Poiesz - Folder van 27.05.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 24




Hier is pagina 24 van 52 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 27.05.2021 tot 31.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.



#

A

QT

4

Er

A

ar

ri

a

hid

u

Le

EU

LR

À

CR:

LE

|

VI

HR

ei

4:

ve

is

La

0

(

op

Meten = weten!

Handige informati

Een kerntemperatuurmeter

L

1

5 een handige tool voor

d

N

Vi

A

1}

|

het vlees (of vis!), waardoor u altijd de perfecte gaa

rti



un

U

kunt vaststelleı

+

oc

Te

7

\

u

u m

ET

de temperatuur gede

II L

d

8

it het m ar het " de

snel door.

h

L

4

4

L



#4

TV

Li"

Biefstuk grillen met

een perfecte gaarheid?

es

Dn

Gaarheid

Rusten

===

Kerntemp

ee

Rare (vuurrood van binnen)

15°C

47-49 °C

— „m,

u

Medium rare (rood / rosé van binnen)

50-52

ze

Medium (rose van binnen

“ =

52-55 °C

Medium well (grijs en gaar van binnen) 58°C

60-65 °C

=

ET

en

ene S

A

md

Scho

a

1

4

onmaak Ups

|

j

4

m

À.

branden

Be

nn u

een brandschone BBQ grill.

A

ill. Deze blijven

nn en ed

2. Schraap nooit

Pr

N in u borstel,

En

+

eeppoeder met

u

2 kopjes lauw water in. Maak een sopje. Vervolgens plaatst

u het kanis ea0 Dose in de vuige Dichtknopen en

pe

nog even art te worden met een sponsje.

N

en

1

24 PUUR POIESZ/Zomer a “À

mn

)

rd