Lidl - Folder van 08.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 27




Hier is pagina 27 van 84 pagina's van de Lidl folder, geldig van 08.03.2021 tot 05.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

BENODIGDHEDEN

BEREIDINGSWIJZE

Voor de cake:

« Verwarm de oven voor op 175 graden.

+ 250 g boter, op kamertemperatuur

+ Klop de boter met de suiker luchtig met een elektrische mixer. Voeg de eieren één voor één

+ 250 g suiker

toe totdat ze opgenomen zijn door het beslag. Meng de Griekse yoghurt en citroenrasp door

+ 4 Kipster eieren

het beslag en klop kort door.

+175 g Griekse yoghurt

+ Spatel de bloem, het bakpoeder, zout en de blokjes perzik door het beslag. Bekleed de

+ 1 biologische citroen, geraspt

bakplaat met bakpapier en verdeel het beslag gelijkmatig over de plaat. Bak de cake 50

+ 250 g bloem

minuten in de voorverwarmde oven. Laat afkoelen op een rooster.

« Snuf zout

« Rol de fondant uit op een plank, u kunt de plank licht bestrooien met poedersuiker om

+ 4 zakje bakpoeder

plakken te voorkomen. Steek vrolijke lentevormpjes uit de fondant en versier hier de cake mee.

«150 g perzik uit blik, in blokjes

Decoreer met vers fruit en serveer aan uw gasten.

« Elektrische mixer

« Bakplaat met opstaande rand van 20 bij 30 cm

Tip: serveer met slagroom en munt.

+ Bakpapier

ww

Voor de decoratie:

+ 250 g rolfondant

À

+150 g vers fruit naar keuze

+ Uitsteekvormpjes

en

ws

"1

Zi

rd

Pi

5

N

dj

=

a

6

ie

LEE ESS

ge

à

(#3

Fe

ga

de

de

À

&

Ÿ

&

5

È

£a

te

5

$

Ç

ee

4

fs

4

at

à

en

er

fr

EUX

=

Et

al

i

43

|

Pa

ME

CR

‚©

trs.

es

a

Ge

rs 5

wr

ej

F

= =

NE

"

=

ee

>

A

do

=

a