Lidl - Folder van 08.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 68
Hier is pagina 68 van 84 pagina's van de Lidl folder, geldig van 08.03.2021 tot 05.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
v
LL
Lente ovenschotel
met knolselderij en leftover groenten
we
En
Fi
%
u
ke
1
NE
| jk
il
l
|
rn
Be
Pr
fs
1.38 |
nv
a
PER PERSOON
2
=
a
ee
N
pe
Pe
ji
1
ze
nu,
-
„5
La
h,
Ki
si
Ê
à
F7
Fe
hj
Pf
#
re
ES
3
8
A
Le
À
ii
=
4
vs
x
à
L-
É.
>,
\
ré
aM
ca
e
eN
ee
N
Ee
ae
a
|»
|
€
4
fi
}
5
rs
€
N
3
>
7
G
Ap
ks
de
LE
RER
F
$
Rx
+
x
he
i
Re
Au
he
EM
Pr
&
ar
dl
de
»
23
€ Po
un
F
L *
NZ
À
mr
BENODIGDHEDEN
BEREIDINGSWIJZE
« 1 knolselderij, geschild
« Verwarm de oven voor op 200 graden.
+ 500 g leftover groenten
naar keuze
« Snijd de knolselderij in gelijke stukken en kook 20 minuten.
+ Snijd intussen de leftover groenten in kleine stukken en
+ 100 g tomatentapenade
roerbak samen met de tomatentapenade. Schep vervolgens
+ 200 g crème fraîche
in een ovenbestendige schaal.
+10 g bieslook, fijngesneden
+ Giet de knolselderij af en pureer of stamp samen met de.
« biologische citroen, geraspt
crème fraîche tot een gladde puree. Schep de bieslook,
+ 200 g geraspte oude kaas
citroenrasp en de helft van de geraspte kaas door de puree.
« Zout en peper
Breng op smaak met zout en peper.
« Ovenschaal
« Verdeel de puree over de leftover groenten en bestrooi met.
« Staafmixer of stamper
« Bak de ovenschotel 30 minuten in de voorverwarmde oven.
de rest van de geraspte kaas,
Tip: garneer met frisse kruiden.
68 _KIJKVOOR MEER LEKKERE LENTE-RECEPTEN OP RECEPTEN.LIDL.NL