Dirk - Folder van 11.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 30


Hier is pagina 30 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 11.04.2021 tot 02.05.2021.



Dirk Folder 11.04.2021

Hier is pagina 30 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 11.04.2021 tot 02.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Dirk - Folder van 11.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 30

Barhecue . Hoe ge LL Ga doe je dat? € Ba f Hoe pof je een aardappel? a u fe a Prik een schoongeboende, vast & Ea kokende aardappel een paar \ keer in met een vork en verpak in aluminiumfolie. Leg de aard- & pe = À appel aan de zijkant, net naast dé > es de hete kolen in de barbecue en sluit af met de deksel. Laat in Kip-kerriespiesjes Speklaprollade met salsa verde 20 - 30 minuten gaar poffen. De EE OEM EEE CE aardappel is gaar als je er met hoofdgerecht - 4 pers. - 30 min. hoofdgerecht -4 pers een vork zonder weerstand in 60 min. (+10 min. wachttijd) kunt prikken. m400 gr kipdijfilet m2elolijfolie m2 el Italiaanse kruiden m1 el kerriepoeder pikant m3 tenen knoflook m2 groene paprika's m1 el venkelzaad an = 250 gr ananasstukjes m6 speklappen À CN Hl m5 gr koriander m1 citroen ë 1 mextra no satéstokjes m2 ansjovisfilets fs a bamboe 18 cm m20 gr platte peterselie } PA Ce m20 gr basilicum 44 En ec 1. Snijd elke kipdijfilet in 6 gelike m6 el olijfolie stukken. Schep om met de mextra nodig: keukentouw, staafmixer Lif X Ne olijfolie, kerrie, peper en zout. Rot (A Verwijder de steel en zaadlijsten 1. Snijd de knoflook fijn. Kneus het ven- rin LA WZ van de paprika's en snijd in kelzaad. Meng de Italiaanse kruiden, NL À: Ÿ 2 tenen knoflook en het venkelzaad en A \ 24 stukjes > 2 2. Hak de koriander fijn. Rijg een wrijf de speklappen ermee in. Bestrooi N I stukje paprika, ananas en kip aan met peper en zout en leg drie speklap- à een satéstokje en herhaal nog pen in de lengte op elkaar. Bind met 3 8 Es twee keer. Maak zo nog 7 stokjes. het touw vast tot een minirollade. A Gril in circa 15-20 minuten goud- Maak er zo nog een. Rooster op de bruin en gaar op de barbecue: barbecue in circa 45 minuten rondom Gocktailgarnalen = Garneer met de koriander. goudbruin en gaar. BEVAT PP. 1112 K4/266 KCAL, 15 G VET WAAR- 2. Rasp intussen voor de salsa verde Meng 90 gr garnalen met de cockt: I saus uit het bakje en schep in een gepofte. RED VAN 4 G VERZADIGD, 11 G KOOLHYDRATEN de schil van de citroen en pers de aardappel. Garneer met verse dille. WAARVAN 10 G SUIKERS, 20 G EIWIT, 1 G ZOUT vrucht uit. Doe het sap en de rasp met BEVAT PP. 1063 K/254 KCAL, 8 G VET WAARVAN 1 GVERZA- | EN 3 G VOEDINGSVEZEL de ansjovisfilets, de rest van de knof- DIGD, 25 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 3 G SUIKERS, 196 WIJNTIP Cruse Selection merlot look, peterselie, basilicum en de olijf- EIWIT, 2G ZOUT EN 2 G VOEDINGSVEZEL olie in een hoge beker en pureer met de staafmixer tot een saus. Breng op smaak met peper en zout 3. Neem de rollades van de barbecue en laat 10 minuten rusten onder alumi- niumfolie. Snijd in plakjes en serveer met de salsa verde. BEVAT PP. 3227 KJJ77I KCAL, 69 G VET WAARVAN 23 G VERZADIGD, 3 G KOOLHYDRATEN WAARVAN 1 G SUI- KERS, 33 G EIWIT, 1 G ZOUT EN 1 G VOEDINGSVEZEL 30 WIJNTIP Sunny Mountain Shiraz |

Dirk - Folder van 11.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 30