Poiesz - Folder van 27.05.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 47




Hier is pagina 47 van 52 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 27.05.2021 tot 31.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

VOORGEGAARD IN TRADITIONELE

ZOMERSE SPARERIBS EN

MAISKOLVEN VAN DE BBQ

HETE LUCHTOVENS VOOR DE PERFECTE

ed

» 1/2 watermeloen in blol

- 2 Poiesz spareribs ketjap of piri piri

GARING OP DE BBQ

okjes

2 maïskolven

- 150 g feta verkruimeld

LEKKER

Steek de barbecue aan. Neem

de spareribs uit de verpakking en

RECEPT

wikkel ze in aluminiumfolie, Leg ze

0

Of

e

ue (of in een

Fi

See

voorverwarmde oven op 180 °C)

Î

ee

at Lo

%

Kook ondertusen de maiskolven 5

minuten voor in rui

end water.

=

Ee

Haal de spareribs uit de folie en

leg ze 10 minuten rechtstreeks op

in

a

het rooster van de ba:

cue (of

ea

oven) zoda

en mooi korstje op

Fn

AL

komt. Keer af en toe. Grill vervolgens

bo

ook de maiskolven en watermeloen.

A

B

Snij de spareribs lo:

met

e feta

n blokjes watermeloen.

a

Serveer met de maiskolven en

geniet van de zomerse maaltijd!

[7274 POIESZ SPARERIBS

ee Ketjap en Piri Piri

ER.

. Makkelijk

Klcaans

(li

et.

nen nen gaat wel heel LRU EL

LA

le producten van Bander:

pe

N

BANDEROS

tds

UC

BANDEROS

u

NDE

ve

[ail

HN

3

BANDEROS

BAND

Fin

=

nn

a

À

7

jh:

iR

ds

ë

Zu

PE

"N

1

Is

POIESZ Zomer magazine 47