Poiesz - Folder van 27.05.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 22
Hier is pagina 22 van 52 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 27.05.2021 tot 31.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
gear
=
va
2
en
N
LÉ
el
bus 3.
à
a
4
®
Ee
VA
ei
ze
Ê-
#
==
N
"ii
ge
f
€
ui
|
L
r
te
Le
St
\
À
N
0
à
%
Ll
a À
À
ee
“
Afk
Ls
Ld
Ki
P
in
Voorbereidingstijd: 15 minuten, Grilltijd: 8-12 minuten,
Temperaturen BBQ: 175 -180 °C, Grillmethode: Directe methode (zie pag. 25)
Werkwijze:
+ Bereid de BBQ voor op directe hitte. Briketten in
verwijder de zaden en snij in grove stukken.
=
de starter en de houtskool nog apart houden.
Houd de groenten apart.
BBQ temperatuur 175 -180 °C.
Kook de gele rijst volgens de aanwijzingen op
* Snij de courgette en de aubergine in de lengte
de verpakking.
de zaadlijste
doormidden. Halveer de paprika's en eiwijder
|
ul olijfolie in de wok, zweet de knoflook ei
me
d
h
hl
€
+
+ Verwijder het
en de
ae Bak kort
wortelen schoon en laat heel.
kokosmelk.
Be —
* Vul de BBQ met hete briketten uit de starter en
Laat alles 5 minuten zachtjes doorkoken en voeg
leg als laatste de brokken houtskool op de
daarna de gesneden groenten, cashewnoten en
Tr
Se
ir
briketten. Sluit de deksel en breng de BBQ naar
koriander toe.
ee
175 -180 °C. Besmeer de groenten licht met olie
Serveer de curry met de gele rijst.
=
—
= Ze
en leg op het grillrooster. Sluit tijdens het grillen
oo.
mn
de deksel maar draai de groenten regelmatig.
Let op: ze verbranden snel!
Ingrediënten voor I; personen:
Snij na het grillen de paprika's in reepjes,
1 cou rgette
1 rode peper zonder pitjes,
WEGA
& aubergines
1zoete rode puntpa
Ijngesneden
halveer de halve uien tot kwarten en snij de
12 bospenen
Gele currypasta
4 koriandertakjes
=
bospeen in schuine plakken.
ram cashewnoten
LE
ele paprika
Snij de courgette en aubergine in kwarten,
ne
=
ee
22
POIESZ Zomer magazine