Dirk - Folder van 11.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 17




Hier is pagina 17 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 11.04.2021 tot 02.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Nathan Meyer is niet alleen BBO-fan vanwege het heerlijke eten. Ook de

goede gesprekken en het feit dat je buiten bent en geen haast hebt, maken

hem een groot liefhebber.

pe

Nathan mag zich de ongekroonde BBQ-

M:

d

koning van Rotterdam noemen. Hij was

=

immers de eerste die op festivals stond

met een barbecue. “Ik ben echt van

soulfood, de Creoolse en Caribische

a

keuken.” Zijn gouden tip? “Altijd droge

LL

a

|

>

kruiden op de kolen, pimentkorrels,

kruidnagel, steranijs, laurier, tijm, roze-

%

marijn. De rook marineert het vlees.

r

7

Sowieso marineer ik vlees altijd zelf. In

|

Li

19]

kant-en-klaar marinades zit veel suiker

NS

&

en dat laat je vlees aanbranden.”

|

5

“Barbecueën is gezelligheid, goede

E

gesprekken, lekker weer en geen haast

ET

Een dure barbecue is onnodig. Ook

1

vlees hoeft niet duur te zijn. De

Nd

| la

vleesproducten van Dirk zijn zeker

fl

geschikt voor de barbecue. Dirk vind

ik een fijne winkel, nergens is de

À

à

N

Le

Italiaanse koffie die wij drinken goed-

a

8

koper. Hoeveel wij kwijt zijn aan bood-

1

schappen? Ongeveer 350 euro per



maand. Prima.”

5

Ke

heer

S

Pr

Er

Ce

IE

zi

À

| 4

{iA

0

il

Tr

7

A

4 |

u

4

m

En

Le

De



Rn

A

x

N

{A

\

À

A

a

ns

Fotografie Mijn Boodschappen: Marwan Magroun

17