Poiesz - Folder van 27.05.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 43
Hier is pagina 43 van 52 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 27.05.2021 tot 31.07.2021.

Hier is pagina 43 van 52 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 27.05.2021 tot 31.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Poiesz - Folder van 27.05.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 43
+ er el à Pd vn = > ons”, ms “M Le . ! = I ? à 2 5 in À Le ou 7 2 2 er) Bij de zo TE > las es oort ijs N ! À HANG-OP YOGHURTIJS { WATERIJSJES MET VERS MET SNICKERSSMAAK FRUIT EN CRANBERRYSAP Ingrediënten voor 6 ijsjes Bereidingstijd: 10 minuten Bereidingstijd: : 8-10 uur 1 pak à 1 liter yoghurt 10 minuten, invriezen: 8-10 uur Yoghurt hang-op maken: 10 uur Ingrediënten voor 6 ijsjes ; eetlepels poedersuiker 1 pak à 1 liter Healthy people cranberrysap Werkwijze: of g woon fruitwater_ - Leg = schone, met En uitgespoelde Iheedaek in een grote beslagkom 100 gram rode bessen P A 100 gram blauwe bessen _ e © 100 gram aardbeien en. se gootsteen. Laat de yoghurt Dr uur AIeRK | meng dit = met de yoghurt otdat de hangop romig en dik is. Werkwijze: = Verwijder het kroontje van de aardbeien en a halveer ze. yoghurt. Voeg de poedersuiker naar smaak toe. — Vul de ijsvormpjes willekeurig met het fruit en = Schep het mengsel in een beker oi ijsvorm. Tik de vorm een paar heer op de ai vul ze met cranberrysap/fruitwater. P 10 uur invriezen. = Deksel erop, stokjes erin en zet de ijsvormpjes een nacht in de vriezer. Tije: D Bekijk de receptvideo op [s] www. poiesz-supermarkten.nl/
Poiesz - Folder van 27.05.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 43