Poiesz - Folder van 27.05.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 47
Hier is pagina 47 van 52 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 27.05.2021 tot 31.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
VOORGEGAARD IN TRADITIONELE
ZOMERSE SPARERIBS EN
MAISKOLVEN VAN DE BBQ
HETE LUCHTOVENS VOOR DE PERFECTE
ed
» 1/2 watermeloen in blol
- 2 Poiesz spareribs ketjap of piri piri
GARING OP DE BBQ
okjes
2 maïskolven
- 150 g feta verkruimeld
LEKKER
Steek de barbecue aan. Neem
de spareribs uit de verpakking en
RECEPT
wikkel ze in aluminiumfolie, Leg ze
0
Of
e
ue (of in een
Fi
See
voorverwarmde oven op 180 °C)
Î
ee
at Lo
%
Kook ondertusen de maiskolven 5
minuten voor in rui
end water.
=
Ee
Haal de spareribs uit de folie en
leg ze 10 minuten rechtstreeks op
in
a
het rooster van de ba:
cue (of
ea
oven) zoda
en mooi korstje op
Fn
AL
komt. Keer af en toe. Grill vervolgens
bo
ook de maiskolven en watermeloen.
A
B
Snij de spareribs lo:
met
e feta
n blokjes watermeloen.
a
Serveer met de maiskolven en
geniet van de zomerse maaltijd!
[7274 POIESZ SPARERIBS
ee Ketjap en Piri Piri
ER.
. Makkelijk
Klcaans
(li
et.
nen nen gaat wel heel LRU EL
LA
le producten van Bander:
pe
N
BANDEROS
tds
UC
BANDEROS
u
NDE
ve
[ail
HN
3
BANDEROS
BAND
Fin
=
nn
a
À
7
jh:
iR
ds
ë
Zu
PE
"N
1
Is
POIESZ Zomer magazine 47