Poiesz - Folder van 27.05.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 25


Hier is pagina 25 van 52 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 27.05.2021 tot 31.07.2021.



Poiesz Folder 27.05.2021

Hier is pagina 25 van 52 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 27.05.2021 tot 31.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Poiesz - Folder van 27.05.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 25

1313 methodes Direct grillen M hebben + eld of J Leg bovenop de HAR Al C heeft bereikt plaatst u het Voorbeeld BBQ gerechten: Biefstuk, hamburger, spiesen, groenten M 7 1 L 1 Leg de biefstuk | fl p 1: m uur). Begint het vlees aan de zijkant uit te drogen? Laat het sv van de grill Draai it niet om, maar ke in een ele hoek (op ii 00 uur) Wordt J de kernthermometer! Indirect grillen € € ë Hoe? Plaats brandende briketten aan rn m Sluit de deksel Ad schuif open Zet het raken. Bovendien hoeft de temperatuur here nammen 50150 methode namelijk indirect en direct grillen j fe Ad, RBI tst Ad A Q. Voor extra Dal kunt u nahen) L | toevoegen Dit i Dit is de indirecte methode verse ananas. gegrild is zoals spiesen en BBQ worsten Roken op 44£efen L N Fe RE te 0 temperatuur van maximaal 100 °C. Houtsnippers zijn verkrijgbaar bij BBQ speciaalzaken PUUR

Poiesz - Folder van 27.05.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 25