Poiesz - Folder van 27.05.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 23




Hier is pagina 23 van 52 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 27.05.2021 tot 31.07.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

er

POEZ

SUPER"

En

[7

|

4

16

(|

me

|

ac

re

à

FF

ka

u

mt

er

î

7

“+

;

£

Er

RE: u

ÈS

%

ad

Pt.

|

en

Er

En

Ze

7

Ingrediënten voor 4 personen:

7

Grillmethode: Directe hoge warmte van 200 — 230 °C (zie pag. 25)

VEGA

F

ZN

Voorbereiding: 18 - 20 minuten, Grilltijd: 15 minuten

}

: vegetarische burgers

: en mayonaise

0

N

h

17)

ze tn gemeden 4

LE

5

in

joen

Io

zen gesnipperde ui

Riesling

=

Werkwijze:

Op de BBQ:

« Halveer de avocado’s en snij deze in kleine

* Bereid de BBQ voor op directe hoge warmte.

blokjes op de snijplank. Prak de avocado's fijn

* Gril de vegaburgers 8-10 minuten boven

* Voeg ui, knoflook en rode peper toe aan de

directe hoge warmte met gesloten deksel

geprakte avocado.

Eenmaal keren.

* Snij de tomaten in vieren en verwijder de

* Gril tijdens de laatste minuten de broodjes.

zaadlijsten. Snij in reepjes en daarna in blokjes.

Verdeel de avocadocrème en sla over de

RE

* Voeg de mona, rater en Hola toe

aan de a

d

vega bien. ere de vegaburgers

J

fijngesneden koriander erdoor.

>

* Houd de crème apart.

=

mn

=

=.

>

er

N <

2%

a

u

ul

»