Poiesz - Folder van 27.05.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 23
Hier is pagina 23 van 52 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 27.05.2021 tot 31.07.2021.

Hier is pagina 23 van 52 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 27.05.2021 tot 31.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Poiesz - Folder van 27.05.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 23
er POEZ SUPER" En [7 | 4 16 (| me | ac re à FF ka u mt er î 7 “+ ; £ Er RE: u ÈS % ad Pt. | en Er En Ze 7 Ingrediënten voor 4 personen: 7 Grillmethode: Directe hoge warmte van 200 — 230 °C (zie pag. 25) VEGA F ZN Voorbereiding: 18 - 20 minuten, Grilltijd: 15 minuten } : vegetarische burgers : en mayonaise 0 N h 17) ze tn gemeden 4 LE 5 in joen Io zen gesnipperde ui Riesling = Werkwijze: Op de BBQ: « Halveer de avocado’s en snij deze in kleine * Bereid de BBQ voor op directe hoge warmte. blokjes op de snijplank. Prak de avocado's fijn * Gril de vegaburgers 8-10 minuten boven * Voeg ui, knoflook en rode peper toe aan de directe hoge warmte met gesloten deksel geprakte avocado. Eenmaal keren. * Snij de tomaten in vieren en verwijder de * Gril tijdens de laatste minuten de broodjes. zaadlijsten. Snij in reepjes en daarna in blokjes. Verdeel de avocadocrème en sla over de RE * Voeg de mona, rater en Hola toe aan de a d vega bien. ere de vegaburgers J fijngesneden koriander erdoor. > * Houd de crème apart. = mn = =. > er N < 2% a u ul »
Poiesz - Folder van 27.05.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 23