Dirk - Folder van 11.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 21




Hier is pagina 21 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 11.04.2021 tot 02.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Dirk deelt met jou de beste barbecuetips en recepten. Doe er je

voordeel mee. Boodschappenlijstje maken, naar Dirk en aansteken

die barbecue.

y

Aubergineburger

hoofdgerecht -4 pers. - 30 min.

2 vega haml

rgers

À aubergine

el olijfolie

el tzatziki

1 tomaat

1 rode ui

10 gr jonge bladsla

extra nodig: 4 satóprikkers

1. Halveer de burgers en vorm er

vier kleine burgers van. Snijd de

k

aubergine in 8 plakken van 3 cm

ge

dikte. Bestrijk de burgers en auber-

gineplakken rondorn met de olijfolie

\

en bestrooi met peper en zout. Gril

in circa 8 minuten goudbruin en

u

=

gaar op de barbecue. Keer halver-

à da

wege.

2. Snijd de tomaat in 4 plakken en

=.

en,

de ui in dunne ringen. Verdeel de

Di

sla, burgers, tzatziki, tomaat en ui

over vier plakken aubergine, dek af

met de rest van de aubergine en

steek er een prikker door. Serveer

direct.

BEVAT PP. 1090 K./261 KCAL, 18 G VET WAARVAN

ek

4G VERZADIGD, 10 G KOOLHYDRATEN WAARVAN

a

6 G SUIKERS, 11 G EIIT, 2G ZOUT ENA G

3

VOEDINGSVEZEL

WIJNTIP | am Pinot Noir

Houd je van

pittig? Voeg

een schepje

sriracha toe.

21