Poiesz - Folder van 27.05.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 47
Hier is pagina 47 van 52 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 27.05.2021 tot 31.07.2021.

Hier is pagina 47 van 52 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 27.05.2021 tot 31.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Poiesz - Folder van 27.05.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 47
VOORGEGAARD IN TRADITIONELE ZOMERSE SPARERIBS EN MAISKOLVEN VAN DE BBQ HETE LUCHTOVENS VOOR DE PERFECTE ed » 1/2 watermeloen in blol - 2 Poiesz spareribs ketjap of piri piri GARING OP DE BBQ okjes 2 maïskolven - 150 g feta verkruimeld LEKKER Steek de barbecue aan. Neem de spareribs uit de verpakking en RECEPT wikkel ze in aluminiumfolie, Leg ze 0 Of e ue (of in een Fi See voorverwarmde oven op 180 °C) Î ee at Lo % Kook ondertusen de maiskolven 5 minuten voor in rui end water. = Ee Haal de spareribs uit de folie en leg ze 10 minuten rechtstreeks op in a het rooster van de ba: cue (of ea oven) zoda en mooi korstje op Fn AL komt. Keer af en toe. Grill vervolgens bo ook de maiskolven en watermeloen. A B Snij de spareribs lo: met e feta n blokjes watermeloen. a Serveer met de maiskolven en geniet van de zomerse maaltijd! [7274 POIESZ SPARERIBS ee Ketjap en Piri Piri ER. . Makkelijk Klcaans (li et. nen nen gaat wel heel LRU EL LA le producten van Bander: pe N BANDEROS tds UC BANDEROS u NDE ve [ail HN 3 BANDEROS BAND Fin = nn a À 7 jh: iR ds ë Zu PE "N 1 Is POIESZ Zomer magazine 47
Poiesz - Folder van 27.05.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 47