Lidl - Folder van 08.03.2021 tot 05.04.2021 - Pagina 43
Hier is pagina 43 van 84 pagina's van de Lidl folder, geldig van 08.03.2021 tot 05.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
LS
BENODIGDHEDEN
+.
+1 Batard brood (naar keuze)
+ 200 g verse pesto
+ 75 gboter, gesmolten
+ 1 teen knoflook,
ee
fe
gepeld en fijngesneden
ee
«1 camembert
"+
«4 takjes tijm
<<,
+
« 4 takjes dille, grofgesneden
EEE
+ 5 g bieslook, grofgesneden
2
a
+ 100 g snackkomkommers
ce
« 50 g radijsjes
4
ie
+ 50 g snacktomaten
be
+100 g snackpaprika's
Sei
vr
Be
Reen
BEREIDINGSWIJZE
« Verwarm de oven voor op 180 graden.
À
9
« Snijd in het midden van het brood een cirkel
uit, zo groot als een camembert. Snijd het
a
brood aan beide zijden kruislings in met een
an
Ws
SE
scherp kartelmes.
« Meng de pesto, boter en knoflook in een
FA
3
kommetje. Verdeel dit pestomengsel tussen de
inkepingen in het brood.
..
+
€
Ne
« Haal de camembert uit de verpakking en
Pr
À
N
plaats in het midden van het brood. Verdeel
y
%
vervolgens de takjes met verse kruiden tussen
7
ix
de inkepingen en rooster het brood 15 minuten
2
in
in het midden van de voorverwarmde oven.
Né
ze
D
Halveer intussen de snackgroenten.
+ Leg het gebakken brood op een plank samen
%
4
2
met de snackgroenten. Verwijder het bovenste
A
es
BEN
=
korstje van de camembert, zodat u makkelijk
La
kunt dippen in de gesmolten kaas.
ze
ri
“
Tip: serveer dit heerlijke borrelbrood bij de
Œ
sf
lenteborrel.
#
5
”
a
|
S
Nn
GEITEN
GEITEN
Sen
CAMEMBERT,
ze
AMEMBERT
>
223
O+
Maturel 50+
Weng
arn
+
150 GRAM
EN
150
ol
Dld
S
à N
Geitencamembert
In de varianten naturel en
2.5
fenegriek.
=
5
KIJK VOOR MEER LEKKERE LENTE-RECEPTEN OP RECEPTEN.LIDL.NL
43
mt