Poiesz - Folder van 27.05.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 17




Hier is pagina 17 van 52 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 27.05.2021 tot 31.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

HARKTEN

SUPER"

Ja, dat was in mijn tijd daar ook al zo. Er hing

echt een familiesfeer. Sommige dingen veranderen dus

nooit. Hoewel de bakkerij-afdeling wel flink gegroeid

|

is, Vooral in assortiment. We bakken veel meer vers af

zoals het Lodewijker-brood en ons eigen ribbelbrood.

Altijd je winkel vol hebben liggen met vers brood is dan

==

de grootste uitdaging, toch Saskia?

|



Zeker, maar dat is ook wel weer leuk. Door

LE

goed te plannen zorgen we dat er de hele dag vers

|

u

brood is voor klanten. Dat is het spel; je wil niet te veel

over hebben aan het einde van de dag, maar wel al je

2

klanten voorzien van vers brood.

7

Die versheid is echt belangrijk. Het is

misschien makkelijker om 's ochtends alles te bakken,

dan heb je er geen omkijken meer naar. Maar dan is

TE

het niet vers. Dat proef je.

We

ka

Zn

8

Dat proef je, inderdaad. Met gevulde koeken

en snacks is dat net zo. Je wilt dat mensen in het

N

weekend ook een lekkere verse koek hebben, dus die

mt

ga je niet alleen aan het begin van de week bakken.

E

et bakken moet met aandacht gebeuren,

me

het is echt een vak. Poiesz onderscheidt zich daarin,

net als het stukje klantvriendelijkheid en service.

De beste tip die ik altijd aan klanten geef: ongesneden

stokbrood wordt hard en taai in de vriezer. Maar een

zu

u

BE

gesneden stokbrood kun je goed invriezen. Dus ik zorg

4

a

dat ik altijd wat gesneden stokbrood voor klanten heb

liggen. Zodat zij altijd vers stokbrood in huis hebben!

„a

— Ze

—-

+

=

Ja, je moet 's ochtends genoeg stokbrood

me

=

==

hebben gesneden, want het is niet aan te slepen. In

me

_—

— m

het bijzonder in het BBQ-seizoen. Dan wil je dat er

altijd stokbrood is.

SE

nl

Stokbrood moet er altijd zijn. Een bakkerij

zonder stokbrood is als een café zonder bier!

Wer

11

;

ae

k

eb Poiesz doc

=

Haha, helemaal mee eens!

y

en zien g

ze

mert

À

L

À

N

ard

Su 8 SZ

L:

k

en