Lidl - Folder van 08.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 27
Hier is pagina 27 van 84 pagina's van de Lidl folder, geldig van 08.03.2021 tot 05.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
BENODIGDHEDEN
BEREIDINGSWIJZE
Voor de cake:
« Verwarm de oven voor op 175 graden.
+ 250 g boter, op kamertemperatuur
+ Klop de boter met de suiker luchtig met een elektrische mixer. Voeg de eieren één voor één
+ 250 g suiker
toe totdat ze opgenomen zijn door het beslag. Meng de Griekse yoghurt en citroenrasp door
+ 4 Kipster eieren
het beslag en klop kort door.
+175 g Griekse yoghurt
+ Spatel de bloem, het bakpoeder, zout en de blokjes perzik door het beslag. Bekleed de
+ 1 biologische citroen, geraspt
bakplaat met bakpapier en verdeel het beslag gelijkmatig over de plaat. Bak de cake 50
+ 250 g bloem
minuten in de voorverwarmde oven. Laat afkoelen op een rooster.
« Snuf zout
« Rol de fondant uit op een plank, u kunt de plank licht bestrooien met poedersuiker om
+ 4 zakje bakpoeder
plakken te voorkomen. Steek vrolijke lentevormpjes uit de fondant en versier hier de cake mee.
«150 g perzik uit blik, in blokjes
Decoreer met vers fruit en serveer aan uw gasten.
« Elektrische mixer
« Bakplaat met opstaande rand van 20 bij 30 cm
Tip: serveer met slagroom en munt.
+ Bakpapier
ww
Voor de decoratie:
+ 250 g rolfondant
À
+150 g vers fruit naar keuze
+ Uitsteekvormpjes
en
ws
"1
Zi
rd
Pi
5
N
dj
=
a
6
ie
LEE ESS
ge
à
(#3
Fe
ga
de
de
À
&
Ÿ
&
5
È
£a
te
5
$
Ç
ee
4
fs
4
at
à
en
er
fr
EUX
=
Et
al
i
43
|
Pa
ME
CR
‚©
trs.
es
a
Ge
rs 5
wr
ej
F
= =
NE
"
=
ee
>
A
do
=
a