Dirk - Folder van 11.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 29
Hier is pagina 29 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 11.04.2021 tot 02.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
EAI
’
\
À
\
À
‘
—
rt
ae
Schouderkarbonades met
2
EN
spicy rub
4
eh
=
hoofdgerecht - 4 pers.
\
+
25 min. (+ 90 min. wachttijd)
1 tl gerookt paprikapoeder
I
2tl gemalen komijn
1
a tl chilipoeder
B,
4 schouderkarbonades
{
2
1 eetrijpe avocado
8 minitortilla's
8 el wrap salsa medium
10 gr koriander
1. Meng voor de rub paprikapoeder,
à
komijn, chilipoeder, peper en zout
3
en wrijf hiermee de karbonades in
4
Laat minimaal 1 uur afgedekt in de
koelkast marineren.
1
2. Neem de karbonades 30 minuten
NS
voordat je ze gaat grillen uit de
koelkast. Gril in circa 12-15 minuten
goudbruin en gaar op de barbecue.
Laat 10 minuten rusten onder
aluminiumfolie.
3. Halveer intussen de avocado in
de lengte en verwijder de pit. Schep
Vervang
met een lepel het vruchtvlees uit de
Ze
>
voor een
4
schil en snijd in blokjes. Rooster de
od
vegetarische
tortilla's 1 minuut op de barbecue.
versie de
ee,
DS
A
Keer halverwege. Houd warm in
"4
karbonade
een theedoek.
a
}
door plakken
4. Snijd de karbonades in reepjes en
vo
gekookte zoete
serveer met de avocado en een
Cf Ÿ
aardappel. Wrijf
schepje salsa in een tortilla. Garneer
ze in met de rub
If
©
met de koriander.
3
LA
en gril circa
BEVAT PP. 2391 KJ/572 KCAL, 32 G VET WAARVAN
N
10 minuten op
10 G VERZADIGD, 30 G KOOLHYDRATEN WAARVAN
de barbecue.
3G SUIKERS, 38 G EIWIT, 2 G ZOUT EN 4G
k
VOEDINGSVEZEL
WIJNTIP Gato Negro Merlot
=
E-
29
LC
S: