Poiesz - Folder van 27.05.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 34




Hier is pagina 34 van 52 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 27.05.2021 tot 31.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

/

|

À

=”

ay



':

es

e

2

gee,



es

{

fl

pen

Were"

ae

“i

Zomerse kipsalade

iu een weckpot

or

SR

Werkwijze:

Bouw de salade als volgt

+ Verwarm 2 eetlepels vloeibaar

op in 3 lagen:

VN sr

F

bakken en braden en bak de

+ Leg onder in de weckpot een laagje

=



>

Knbegbeuen in 8 minuten

kropsla mix, daarop avocado en de

goudbruin.

kip, 3-4 parten cherrytomaat,

+ Blus af met een scheutje water,

daarna de bieslook, een paar

be

doe de deksel op de pan en laat

croutons en maïskorrels. Drup er

NN

I

nog 15 minuten doorgaren. Laat de

nog een paar druppels dressing op.

|

kip daarna afkoelen.

« Bedek dit met een laagje kropsla-

* Pluk het vlees van de afgekoelde

mix en herhaal de ingrediënten.

kippenbouten. Drup er wat caesar

« Garneer de salade met een /2

ien,

= —

dressing overheen en houd apart.

gekookt ei en een stukje kip.

A

ALT

+ Kook de eieren 7 minuten in

kokend water, pellen en apart

Tip: De kip kunt u een (halve) dag

a

van te voren al braden en in de

7

« Halveer de avocado’s, verwijder de

koelkast bewaren.

pit en schep het vruchtvlees uit de

9

vrucht. Snij de avocado's in

.

blokken, besprenkel met limoen

Bereidingstijd: 15-20 minuten

en peper en houd apart.

Voor 4 personen:

8

+ Halveer de cherrytomaten (snij

2a

grotere exemplaren in vieren).

Sap van een imoen

2e

ns

Snij de bieslook in stukken van

circa 3 cm.

lepels ceasar dres

ie eieren

12 Noordertr

h

jor lle

: en op

=

lee book pi

mie

%

À

"=

"

34 PUUR POIESZ Lente magazine

à

u

|