Dirk - Folder van 11.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 21
Hier is pagina 21 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 11.04.2021 tot 02.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Dirk deelt met jou de beste barbecuetips en recepten. Doe er je
voordeel mee. Boodschappenlijstje maken, naar Dirk en aansteken
die barbecue.
y
Aubergineburger
hoofdgerecht -4 pers. - 30 min.
2 vega haml
rgers
À aubergine
el olijfolie
el tzatziki
1 tomaat
1 rode ui
10 gr jonge bladsla
extra nodig: 4 satóprikkers
1. Halveer de burgers en vorm er
vier kleine burgers van. Snijd de
k
aubergine in 8 plakken van 3 cm
ge
dikte. Bestrijk de burgers en auber-
gineplakken rondorn met de olijfolie
\
en bestrooi met peper en zout. Gril
in circa 8 minuten goudbruin en
u
=
gaar op de barbecue. Keer halver-
à da
wege.
2. Snijd de tomaat in 4 plakken en
=.
en,
de ui in dunne ringen. Verdeel de
Di
sla, burgers, tzatziki, tomaat en ui
over vier plakken aubergine, dek af
met de rest van de aubergine en
steek er een prikker door. Serveer
direct.
BEVAT PP. 1090 K./261 KCAL, 18 G VET WAARVAN
ek
4G VERZADIGD, 10 G KOOLHYDRATEN WAARVAN
a
6 G SUIKERS, 11 G EIIT, 2G ZOUT ENA G
3
VOEDINGSVEZEL
WIJNTIP | am Pinot Noir
Houd je van
pittig? Voeg
een schepje
sriracha toe.
21