Lidl - Folder van 08.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 39




Hier is pagina 39 van 84 pagina's van de Lidl folder, geldig van 08.03.2021 tot 05.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

SE

we

6,

u

vr

Sr

u

EAR

FN

ki:

re

4



fa

PT

Fr

ur

20

Li

Ei,

>

&

N

Si

6e

Y

2

df

N

en

a

Se

Wer

+80

Dn

Pi Sn

a

16

71

M

7.

F

N

Mr te

N

N

N

IN

|

N

|

|

|

x

N

BENODIGDHEDEN

BEREIDINGSWIJZE

+100 g tonijn uit blik, uitgelekt

« Pureer de tonijn samen met de yoghurtmayonaise,

+ 5 el Yoghurtmayonaise

kappertjes, peterselie, citroenrasp en het sap tot een frisse

|

|

+ 30 9 kappertjes

tonijnmayonaise. Breng op smaak met zout en peper.

+ 5 g peterselie

« Maak de blaadjes sla los van de krop en spoel schoon

« 1 biologische citroen,

in een vergiet.

geraspt en uitgeperst

« Besmeer de geroosterde boterhammen met de

« Zout en peper

tonijnmayonaise en verdeel de fricandeau over 4

+ 1 krop sa

boterhammen. Dek deze boterhammen af met sla, rode ui en

+ 12 sneetjes geroosterd

een nieuwe laag boterhammen. Maak vervolgens een derde

brood naar keuze

laag met plakken tomaat, Parmezaanse kaasvlokken en de:

«150 g fricandeau

laatste 4 boterhammen.

«1 rode ui, in ringen

« Steek 2 satéprikkers per stapeltje van 3 sandwiches, Halveer

+ 1 tomaat, in plakken

met een scherp mes en neem mee naar uw picknick of lunch.

« 50 g Parmezaanse kaasvlokken

+ Satéprikkers

Tip: serveer de sandwiches traditioneel met een handje chips.