Poiesz - Folder van 27.05.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 20
Hier is pagina 20 van 52 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 27.05.2021 tot 31.07.2021.

Hier is pagina 20 van 52 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 27.05.2021 tot 31.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Poiesz - Folder van 27.05.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 20
+ = td he N De = Fa = a der = — AN er == oi ee == af Ey x = e7 A ES M4 zen 5 = | ti nr > En er F ÿ = le IR FA fe a 5 ge Wi 8 = 4 kh = Bed ie 35 af + 7 U a Extra lekker met toevoeging van gegrilde à Le Bi" cherrytomate eg deze 10 minuten in een vuurvaste schaal, op smaak gebracht ren olijfolie, op het nn Bestrooi met gesneden verse basilicu eve Ingrediënten voor 4 personen: 1 Il ‚th A A ribeye: van 25 C (zie pag. 25), voorberei 15 minuten, Op de barbecue: + Grilltijd: 3 Voorbereiding: 15 minuten, 0 il en Bereid de barbecue voor om te gebruiken voor | 1 4 stuks runder ribeye 5 takjes peterseli de 50/50 methode (direct/indirect) rond de 225 °C Olij 5 takjes verse basilicur Plaats de schaal op de rand van de BBQ en grill E 5 bakje à 25, Noordertrots cherrytomaten Geraspte schil van een halve citroen de aardappelen tot de buitenkant krokant is | en de binnenkant gaar (30-40 minuten). 1 pakje à 250 gram re boter 2 1 teen knoflool Grillen van de runder ribeye: Laat het vlees op kamertemperatuur komen Kruidenboter: Hasselback aardappelen: (45 minuten op het aanrecht laten staan) Klop de boter los met een mixer. In de keuken: Verhit de BBQ door op een temperatuur van 250 °C. Draai in een keukenblender de geplukte * Snij de re in uns plakjes in, maar Stel de kerntemperatuurmeter in op 47 °C in het peterselie, verse knoflook, tijm, basilicum niet geheel doo d 4 : fijn en voeg bij de boter. A A, | (y Roer alles door elkaar en nn op smaak mooie plakjes. met de citroenschil, peper en Kook de aardappelen met schil in 8 minuten Begint het vlees aan de zijkant uit te drogen? Laat + Leg op de werkbank een stuk fn en voor het los van de grill? Dan kunt u het een kwartslag leg daarop een stuk plastic folie. Schep de Plaats de aardappelen vervolgens in een draaien (niet omdraaien, Wordt het vlees dof aan de bovenkant? Draai het kruidenboter in het midden op de folie, vouw vuurvaste schaal en besprenkel met olijfolie de folie over de boter en maak er een rol van Voeg naar smaak zout en peper toe. dan om en laat in totaal 3-5 minuten grillen en = Leg in de koeling om op te stijven minimaal 5-10 minuten rusten. Houd de | Es kerntemperatuur in de gaten! akk, er u, È
Poiesz - Folder van 27.05.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 20