Poiesz - Folder van 27.05.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 20
Hier is pagina 20 van 52 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 27.05.2021 tot 31.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
+
=
td
he
N
De
=
Fa
=
a
der
=
—
AN
er
==
oi
ee
==
af
Ey
x
=
e7
A
ES
M4
zen
5
=
|
ti
nr
>
En
er
F
ÿ
=
le
IR
FA
fe
a
5
ge
Wi
8
=
4
kh =
Bed
ie
35
af
+
7
U
a
Extra lekker met toevoeging van gegrilde
à
Le
Bi"
cherrytomate
eg deze 10 minuten in
een vuurvaste schaal, op smaak gebracht
ren olijfolie, op het
nn Bestrooi met gesneden
verse basilicu
eve
Ingrediënten voor 4 personen:
1
Il
‚th
A
A
ribeye:
van 25
C (zie pag. 25), voorberei 15 minuten,
Op de barbecue:
+
Grilltijd: 3
Voorbereiding: 15 minuten,
0
il
en
Bereid de barbecue voor om te gebruiken voor
| 1
4 stuks runder ribeye
5 takjes peterseli
de 50/50 methode (direct/indirect) rond de 225 °C
Olij
5 takjes verse basilicur
Plaats de schaal op de rand van de BBQ en grill
E
5
bakje à 25,
Noordertrots cherrytomaten
Geraspte schil van een halve citroen
de aardappelen tot de buitenkant krokant is
|
en de binnenkant gaar (30-40 minuten).
1 pakje à 250 gram re
boter
2
1 teen knoflool
Grillen van de runder ribeye:
Laat het vlees op kamertemperatuur komen
Kruidenboter:
Hasselback aardappelen:
(45 minuten op het aanrecht laten staan)
Klop de boter los met een mixer.
In de keuken:
Verhit de BBQ door op een temperatuur van 250 °C.
Draai in een keukenblender de geplukte
* Snij de re in uns plakjes in, maar
Stel de kerntemperatuurmeter in op 47 °C in het
peterselie, verse knoflook, tijm, basilicum
niet geheel doo
d
4
:
fijn en voeg bij de boter.
A
A,
|
(y
Roer alles door elkaar en nn op smaak
mooie plakjes.
met de citroenschil, peper en
Kook de aardappelen met schil in 8 minuten
Begint het vlees aan de zijkant uit te drogen? Laat
+ Leg op de werkbank een stuk fn en
voor
het los van de grill? Dan kunt u het een kwartslag
leg daarop een stuk plastic folie. Schep de
Plaats de aardappelen vervolgens in een
draaien (niet omdraaien,
Wordt het vlees dof aan de bovenkant? Draai het
kruidenboter in het midden op de folie, vouw
vuurvaste schaal en besprenkel met olijfolie
de folie over de boter en maak er een rol van
Voeg naar smaak zout en peper toe.
dan om en laat in totaal 3-5 minuten grillen en
=
Leg in de koeling om op te stijven
minimaal 5-10 minuten rusten. Houd de
|
Es
kerntemperatuur in de gaten!
akk,
er
u,
È