Poiesz - Folder van 27.05.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 20




Hier is pagina 20 van 52 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 27.05.2021 tot 31.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

+

=

td

he

N

De

=

Fa

=

a

der

=



AN

er

==

oi

ee

==

af

Ey

x

=

e7

A

ES

M4

zen

5

=

|

ti

nr

>

En

er

F

ÿ

=

le

IR

FA

fe

a

5

ge

Wi

8

=

4

kh =

Bed

ie

35

af

+

7

U

a

Extra lekker met toevoeging van gegrilde

à

Le

Bi"

cherrytomate

eg deze 10 minuten in

een vuurvaste schaal, op smaak gebracht

ren olijfolie, op het

nn Bestrooi met gesneden

verse basilicu

eve

Ingrediënten voor 4 personen:

1

Il

‚th

A

A

ribeye:

van 25

C (zie pag. 25), voorberei 15 minuten,

Op de barbecue:

+

Grilltijd: 3

Voorbereiding: 15 minuten,

0

il

en

Bereid de barbecue voor om te gebruiken voor

| 1

4 stuks runder ribeye

5 takjes peterseli

de 50/50 methode (direct/indirect) rond de 225 °C

Olij

5 takjes verse basilicur

Plaats de schaal op de rand van de BBQ en grill

E

5

bakje à 25,

Noordertrots cherrytomaten

Geraspte schil van een halve citroen

de aardappelen tot de buitenkant krokant is

|

en de binnenkant gaar (30-40 minuten).

1 pakje à 250 gram re

boter

2

1 teen knoflool

Grillen van de runder ribeye:

Laat het vlees op kamertemperatuur komen

Kruidenboter:

Hasselback aardappelen:

(45 minuten op het aanrecht laten staan)

Klop de boter los met een mixer.

In de keuken:

Verhit de BBQ door op een temperatuur van 250 °C.

Draai in een keukenblender de geplukte

* Snij de re in uns plakjes in, maar

Stel de kerntemperatuurmeter in op 47 °C in het

peterselie, verse knoflook, tijm, basilicum

niet geheel doo

d

4

:

fijn en voeg bij de boter.

A

A,

|

(y

Roer alles door elkaar en nn op smaak

mooie plakjes.

met de citroenschil, peper en

Kook de aardappelen met schil in 8 minuten

Begint het vlees aan de zijkant uit te drogen? Laat

+ Leg op de werkbank een stuk fn en

voor

het los van de grill? Dan kunt u het een kwartslag

leg daarop een stuk plastic folie. Schep de

Plaats de aardappelen vervolgens in een

draaien (niet omdraaien,

Wordt het vlees dof aan de bovenkant? Draai het

kruidenboter in het midden op de folie, vouw

vuurvaste schaal en besprenkel met olijfolie

de folie over de boter en maak er een rol van

Voeg naar smaak zout en peper toe.

dan om en laat in totaal 3-5 minuten grillen en

=

Leg in de koeling om op te stijven

minimaal 5-10 minuten rusten. Houd de

|

Es

kerntemperatuur in de gaten!

akk,

er

u,

È