Poiesz - Folder van 27.05.2021 tot 31.07.2021 - Pagina 23
Hier is pagina 23 van 52 pagina's van de Poiesz folder, geldig van 27.05.2021 tot 31.07.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
er
POEZ
SUPER"
En
[7
|
4
16
(|
me
|
ac
re
à
FF
ka
u
mt
er
î
7
“+
;
£
Er
RE: u
ÈS
%
ad
Pt.
|
en
Er
En
Ze
7
Ingrediënten voor 4 personen:
7
Grillmethode: Directe hoge warmte van 200 — 230 °C (zie pag. 25)
VEGA
F
ZN
Voorbereiding: 18 - 20 minuten, Grilltijd: 15 minuten
}
: vegetarische burgers
: en mayonaise
0
N
h
17)
ze tn gemeden 4
LE
5
in
joen
Io
zen gesnipperde ui
Riesling
=
Werkwijze:
Op de BBQ:
« Halveer de avocado’s en snij deze in kleine
* Bereid de BBQ voor op directe hoge warmte.
blokjes op de snijplank. Prak de avocado's fijn
* Gril de vegaburgers 8-10 minuten boven
* Voeg ui, knoflook en rode peper toe aan de
directe hoge warmte met gesloten deksel
geprakte avocado.
Eenmaal keren.
* Snij de tomaten in vieren en verwijder de
* Gril tijdens de laatste minuten de broodjes.
zaadlijsten. Snij in reepjes en daarna in blokjes.
Verdeel de avocadocrème en sla over de
RE
* Voeg de mona, rater en Hola toe
aan de a
d
vega bien. ere de vegaburgers
J
fijngesneden koriander erdoor.
>
* Houd de crème apart.
=
mn
=
=.
>
er
N <
2%
a
u
ul
»