Poiesz - Folder van 27.05.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 34
Hier is pagina 34 van 52 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 27.05.2021 tot 31.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
/
|
À
=”
ay
€
':
es
e
2
gee,
Là
es
{
fl
pen
Were"
ae
“i
Zomerse kipsalade
iu een weckpot
or
SR
Werkwijze:
Bouw de salade als volgt
+ Verwarm 2 eetlepels vloeibaar
op in 3 lagen:
VN sr
F
bakken en braden en bak de
+ Leg onder in de weckpot een laagje
=
—
>
Knbegbeuen in 8 minuten
kropsla mix, daarop avocado en de
goudbruin.
kip, 3-4 parten cherrytomaat,
+ Blus af met een scheutje water,
daarna de bieslook, een paar
be
doe de deksel op de pan en laat
croutons en maïskorrels. Drup er
NN
I
nog 15 minuten doorgaren. Laat de
nog een paar druppels dressing op.
|
kip daarna afkoelen.
« Bedek dit met een laagje kropsla-
* Pluk het vlees van de afgekoelde
mix en herhaal de ingrediënten.
kippenbouten. Drup er wat caesar
« Garneer de salade met een /2
ien,
= —
dressing overheen en houd apart.
gekookt ei en een stukje kip.
A
ALT
+ Kook de eieren 7 minuten in
kokend water, pellen en apart
Tip: De kip kunt u een (halve) dag
a
van te voren al braden en in de
7
« Halveer de avocado’s, verwijder de
koelkast bewaren.
pit en schep het vruchtvlees uit de
9
vrucht. Snij de avocado's in
.
blokken, besprenkel met limoen
Bereidingstijd: 15-20 minuten
en peper en houd apart.
Voor 4 personen:
8
+ Halveer de cherrytomaten (snij
2a
grotere exemplaren in vieren).
Sap van een imoen
2e
ns
Snij de bieslook in stukken van
circa 3 cm.
lepels ceasar dres
ie eieren
12 Noordertr
h
jor lle
: en op
=
lee book pi
mie
%
À
"=
"
34 PUUR POIESZ Lente magazine
à
u
|