Lidl - Folder van 08.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 39
Hier is pagina 39 van 84 pagina's van de Lidl folder, geldig van 08.03.2021 tot 05.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
SE
we
6,
u
vr
Sr
u
EAR
FN
ki:
re
4
’
fa
PT
Fr
ur
20
Li
Ei,
>
&
N
Si
6e
Y
2
df
N
en
a
Se
Wer
+80
Dn
Pi Sn
a
16
71
M
7.
F
N
Mr te
N
N
N
IN
|
N
|
|
|
x
N
BENODIGDHEDEN
BEREIDINGSWIJZE
+100 g tonijn uit blik, uitgelekt
« Pureer de tonijn samen met de yoghurtmayonaise,
+ 5 el Yoghurtmayonaise
kappertjes, peterselie, citroenrasp en het sap tot een frisse
|
|
+ 30 9 kappertjes
tonijnmayonaise. Breng op smaak met zout en peper.
+ 5 g peterselie
« Maak de blaadjes sla los van de krop en spoel schoon
« 1 biologische citroen,
in een vergiet.
geraspt en uitgeperst
« Besmeer de geroosterde boterhammen met de
« Zout en peper
tonijnmayonaise en verdeel de fricandeau over 4
+ 1 krop sa
boterhammen. Dek deze boterhammen af met sla, rode ui en
+ 12 sneetjes geroosterd
een nieuwe laag boterhammen. Maak vervolgens een derde
brood naar keuze
laag met plakken tomaat, Parmezaanse kaasvlokken en de:
«150 g fricandeau
laatste 4 boterhammen.
«1 rode ui, in ringen
« Steek 2 satéprikkers per stapeltje van 3 sandwiches, Halveer
+ 1 tomaat, in plakken
met een scherp mes en neem mee naar uw picknick of lunch.
« 50 g Parmezaanse kaasvlokken
+ Satéprikkers
Tip: serveer de sandwiches traditioneel met een handje chips.