Poiesz - Folder van 27.05.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 21
Hier is pagina 21 van 52 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 27.05.2021 tot 31.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
POESZ
HARKTEN
SUPER"
Gerookte 2:
m
Voorbereiding: 15 minuten
I LA
n
Marinadetijd: 1 uur
BBQ tijd: 10 minuten
LI
rna
4 a verse zalm met huid
+
Werkwijze:
+ Leg de zalm met de huid naar
maire bietensap _
beneden in een schaal. Giet de
20!
marinade over de zalm en zorg
vire
ervoor dat alle zalm in contact
Pa
komt met het sap.
1
je fraîche
* Marineer 1 uur in de koelkast.
FRE ne
je
Spoel daarna af en dep zorgvuldig
+
%
6 verse dilletakjes
droog met keukenpapier.
ebenen zou
* Snij dunne reepjes sinaas-
À
Ar
appelschil voor garnering.
ee _
Dillesaus:
+ Snij de dille fijn maar houd een
=
paar takjes apart voor garnering.
En
* Meng alle ingrediënten voor de
* Wel ondertussen de houtsnippers
saus. Proef en brengop smaak
10 minuten in koud water en laat
PS
met peper en zout.
uitlekken. Leg hier 2 à 3 handjes
€
€
van op de kolen.
ET
LA
Het roken:
* Plaats de zalm met huid naar
+ Vul de brikettenstarter voor 14 en
beneden op het midden van het
| saak aan (Gebruiken Has.
BREST Leg ed
plaats op het granen in de
* Zet Hedakserop de BBQ en laat
BBQ. Het duurt ongeveer 10-12
de zalm gedurende 10 à 12 min
minuten voordat de briketten
roken. De temperatuur zal
roodgloeiend zijn en de vlammen
oplopen tot 70 à 80 °C. Gebruikt
Zr
au de mE ra
de B
da RRN
Voor p
u een kerntemperatuurmeter?
een brikettenbasket er plaats een
kerntemperatuur 52 - 55 °C.
="
schaal met water in het midden.
Verdeel de hete briketten over
Gerecht afmaken:
à
I
&
2 arkeitenbaskeb;
* Haal na hekken de zalm uit de
14
oorderstei
=
BBQ onder en boven geheel open.
ë Sarven dein kann met
>
ame
Noordertrots Chardonnay
De BBQ moet 100 °C zijn voor u
de saus. Garneer de sla met dille
Dd
Lekker bij vis en salade.
ie
kunt roken.
en reepjes sinaasappelschil.
ur
NG >
POIESZ Zomer magazine
21