Dirk - Folder van 11.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 45
Hier is pagina 45 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 11.04.2021 tot 02.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
2
Gegrilde zalm met tomaten-
eitrussalsa
Pr
hoofdgerecht - 4 pers. - 20 min
zh
er
1 sinaasappel
1 limoen
|
250 gr cherrytomaten
5 gr munt
ir
100 gr kalamata olijven
a
4 el olijfolie
GS
dà
4 zalmfilets met huid
2
4
À
1. Schil de oranje en witte schil van
de sinaasappel en snijd de vrucht in
En
kwarten. Snijd de kwarten in plak-
jes. Rasp de schil van de limoen en
pers de vrucht uit. Snijd de cherry-
A
tomaten in kwarten en verwijder de
zaadlijsten. Hak de blaadjes van de
munt fijn en de olijven grof. Meng
voor de salsa de sinaasappel,
tomaat, munt, olijven, sap en rasp
2
van de limoen met 2 el olijfolie en
breng op smaak met peper en zout.
2. Bestrijk de zalm met de rest van
Fr
de olijfolie en bestrooi met peper
en zout. Gril op de barbecue op de
| Gebruik de rest
van de olijven
huidkant in circa 8 minuten goud-
En
bruin en rosé vanbinnen. Keer na
if
en munt in een
KEN
Griekse salade.
6 minuten. Serveer met de toma-
ten-citrussalsa. Lekker met een
Kd
gepofte aardappel
BEVAT PP. 2054 KJJA91 KCAL, 39 G VET WAAR-
5
VAN 7 G VERZADIGD, 7 G KOOLHYDRATEN WAAR-
en
EL
er
=
7
VAN 5 G SUIKERS, 27 G EIWIT, 2 G ZOUT EN3G
VOEDINGSVEZEL
ONMISBARE BBQ ACCESS
1123
IRRE
BBQ master
Een
d
gter
DARCOS
ANT
it
LADA
LCA TEL
n
in!
Super handig om van
pi
aam
SIETIIZE
mae
lük
sv
INCH EHE.
p
mx
sv
A
ar
porkte maken.
Sy)
AT
GRILLPLANK
Geeft e
n
h
DL
Ir
ak.
Dirk 45