Dirk - Folder van 11.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 17
Hier is pagina 17 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 11.04.2021 tot 02.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Nathan Meyer is niet alleen BBO-fan vanwege het heerlijke eten. Ook de
goede gesprekken en het feit dat je buiten bent en geen haast hebt, maken
hem een groot liefhebber.
pe
Nathan mag zich de ongekroonde BBQ-
M:
d
koning van Rotterdam noemen. Hij was
=
immers de eerste die op festivals stond
met een barbecue. “Ik ben echt van
soulfood, de Creoolse en Caribische
a
keuken.” Zijn gouden tip? “Altijd droge
LL
a
|
>
kruiden op de kolen, pimentkorrels,
kruidnagel, steranijs, laurier, tijm, roze-
%
marijn. De rook marineert het vlees.
r
7
Sowieso marineer ik vlees altijd zelf. In
|
Li
19]
kant-en-klaar marinades zit veel suiker
NS
&
en dat laat je vlees aanbranden.”
|
5
“Barbecueën is gezelligheid, goede
E
gesprekken, lekker weer en geen haast
ET
Een dure barbecue is onnodig. Ook
1
vlees hoeft niet duur te zijn. De
Nd
| la
vleesproducten van Dirk zijn zeker
fl
geschikt voor de barbecue. Dirk vind
ik een fijne winkel, nergens is de
À
à
N
Le
Italiaanse koffie die wij drinken goed-
a
8
koper. Hoeveel wij kwijt zijn aan bood-
1
schappen? Ongeveer 350 euro per
“
maand. Prima.”
5
Ke
heer
S
Pr
Er
Ce
IE
zi
À
| 4
{iA
0
il
Tr
7
A
4 |
u
4
m
En
Le
De
“
Rn
A
x
N
{A
\
À
A
a
ns
Fotografie Mijn Boodschappen: Marwan Magroun
17