Poiesz - Folder van 27.05.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 43




Hier is pagina 43 van 52 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 27.05.2021 tot 31.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

+

er

el

à

Pd

vn

=

>

ons”,

ms

“M

Le

.

!

=

I

?

à

2

5

in

À

Le

ou

7

2

2

er)

Bij de zo

TE

>

las

es

oort

ijs

N

!

À

HANG-OP YOGHURTIJS

{ WATERIJSJES MET VERS

MET SNICKERSSMAAK

FRUIT EN CRANBERRYSAP

Ingrediënten voor 6 ijsjes

Bereidingstijd:

10 minuten

Bereidingstijd:

: 8-10 uur

1 pak à 1 liter

yoghurt

10 minuten, invriezen: 8-10 uur

Yoghurt hang-op maken: 10 uur

Ingrediënten voor 6 ijsjes

; eetlepels poedersuiker

1 pak à 1 liter Healthy people cranberrysap

Werkwijze:

of g woon fruitwater_

- Leg = schone, met En uitgespoelde Iheedaek in een grote beslagkom

100 gram rode bessen

P

A

100 gram blauwe bessen _

e ©

100 gram aardbeien

en.

se gootsteen. Laat de yoghurt Dr uur AIeRK

|

meng dit

=

met de yoghurt otdat de hangop romig en dik is.

Werkwijze:

= Verwijder het kroontje van de aardbeien en

a

halveer ze.

yoghurt. Voeg de poedersuiker naar smaak toe.

— Vul de ijsvormpjes willekeurig met het fruit en

= Schep het mengsel in een beker oi ijsvorm. Tik de vorm een paar heer op de ai

vul ze met cranberrysap/fruitwater.

P

10 uur invriezen.

= Deksel erop, stokjes erin en zet de ijsvormpjes

een nacht in de vriezer.

Tije: D

Bekijk de receptvideo op [s]

www. poiesz-supermarkten.nl/