Dirk - Folder van 11.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 29




Hier is pagina 29 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 11.04.2021 tot 02.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

EAI



\

À

\

À





rt

ae

Schouderkarbonades met

2

EN

spicy rub

4

eh

=

hoofdgerecht - 4 pers.

\

+

25 min. (+ 90 min. wachttijd)

1 tl gerookt paprikapoeder

I

2tl gemalen komijn

1

a tl chilipoeder

B,

4 schouderkarbonades

{

2

1 eetrijpe avocado

8 minitortilla's

8 el wrap salsa medium

10 gr koriander

1. Meng voor de rub paprikapoeder,

à

komijn, chilipoeder, peper en zout

3

en wrijf hiermee de karbonades in

4

Laat minimaal 1 uur afgedekt in de

koelkast marineren.

1

2. Neem de karbonades 30 minuten

NS

voordat je ze gaat grillen uit de

koelkast. Gril in circa 12-15 minuten

goudbruin en gaar op de barbecue.

Laat 10 minuten rusten onder

aluminiumfolie.

3. Halveer intussen de avocado in

de lengte en verwijder de pit. Schep

Vervang

met een lepel het vruchtvlees uit de

Ze

>

voor een

4

schil en snijd in blokjes. Rooster de

od

vegetarische

tortilla's 1 minuut op de barbecue.

versie de

ee,

DS

A

Keer halverwege. Houd warm in

"4

karbonade

een theedoek.

a

}

door plakken

4. Snijd de karbonades in reepjes en

vo

gekookte zoete

serveer met de avocado en een

Cf Ÿ

aardappel. Wrijf

schepje salsa in een tortilla. Garneer

ze in met de rub

If

©

met de koriander.

3

LA

en gril circa

BEVAT PP. 2391 KJ/572 KCAL, 32 G VET WAARVAN

N

10 minuten op

10 G VERZADIGD, 30 G KOOLHYDRATEN WAARVAN

de barbecue.

3G SUIKERS, 38 G EIWIT, 2 G ZOUT EN 4G

k

VOEDINGSVEZEL

WIJNTIP Gato Negro Merlot

=

E-

29

LC

S: