Dirk - Folder van 11.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 30
Hier is pagina 30 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 11.04.2021 tot 02.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Barhecue
.
Hoe
ge
LL
Ga
doe je dat?
€
Ba
f
Hoe pof je een aardappel?
a
u
fe
a
Prik een schoongeboende, vast
&
Ea
kokende aardappel een paar
\
keer in met een vork en verpak
in aluminiumfolie. Leg de aard-
&
pe
=
À
appel aan de zijkant, net naast
dé
>
es
de hete kolen in de barbecue en
sluit af met de deksel. Laat in
Kip-kerriespiesjes
Speklaprollade met salsa verde
20 - 30 minuten gaar poffen. De
EE OEM
EEE CE
aardappel is gaar als je er met
hoofdgerecht - 4 pers. - 30 min.
hoofdgerecht -4 pers
een vork zonder weerstand in
60 min. (+10 min. wachttijd)
kunt prikken.
m400 gr kipdijfilet
m2elolijfolie
m2 el Italiaanse kruiden
m1 el kerriepoeder pikant
m3 tenen knoflook
m2 groene paprika's
m1 el venkelzaad
an
= 250 gr ananasstukjes
m6 speklappen
À
CN
Hl
m5 gr koriander
m1 citroen
ë
1
mextra no
satéstokjes
m2 ansjovisfilets
fs
a
bamboe 18 cm
m20 gr platte peterselie
}
PA
Ce
m20 gr basilicum
44
En
ec
1. Snijd elke kipdijfilet in 6 gelike
m6 el olijfolie
stukken. Schep om met de
mextra nodig: keukentouw, staafmixer
Lif
X
Ne
olijfolie, kerrie, peper en zout.
Rot
(A
Verwijder de steel en zaadlijsten
1. Snijd de knoflook fijn. Kneus het ven-
rin
LA
WZ
van de paprika's en snijd in
kelzaad. Meng de Italiaanse kruiden,
NL
À:
Ÿ
2 tenen knoflook en het venkelzaad en
A
\
24 stukjes
>
2
2. Hak de koriander fijn. Rijg een
wrijf de speklappen ermee in. Bestrooi
N
I
stukje paprika, ananas en kip aan
met peper en zout en leg drie speklap- à
een satéstokje en herhaal nog
pen in de lengte op elkaar. Bind met
3
8
Es
twee keer. Maak zo nog 7 stokjes.
het touw vast tot een minirollade.
A
Gril in circa 15-20 minuten goud-
Maak er zo nog een. Rooster op de
bruin en gaar op de barbecue:
barbecue in circa 45 minuten rondom
Gocktailgarnalen
=
Garneer met de koriander.
goudbruin en gaar.
BEVAT PP. 1112 K4/266 KCAL, 15 G VET WAAR-
2. Rasp intussen voor de salsa verde
Meng 90 gr garnalen met de cockt:
I
saus uit het bakje en schep in een gepofte.
RED
VAN 4 G VERZADIGD, 11 G KOOLHYDRATEN
de schil van de citroen en pers de
aardappel. Garneer met verse dille.
WAARVAN 10 G SUIKERS, 20 G EIWIT, 1 G ZOUT
vrucht uit. Doe het sap en de rasp met
BEVAT PP. 1063 K/254 KCAL, 8 G VET WAARVAN 1 GVERZA- |
EN 3 G VOEDINGSVEZEL
de ansjovisfilets, de rest van de knof-
DIGD, 25 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 3 G SUIKERS, 196
WIJNTIP Cruse Selection merlot
look, peterselie, basilicum en de olijf-
EIWIT, 2G ZOUT EN 2 G VOEDINGSVEZEL
olie in een hoge beker en pureer met
de staafmixer tot een saus. Breng op
smaak met peper en zout
3. Neem de rollades van de barbecue
en laat 10 minuten rusten onder alumi-
niumfolie. Snijd in plakjes en serveer
met de salsa verde.
BEVAT PP. 3227 KJJ77I KCAL, 69 G VET WAARVAN 23 G
VERZADIGD, 3 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 1 G SUI-
KERS, 33 G EIWIT, 1 G ZOUT EN 1 G VOEDINGSVEZEL
30
WIJNTIP Sunny Mountain Shiraz
|