Poiesz - Folder van 27.05.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 24
Hier is pagina 24 van 52 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 27.05.2021 tot 31.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
€
#
A
QT
4
Er
A
ar
ri
a
hid
u
Le
EU
LR
À
CR:
LE
|
VI
HR
ei
4:
ve
is
La
0
(
op
Meten = weten!
Handige informati
Een kerntemperatuurmeter
L
1
5 een handige tool voor
d
N
Vi
A
1}
|
het vlees (of vis!), waardoor u altijd de perfecte gaa
rti
té
un
U
kunt vaststelleı
+
oc
Te
7
\
u
u m
ET
de temperatuur gede
II L
d
8
it het m ar het " de
snel door.
h
L
4
4
L
€
#4
TV
Li"
Biefstuk grillen met
een perfecte gaarheid?
es
Dn
Gaarheid
Rusten
===
Kerntemp
ee
Rare (vuurrood van binnen)
15°C
47-49 °C
— „m,
u
Medium rare (rood / rosé van binnen)
50-52
ze
Medium (rose van binnen
“ =
52-55 °C
Medium well (grijs en gaar van binnen) 58°C
60-65 °C
=
ET
en
ene S
A
md
Scho
a
1
4
onmaak Ups
|
j
4
m
À.
branden
Be
nn u
een brandschone BBQ grill.
A
ill. Deze blijven
nn en ed
2. Schraap nooit
Pr
N in u borstel,
En
+
eeppoeder met
u
2 kopjes lauw water in. Maak een sopje. Vervolgens plaatst
u het kanis ea0 Dose in de vuige Dichtknopen en
pe
nog even art te worden met een sponsje.
N
en
1
24 PUUR POIESZ/Zomer a “À
mn
)
rd