Dirk - Folder van 11.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 69
Hier is pagina 69 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 11.04.2021 tot 02.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Deze ovenschotel
4
maak je in maar \\|
I
&
ci
+ 30 min. oventijd À
Ovenschotel met
à
zoete aardappel en kip
hoofdgerecht - 4 pers.
A
{
15 min. (+ 30 min. oventid)
5,
800 gr zoete aardappelen
4 el olijfolie
1el baharat
EC
Se
ul
De
400 gr kipdijfilet
1 teen knoflook
400 gr spinazie
5
250 gr cherrytomaten
r
150 gr fetg
\
1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
Li
Schil de zoete aardappelen en snijd
in blokjes van 2 cm. Schep in een
ovenschaalom met 2 el olijfolie,
Er
re
baharat, peper en zout. Bak
10 minuten in de oven.
ei
en
x 4
2. Halveer intussen de kipdijfilet en
hak de knoflook fijn. Verhit de rest
à
van de olijfolie in een hapjespan of
7
wok en bak de kip in 3 minuten
Ag
.
rondom goudbruin. Voeg de knof-
LA TS
look en spinazie toe en laat kort slin-
ken. Breng op smaak met peper en
zout.
3. Halveer de cherrytomaten en ver-
kruimel de feta. Neem de zoete
E
aardappel uit de oven en meng de
or. Verdeel de
jer en bak in
E;
"=
n goudbruin en
ke
va
an
Ë)
AL, 29 G VET WAARVAN
“
KOOLHYDRATEN WAARVAN
+
8
EIWIT, 2 GZOUTEN8G
à.
a
Chateau Canada Bordeaux
€
chaal zn de
u Alles in een S
oven doe
het werkl
69