Dirk - Folder van 11.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 69




Hier is pagina 69 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 11.04.2021 tot 02.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deze ovenschotel

4

maak je in maar \\|

I

&

ci

+ 30 min. oventijd À

Ovenschotel met

à

zoete aardappel en kip

hoofdgerecht - 4 pers.

A

{

15 min. (+ 30 min. oventid)

5,

800 gr zoete aardappelen

4 el olijfolie

1el baharat

EC

Se

ul

De

400 gr kipdijfilet

1 teen knoflook

400 gr spinazie

5

250 gr cherrytomaten

r

150 gr fetg

\

1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

Li

Schil de zoete aardappelen en snijd

in blokjes van 2 cm. Schep in een

ovenschaalom met 2 el olijfolie,

Er

re

baharat, peper en zout. Bak

10 minuten in de oven.

ei

en

x 4

2. Halveer intussen de kipdijfilet en

hak de knoflook fijn. Verhit de rest

à

van de olijfolie in een hapjespan of

7

wok en bak de kip in 3 minuten

Ag

.

rondom goudbruin. Voeg de knof-

LA TS

look en spinazie toe en laat kort slin-

ken. Breng op smaak met peper en

zout.

3. Halveer de cherrytomaten en ver-

kruimel de feta. Neem de zoete

E

aardappel uit de oven en meng de

or. Verdeel de

jer en bak in

E;

"=

n goudbruin en

ke

va

an

Ë)

AL, 29 G VET WAARVAN



KOOLHYDRATEN WAARVAN

+

8

EIWIT, 2 GZOUTEN8G

à.

a

Chateau Canada Bordeaux



chaal zn de

u Alles in een S

oven doe

het werkl

69