Dirk - Folder van 11.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 45




Hier is pagina 45 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 11.04.2021 tot 02.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

2

Gegrilde zalm met tomaten-

eitrussalsa

Pr

hoofdgerecht - 4 pers. - 20 min

zh

er

1 sinaasappel

1 limoen

|

250 gr cherrytomaten

5 gr munt

ir

100 gr kalamata olijven

a

4 el olijfolie

GS



4 zalmfilets met huid

2

4

À

1. Schil de oranje en witte schil van

de sinaasappel en snijd de vrucht in

En

kwarten. Snijd de kwarten in plak-

jes. Rasp de schil van de limoen en

pers de vrucht uit. Snijd de cherry-

A

tomaten in kwarten en verwijder de

zaadlijsten. Hak de blaadjes van de

munt fijn en de olijven grof. Meng

voor de salsa de sinaasappel,

tomaat, munt, olijven, sap en rasp

2

van de limoen met 2 el olijfolie en

breng op smaak met peper en zout.

2. Bestrijk de zalm met de rest van

Fr

de olijfolie en bestrooi met peper

en zout. Gril op de barbecue op de

| Gebruik de rest

van de olijven

huidkant in circa 8 minuten goud-

En

bruin en rosé vanbinnen. Keer na

if

en munt in een

KEN

Griekse salade.

6 minuten. Serveer met de toma-

ten-citrussalsa. Lekker met een

Kd

gepofte aardappel

BEVAT PP. 2054 KJJA91 KCAL, 39 G VET WAAR-

5

VAN 7 G VERZADIGD, 7 G KOOLHYDRATEN WAAR-

en

EL

er

=

7

VAN 5 G SUIKERS, 27 G EIWIT, 2 G ZOUT EN3G

VOEDINGSVEZEL

ONMISBARE BBQ ACCESS

1123

IRRE

BBQ master

Een

d

gter

DARCOS

ANT

it

LADA

LCA TEL

n

in!

Super handig om van

pi

aam

SIETIIZE

mae

lük

sv

INCH EHE.

p

mx

sv

A

ar

porkte maken.

Sy)

AT

GRILLPLANK

Geeft e

n

h

DL

Ir

ak.

Dirk 45