Poiesz - Folder van 27.05.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 22




Hier is pagina 22 van 52 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 27.05.2021 tot 31.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

gear

=

va

2

en

N



el

bus 3.

à

a

4

®

Ee

VA

ei

ze

Ê-

#

==

N

"ii

ge

f



ui

|

L

r

te

Le

St

\

À

N

0

à

%

Ll

a À

À

ee



Afk

Ls

Ld

Ki

P

in

Voorbereidingstijd: 15 minuten, Grilltijd: 8-12 minuten,

Temperaturen BBQ: 175 -180 °C, Grillmethode: Directe methode (zie pag. 25)

Werkwijze:

+ Bereid de BBQ voor op directe hitte. Briketten in

verwijder de zaden en snij in grove stukken.

=

de starter en de houtskool nog apart houden.

Houd de groenten apart.

BBQ temperatuur 175 -180 °C.

Kook de gele rijst volgens de aanwijzingen op

* Snij de courgette en de aubergine in de lengte

de verpakking.

de zaadlijste

doormidden. Halveer de paprika's en eiwijder

|

ul olijfolie in de wok, zweet de knoflook ei

me

d

h

hl



+

+ Verwijder het

en de

ae Bak kort

wortelen schoon en laat heel.

kokosmelk.

Be —

* Vul de BBQ met hete briketten uit de starter en

Laat alles 5 minuten zachtjes doorkoken en voeg

leg als laatste de brokken houtskool op de

daarna de gesneden groenten, cashewnoten en

Tr

Se

ir

briketten. Sluit de deksel en breng de BBQ naar

koriander toe.

ee

175 -180 °C. Besmeer de groenten licht met olie

Serveer de curry met de gele rijst.

=



= Ze

en leg op het grillrooster. Sluit tijdens het grillen

oo.

mn

de deksel maar draai de groenten regelmatig.

Let op: ze verbranden snel!

Ingrediënten voor I; personen:

Snij na het grillen de paprika's in reepjes,

1 cou rgette

1 rode peper zonder pitjes,

WEGA

& aubergines

1zoete rode puntpa

Ijngesneden

halveer de halve uien tot kwarten en snij de

12 bospenen

Gele currypasta

4 koriandertakjes

=

bospeen in schuine plakken.

ram cashewnoten

LE

ele paprika

Snij de courgette en aubergine in kwarten,

ne

=

ee

22

POIESZ Zomer magazine