Lidl - Folder van 08.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 68




Hier is pagina 68 van 84 pagina's van de Lidl folder, geldig van 08.03.2021 tot 05.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

v

LL

Lente ovenschotel

met knolselderij en leftover groenten

we

En

Fi

%

u

ke

1

NE

| jk

il

l

|

rn

Be

Pr

fs

1.38 |

nv

a

PER PERSOON

2

=

a

ee

N

pe

Pe

ji

1

ze

nu,

-

„5

La

h,

Ki

si

Ê

à

F7

Fe

hj

Pf

#

re

ES

3

8

A

Le

À

ii

=

4

vs

x

à

L-

É.

>,

\



aM

ca

e

eN

ee

N

Ee

ae

a



|



4

fi

}

5

rs



N

3

>

7

G

Ap

ks

de

LE

RER

F

$

Rx

+

x

he

i

Re

Au

he

EM

Pr

&

ar

dl

de

»

23

€ Po

un

F

L *

NZ

À

mr

BENODIGDHEDEN

BEREIDINGSWIJZE

« 1 knolselderij, geschild

« Verwarm de oven voor op 200 graden.

+ 500 g leftover groenten

naar keuze

« Snijd de knolselderij in gelijke stukken en kook 20 minuten.

+ Snijd intussen de leftover groenten in kleine stukken en

+ 100 g tomatentapenade

roerbak samen met de tomatentapenade. Schep vervolgens

+ 200 g crème fraîche

in een ovenbestendige schaal.

+10 g bieslook, fijngesneden

+ Giet de knolselderij af en pureer of stamp samen met de.

« biologische citroen, geraspt

crème fraîche tot een gladde puree. Schep de bieslook,

+ 200 g geraspte oude kaas

citroenrasp en de helft van de geraspte kaas door de puree.

« Zout en peper

Breng op smaak met zout en peper.

« Ovenschaal

« Verdeel de puree over de leftover groenten en bestrooi met.

« Staafmixer of stamper

« Bak de ovenschotel 30 minuten in de voorverwarmde oven.

de rest van de geraspte kaas,

Tip: garneer met frisse kruiden.

68 _KIJKVOOR MEER LEKKERE LENTE-RECEPTEN OP RECEPTEN.LIDL.NL