Poiesz - Folder van 27.05.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 21
Hier is pagina 21 van 52 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 27.05.2021 tot 31.07.2021.

Hier is pagina 21 van 52 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 27.05.2021 tot 31.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Poiesz - Folder van 27.05.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 21
POESZ HARKTEN SUPER" Gerookte 2: m Voorbereiding: 15 minuten I LA n Marinadetijd: 1 uur BBQ tijd: 10 minuten LI rna 4 a verse zalm met huid + Werkwijze: + Leg de zalm met de huid naar maire bietensap _ beneden in een schaal. Giet de 20! marinade over de zalm en zorg vire ervoor dat alle zalm in contact Pa komt met het sap. 1 je fraîche * Marineer 1 uur in de koelkast. FRE ne je Spoel daarna af en dep zorgvuldig + % 6 verse dilletakjes droog met keukenpapier. ebenen zou * Snij dunne reepjes sinaas- À Ar appelschil voor garnering. ee _ Dillesaus: + Snij de dille fijn maar houd een = paar takjes apart voor garnering. En * Meng alle ingrediënten voor de * Wel ondertussen de houtsnippers saus. Proef en brengop smaak 10 minuten in koud water en laat PS met peper en zout. uitlekken. Leg hier 2 à 3 handjes € € van op de kolen. ET LA Het roken: * Plaats de zalm met huid naar + Vul de brikettenstarter voor 14 en beneden op het midden van het | saak aan (Gebruiken Has. BREST Leg ed plaats op het granen in de * Zet Hedakserop de BBQ en laat BBQ. Het duurt ongeveer 10-12 de zalm gedurende 10 à 12 min minuten voordat de briketten roken. De temperatuur zal roodgloeiend zijn en de vlammen oplopen tot 70 à 80 °C. Gebruikt Zr au de mE ra de B da RRN Voor p u een kerntemperatuurmeter? een brikettenbasket er plaats een kerntemperatuur 52 - 55 °C. =" schaal met water in het midden. Verdeel de hete briketten over Gerecht afmaken: à I & 2 arkeitenbaskeb; * Haal na hekken de zalm uit de 14 oorderstei = BBQ onder en boven geheel open. ë Sarven dein kann met > ame Noordertrots Chardonnay De BBQ moet 100 °C zijn voor u de saus. Garneer de sla met dille Dd Lekker bij vis en salade. ie kunt roken. en reepjes sinaasappelschil. ur NG > POIESZ Zomer magazine 21
Poiesz - Folder van 27.05.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 21