Poiesz - Folder van 27.05.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 24
Hier is pagina 24 van 52 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 27.05.2021 tot 31.07.2021.

Hier is pagina 24 van 52 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 27.05.2021 tot 31.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Poiesz - Folder van 27.05.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 24
€ # A QT 4 Er A ar ri a hid u Le EU LR À CR: LE | VI HR ei 4: ve is La 0 ( op Meten = weten! Handige informati Een kerntemperatuurmeter L 1 5 een handige tool voor d N Vi A 1} | het vlees (of vis!), waardoor u altijd de perfecte gaa rti té un U kunt vaststelleı + oc Te 7 \ u u m ET de temperatuur gede II L d 8 it het m ar het " de snel door. h L 4 4 L € #4 TV Li" Biefstuk grillen met een perfecte gaarheid? es Dn Gaarheid Rusten === Kerntemp ee Rare (vuurrood van binnen) 15°C 47-49 °C — „m, u Medium rare (rood / rosé van binnen) 50-52 ze Medium (rose van binnen “ = 52-55 °C Medium well (grijs en gaar van binnen) 58°C 60-65 °C = ET en ene S A md Scho a 1 4 onmaak Ups | j 4 m À. branden Be nn u een brandschone BBQ grill. A ill. Deze blijven nn en ed 2. Schraap nooit Pr N in u borstel, En + eeppoeder met u 2 kopjes lauw water in. Maak een sopje. Vervolgens plaatst u het kanis ea0 Dose in de vuige Dichtknopen en pe nog even art te worden met een sponsje. N en 1 24 PUUR POIESZ/Zomer a “À mn ) rd
Poiesz - Folder van 27.05.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 24