Poiesz - Folder van 27.05.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 17
Hier is pagina 17 van 52 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 27.05.2021 tot 31.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
HARKTEN
SUPER"
Ja, dat was in mijn tijd daar ook al zo. Er hing
echt een familiesfeer. Sommige dingen veranderen dus
nooit. Hoewel de bakkerij-afdeling wel flink gegroeid
|
is, Vooral in assortiment. We bakken veel meer vers af
zoals het Lodewijker-brood en ons eigen ribbelbrood.
Altijd je winkel vol hebben liggen met vers brood is dan
==
de grootste uitdaging, toch Saskia?
|
—
Zeker, maar dat is ook wel weer leuk. Door
LE
goed te plannen zorgen we dat er de hele dag vers
|
u
brood is voor klanten. Dat is het spel; je wil niet te veel
over hebben aan het einde van de dag, maar wel al je
2
klanten voorzien van vers brood.
7
Die versheid is echt belangrijk. Het is
misschien makkelijker om 's ochtends alles te bakken,
dan heb je er geen omkijken meer naar. Maar dan is
TE
het niet vers. Dat proef je.
We
ka
Zn
8
Dat proef je, inderdaad. Met gevulde koeken
en snacks is dat net zo. Je wilt dat mensen in het
N
weekend ook een lekkere verse koek hebben, dus die
mt
ga je niet alleen aan het begin van de week bakken.
E
et bakken moet met aandacht gebeuren,
me
het is echt een vak. Poiesz onderscheidt zich daarin,
net als het stukje klantvriendelijkheid en service.
De beste tip die ik altijd aan klanten geef: ongesneden
stokbrood wordt hard en taai in de vriezer. Maar een
zu
u
BE
gesneden stokbrood kun je goed invriezen. Dus ik zorg
4
a
dat ik altijd wat gesneden stokbrood voor klanten heb
liggen. Zodat zij altijd vers stokbrood in huis hebben!
„a
— Ze
—-
+
=
Ja, je moet 's ochtends genoeg stokbrood
me
=
==
hebben gesneden, want het is niet aan te slepen. In
me
_—
— m
het bijzonder in het BBQ-seizoen. Dan wil je dat er
altijd stokbrood is.
SE
nl
Stokbrood moet er altijd zijn. Een bakkerij
zonder stokbrood is als een café zonder bier!
Wer
11
;
ae
k
eb Poiesz doc
=
Haha, helemaal mee eens!
y
en zien g
ze
mert
À
L
À
N
ard
Su 8 SZ
L:
k
en