Dirk - Folder van 11.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 21
Hier is pagina 21 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 11.04.2021 tot 02.05.2021.

Hier is pagina 21 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 11.04.2021 tot 02.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 11.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 21
Dirk deelt met jou de beste barbecuetips en recepten. Doe er je voordeel mee. Boodschappenlijstje maken, naar Dirk en aansteken die barbecue. y Aubergineburger hoofdgerecht -4 pers. - 30 min. 2 vega haml rgers À aubergine el olijfolie el tzatziki 1 tomaat 1 rode ui 10 gr jonge bladsla extra nodig: 4 satóprikkers 1. Halveer de burgers en vorm er vier kleine burgers van. Snijd de k aubergine in 8 plakken van 3 cm ge dikte. Bestrijk de burgers en auber- gineplakken rondorn met de olijfolie \ en bestrooi met peper en zout. Gril in circa 8 minuten goudbruin en u = gaar op de barbecue. Keer halver- à da wege. 2. Snijd de tomaat in 4 plakken en =. en, de ui in dunne ringen. Verdeel de Di sla, burgers, tzatziki, tomaat en ui over vier plakken aubergine, dek af met de rest van de aubergine en steek er een prikker door. Serveer direct. BEVAT PP. 1090 K./261 KCAL, 18 G VET WAARVAN ek 4G VERZADIGD, 10 G KOOLHYDRATEN WAARVAN a 6 G SUIKERS, 11 G EIIT, 2G ZOUT ENA G 3 VOEDINGSVEZEL WIJNTIP | am Pinot Noir Houd je van pittig? Voeg een schepje sriracha toe. 21
Dirk - Folder van 11.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 21