Dirk - Folder van 11.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 69
Hier is pagina 69 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 11.04.2021 tot 02.05.2021.

Hier is pagina 69 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 11.04.2021 tot 02.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 11.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 69
Deze ovenschotel 4 maak je in maar \\| I & ci + 30 min. oventijd À Ovenschotel met à zoete aardappel en kip hoofdgerecht - 4 pers. A { 15 min. (+ 30 min. oventid) 5, 800 gr zoete aardappelen 4 el olijfolie 1el baharat EC Se ul De 400 gr kipdijfilet 1 teen knoflook 400 gr spinazie 5 250 gr cherrytomaten r 150 gr fetg \ 1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Li Schil de zoete aardappelen en snijd in blokjes van 2 cm. Schep in een ovenschaalom met 2 el olijfolie, Er re baharat, peper en zout. Bak 10 minuten in de oven. ei en x 4 2. Halveer intussen de kipdijfilet en hak de knoflook fijn. Verhit de rest à van de olijfolie in een hapjespan of 7 wok en bak de kip in 3 minuten Ag . rondom goudbruin. Voeg de knof- LA TS look en spinazie toe en laat kort slin- ken. Breng op smaak met peper en zout. 3. Halveer de cherrytomaten en ver- kruimel de feta. Neem de zoete E aardappel uit de oven en meng de or. Verdeel de jer en bak in E; "= n goudbruin en ke va an Ë) AL, 29 G VET WAARVAN “ KOOLHYDRATEN WAARVAN + 8 EIWIT, 2 GZOUTEN8G à. a Chateau Canada Bordeaux € chaal zn de u Alles in een S oven doe het werkl 69
Dirk - Folder van 11.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 69