-roomaas met

Ps,

LE

N

perzik& sinaasappel.

NIEUW!

Verse roomkaas

Frisse roomkaas in de varianten perzik-sinaasappel

en komkommer-dille. In bloem- of eivorm.

SE

Verkrijgbaar vanaf 25 maart.