Poiesz - Folder van 27.05.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 43
Hier is pagina 43 van 52 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 27.05.2021 tot 31.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
+
er
el
à
Pd
vn
=
>
ons”,
ms
“M
Le
.
!
=
I
?
à
2
5
in
À
Le
ou
7
2
2
er)
Bij de zo
TE
>
las
es
oort
ijs
N
!
À
HANG-OP YOGHURTIJS
{ WATERIJSJES MET VERS
MET SNICKERSSMAAK
FRUIT EN CRANBERRYSAP
Ingrediënten voor 6 ijsjes
Bereidingstijd:
10 minuten
Bereidingstijd:
: 8-10 uur
1 pak à 1 liter
yoghurt
10 minuten, invriezen: 8-10 uur
Yoghurt hang-op maken: 10 uur
Ingrediënten voor 6 ijsjes
; eetlepels poedersuiker
1 pak à 1 liter Healthy people cranberrysap
Werkwijze:
of g woon fruitwater_
- Leg = schone, met En uitgespoelde Iheedaek in een grote beslagkom
100 gram rode bessen
P
A
100 gram blauwe bessen _
e ©
100 gram aardbeien
en.
se gootsteen. Laat de yoghurt Dr uur AIeRK
|
meng dit
=
met de yoghurt otdat de hangop romig en dik is.
Werkwijze:
= Verwijder het kroontje van de aardbeien en
a
halveer ze.
yoghurt. Voeg de poedersuiker naar smaak toe.
— Vul de ijsvormpjes willekeurig met het fruit en
= Schep het mengsel in een beker oi ijsvorm. Tik de vorm een paar heer op de ai
vul ze met cranberrysap/fruitwater.
P
10 uur invriezen.
= Deksel erop, stokjes erin en zet de ijsvormpjes
een nacht in de vriezer.
Tije: D
Bekijk de receptvideo op [s]
www. poiesz-supermarkten.nl/